1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Shrek 3

Az 1 és a kettő jobb volt.

Ezen volt 1-2 jó poén de semmi több.. így múlik el a világ dicsősége (a legjobb poénok 90%-át lenyomták a trailerben sajna)

6/10

Pirates of The Carribean - At World's End

Azt vártam volna, hogy onnan folytatódik ahol az előzőnek vége lett... De valami maszlagos vágással ugye vége volt a 21 résznek és folytatódik valahol fél évvel később... a legrosszabb, hogy alig tudunk meg bármit is a 2 rész között eltelt időszakról. A látvány zsír lett, a színészi játékból megint kihoztak mindent amit lehetett, Sparrowból pont annyit kaptunk ami elég (bár az őrvényben a harc nekem már sok volt és túl sokáig tartott) A végső harc meg broáf kategória.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár szerintem az amcsibroáf: We fight for our freedom féle beszéd amit a főhőső elkövetett olyan giccses volt, hogy ihaj.....

A befejezés meg végre nem klasszikus happy end kategória.

megér nekem egy 8/10 a kalandfilm kjategóriában aminek úgyis híján vagyunk.

(az átverős kalózos filmekben akkoris az 1986-os Walter Matthau nevével fémjelzett Polanski rendezte Pirates viszi a pálmát)