[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
badsco #31346 Szünetet utoljára én a Kingdom of heaven rendezői változatában láttam ami azért 220 perc szal kellett bele. De a Ridley bácsi korrekten megcsinálta intermezzoval, sötét háttér alatt frankó zene ment.
Nah amit mostanában néztem.
Fargo 10/7
Én kedvelem Coenéket, az ember aki ott sem volt iszonyat nagy kedvenc, de sajnos pont az eddigi legismertebb filmjükhöz nem volt eddig szerencsém. Hát... érdekes volt. Sztem ami az előnye a filmnek, az egy kicsit a hátránya is, a túlzott valósághűség. De jó volt. Stormare, Buscemi páros állat volt. :D
Ember gyermeke 10/6
Jó megvalósítás, de többet vártam volna a sztori kibontásából. Szinte semmit nem tudtam meg azon kívül, hogy szar az élet, nincsenek kölykök, és mindenki angliába megyen. Na jó ez durva összefoglaló, de most komolyan. Kezdem útálni, hogy úgy kell lassan értelmezni a filmeket, hogy muszáj előtte elolvasni a könyvet hozzá.
Donnie Brasco 10/10
Még mindig a gengszterek a királyok. :D