106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jefferson83 #31446 A 85-ös már bizonyított, én félek az újabbtól, hogy gagyi lesz. Na majd meglátjuk. Jó éjt! -
na puff, gyerek a 85-öst hozta el :D Sebaj, akkor nosztalgiázom :)
(ráadásul itt van egy régi kedvenc, a Re-animation elözetese, ezt is be kell szereznem valahonnan. Az őrült kis tudós örült kísérletei a döglött macskákkal és emberekkel :D) -
ohh, én imádom a régieket, azokat már ismerem. Most a remakees, a 2005-ös verzió kerül teritékre. Pontosabban.. Most! :D Jó éjt, majd holnap irok, nálam hogy jött be. -
jefferson83 #31443 "Mindjárt megkapom a Holtak Napját is."
85-ös verzió? Néhol vicces, de nekem tetszett, mondjuk én zombi fan vagyok :)
Ihletet adtál és nálam most ez lesz a következő: Day of the Dead 2 (2005)
-
Tényleg amúgy olyan hülyeségeken íjedtem meg:)
Csak a hangok miatt ijjedek meg általába a képtől nem. Nagyon jól eltalálták a hangokat. -
3 rész, Jig Saw mint mutáns, lecsapja a laptopot, és új játék kitervezésének áll neki :D
A film nekem is tetszett. Jók az ilyen kicsi kategóriás filmek, melyektől tudja az ember hogy mit várhat. Mert jó esettben, azt is kapja. Én megkaptam :D
Véres, hentelős, kaszabolós, párszor az emberre ráijesztős gagyi. Tökéletes volt arra, amire kellett :)
(magyar vonatkoztatásokat figyeltétek? :D Pl a dagi katonát játszó színészt, Gáspár Lacinak hivják :D)
Mindjárt megkapom a Holtak Napját is. Nagyon remélem, azt kapom itt is, mint amit remélek :D -
Sziklák szeme 2 (The Hills Have Eyes 2)
10/10
Eszméletlen nagyon jó!
Az első rész méltó folytatása.
Észre se vettem hogy eltelt másfél óra.
Ami tetszett:
- A képi megjelenés (mutánsok, levágott kezek, belek, vér, mindent mutatnak nagyon jó)
- Rögtön belevágnak, nem szarakodnak 30.percnél már látunk elég sok sokkoló képet.
- Story
- A hangok
- A ZENE!
Ami nem tetszet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- A végén a nagy benga állat még az agya átlövése és "szétverése" után is mozgott, erős és gyors volt :S
- meg a végét kicsit furán fejezték be. Megölték a bengát, oszt kimennek a sunshinra oszt ennyi:S, hogy aztán mivan azt már csak a 3. részből tudjuk meg ha lesz eggyátalán:)
-
jefferson83 #31439 Én speciel nem szeretem a filmjeit. Gondolom senkit nem érdekel, de akkor is megosztom veletek
-
mert, ha Tarantino, akkor törvényszerű hogy überjó? -
Kanál #31437 Death Proof
Tarantino, ennyi
10/9 -
Bridge to Terabithia
Összességében kellemes kis film volt bár volt benne egy-két lámaság...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már kezdett kicsit unalmassá válni a film mindaddig amíg meg nem halt a kislány:( Én azt gondoltam előtte,hogy el fognak költözni a szüleivel de sajna nem ez lett.
A 8-adikos terrorista kiscsaj amikor megjelent Terabithiában azthittem rosszul látok.Az volt a leggagyibb a filmben... -
Szerintem azért mert valaki nagy szinész még nem kell feltétlenül csak komoly szerepeket játszania...:) -
(Megérzés. -.-) -
Szerintem tök nyílvánvaló, hogy úgy értette, NC az utóbbi időben gyenge, nem pedig globálisan, az összes filmjét tekintve.
Legutóbb filmjei a G.Rider, a WTC, Weather Man tényleg elég vacakok voltak, bár az utóbbit nem láttam, de sokan köpködik. -
Elírtam.
ELŐÉRZET-et akart lenni.Ennyi. -
sorrow #31431 Az "Amikor a farok csóválja"
tényleg jó kis film, de (SPOILER) csak a mesterséges hírek előállítása vonal érdekes, más kiemelkedő dolog nincs benne.
Apádra ütük
szórakoztató, de tucat vígjáték.
Szajré
Ezt a filmet pedig Edward Norton játéka viszi a hátán. Minden más csak asszisztáció.
Ronin
Rendezte: John Frankenheimer ennek minden előnyével és hátrányával vagyis egy korrekt iparosmunka de akkor is csak egy tipikus hollywoodi akciófilm.
Lehet, hogy velem van a baj de én egy ekkora színésztől csak AAA filmeket várok el, a B kategoriás filmeket pedig mint az akció vagy vígjáték csinálják olyanok akiknek nincs (presztizs) vesztenivalójuk. -
nem tudja vki h a Step Up-ba amikor tyler táncol a kocsinál mien zene megy alatta? (légyszi nnagyon fontos lenne már évek óta érdeklődök de nem tom megszerezeni) 

-
A Csak egy kis pánik első részével nem volt gond a 2. már tényleg gyenge. -
Ronin, Amikor a farok csóválja... , Apádra ütök, A szajré
Én ezeket nem nevezném értékelhetetlen filmeknek... -
sorrow #31427 Melyik filmre gondolsz?
Csak egy kis pánik sorozatra? vicces kis film, de hát nagyon láccik hogy hollywoodi producerek összedugták a fejüket és összedobtak egy pénzcsinálós filmet. -
Superman Returns
Nem jött be annyira. Valami jobbra számítottam.
A Smallville jobb szerintem.
-
Az 1997 legyen inkább 2001/2002... -
sorrow #31424 Szerintem Nicolas Cage-nek nem kéne akciófilm szerepeket vállalni.
(Azokat hagyják meg az akciósztároknak)
Miért nem kapnak a régi nagy szinészek hozzájuk méltó szerepeket???
De ugyanilyen jó példa Robert de Niro is. A földkerekség egyik legjobb színésze aki 1997 óta (Jackie Brown) értékelhetetlen filmeket csinál. -
della #31423 Leon, a profi
Sajnos még csak most láttam először, de már nagyon sokan mondták, hogy kötelező megnéznem, hát tegnap este végre sikerült.Nagyon-nagyon jó film. Hihetetlenül jót alakítanak: Jean Reno, Natalie Portman, és persze Gary Oldman is jó volt. Én is csak azt tudom mondani, annak aki még nem látta(habár nem hinném h sokan vannak itt ilyenek), hogy minél előbb nézze meg. Tartom az imdb-s pontozást (8,5/10) és talán fel is emelem egy egésszel.
-
Álarc, Szikla stb. persze, hogy jó filmek, csak az utóbbi időben gyengélkedett Cage bácsi, de ezzel a filmmel megint előre ugrik. -
Ebbe is belekötök (ma ilyen napom van :D):
szerinted az Álarc, a Szikla, a Lord of War!!! (sok sok felkiálltójellel), a Madárkám nem volt nagyon jó film? :) Talán csak a koponyás motorozós rajzfilm adaptációja volt csak igazán szar, a WTC unalmas, meg a Con Air kicsit B kategóriás de nézhető film amibe bele lehetne kötni :D -
Next (Nicholas Cage)
Ez a film nagyon - nagy.
8 / 10
Végre már egy jó film Cagetől, nagyon kellett már! -
Egyeltalán semmi köze hozzá.
Jöjjön egy kis Yogen és egy kis Megérzés spoiler, aki meg akarja előzetes ismeret nélkül nézni ezt a két filmet, ne olvassa tovább!
A Yogen arról szól, hogy hogy lehetne megváltoztatni a jövőt, a Megérzés arról, hogy hogyan nem. A Yogenben egy cikk segitségével tud pár ember a távoli jövőbe láttni. A közös szál, hogy a főhös probál ez ellen tenni, és végül az ő cselekedetük hozzájárul a szerencsétlenséghez.
Azonban amig a japán műben távolról szemlélte a lehetséges történést, és úgy próbál hatni rá, a Megérzésben benne él az egész katasztrófális eseményben, és közben jön rá, hogy mi lesz a végzet, mit kéne kikerülni. Már amennyire emlékszem a filmre, régen láttam már.
Ráadásul az ázsiai horrofilmekre az a jellemző, hogy ritkán mutatnak bármit is, főleg a néző fantáziájára bizzák az eseményeket. Az ijeszgetés hangok, hirtelen bevillanásokból áll, és álltalában a sötét múlt felidézésével. Ezek feldolgozása szellemek mászkálásáról, alaktalan árnyak, csúnya hangok ijeszgetésével, főleg tinidzserekkel vagy fiatalokkal.
A Megérzésben pedig kapunk egy középkorú családanyát, aki kétszer ijed meg igazán. Egy mikor másnap a halott férje ott van, de itt is csak annyira, hogy azt hiszi álmodik. A másik mikor a lánya arca összekaszabolva. Semmi mást. A történet szál is inkább csak a Pillangó Effektus szeliditett változatára hasonlít, én még csak távolról sem érzem benne az ázsiai szellemet, se az azok feldolgozotjainak a stilusát.
Aztán lehet hogy egyedül vagyok ezzel. :) Az értékelésbe viszont nem szól be, mert még igy is egyetértek Dynamiccal :) -
Tán ez? -
nem tudja vki h a Step Up-ba amikor tyler táncol a kocsinál mien zene megy alatta? fontos lenne -
Seten #31416
Az alapötlet nagyon jó volt de lehetett volna hosszabb a film.
-
idézet az sg kritikából:
Adott egy elsőfilmes forgatókönyvíró története, melyet a Nesztelenül (Lautlos) című német thrillerrel befutó és azonnal Hollywoodba ráncigált második filmes rendező, bizonyos Mennan Yapo dirigált -
zidzsinek igaza van hálivúdi körökben kezdő fkíró a kitalálója......
vmi -
Csak úgy offban, mesélj már nekem, mi ázsiai van a Megérzésben? Se a rendezők, az ötlet, a forgatókönyv, se a stilus, hangulat, műfaji elemek, kamerázási szokások, hangok.. szóval semmi de semmi sem kapcsolható belőle oda :D -
Véres Gyémánt
Korrekt film volt, nem unatkoztam rajta
8/10
Feast
Ahhoz képest, hogy nem hallottam róla, kellemesen csalódtam.Túlélő horror/vígjáték, olyasmi, mint mondjuk az Alkonyattól pirkadatig, csak ebben kevesebb a szörnyella.Mindenképp megéri megnézni.
7/10
Megérzés
ázsia horror-szerűség, bár nem az az ijesztgetős fajta, inkább misztikus filmnek mondanám.Nekem elég lassúnak tűnt a film, meg amúgy is nagyon álmos voltam, így alig vártam, hogy vége legyen:)
5/10 -
Truman Show szvsz is nagy volt. Naon naon teccet! -
a truman show úgy jó ahogy van -
Ezt azért nem mondanám...:) -
Seten #31408
Jim Carrey a "Truman Show"-val ugyanígy járt! :)
-
23-as szám
6/10
Nem lett volna rossz film, hisz Jim Carrey sztem remekül alakított, és a végkifejlet, az, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is jó ötlet volt, csak a közte lévő események nem voltak jól megcsinálva, volt benne pár baromság szerintem, ebből egy 9 pontos filmet lehetett volna csinálni, ha a történet az elejétől a végéig jó. De így csak középszerű maradt, ezért 6 pont.a végén kiderült, hogy ő volt a gyilkos