106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jefferson83
    A 85-ös már bizonyított, én félek az újabbtól, hogy gagyi lesz. Na majd meglátjuk. Jó éjt!
  • Kmarha
    na puff, gyerek a 85-öst hozta el :D Sebaj, akkor nosztalgiázom :)

(ráadásul itt van egy régi kedvenc, a Re-animation elözetese, ezt is be kell szereznem valahonnan. Az őrült kis tudós örült kísérletei a döglött macskákkal és emberekkel :D)
  • Kmarha
    ohh, én imádom a régieket, azokat már ismerem. Most a remakees, a 2005-ös verzió kerül teritékre. Pontosabban.. Most! :D Jó éjt, majd holnap irok, nálam hogy jött be.
  • jefferson83
    "Mindjárt megkapom a Holtak Napját is."

85-ös verzió? Néhol vicces, de nekem tetszett, mondjuk én zombi fan vagyok :)

Ihletet adtál és nálam most ez lesz a következő: Day of the Dead 2 (2005)

• AntiHero
    Tényleg amúgy olyan hülyeségeken íjedtem meg:)
    Csak a hangok miatt ijjedek meg általába a képtől nem. Nagyon jól eltalálták a hangokat.
  • Kmarha
    3 rész, Jig Saw mint mutáns, lecsapja a laptopot, és új játék kitervezésének áll neki :D

A film nekem is tetszett. Jók az ilyen kicsi kategóriás filmek, melyektől tudja az ember hogy mit várhat. Mert jó esettben, azt is kapja. Én megkaptam :D

Véres, hentelős, kaszabolós, párszor az emberre ráijesztős gagyi. Tökéletes volt arra, amire kellett :)

(magyar vonatkoztatásokat figyeltétek? :D Pl a dagi katonát játszó színészt, Gáspár Lacinak hivják :D)

Mindjárt megkapom a Holtak Napját is. Nagyon remélem, azt kapom itt is, mint amit remélek :D
  • AntiHero
    Sziklák szeme 2 (The Hills Have Eyes 2)

10/10

Eszméletlen nagyon jó!
    Az első rész méltó folytatása.
    Észre se vettem hogy eltelt másfél óra.

Ami tetszett:
    - A képi megjelenés (mutánsok, levágott kezek, belek, vér, mindent mutatnak nagyon jó)
    - Rögtön belevágnak, nem szarakodnak 30.percnél már látunk elég sok sokkoló képet.
    - Story
    - A hangok
    - A ZENE!

Ami nem tetszet:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- A végén a nagy benga állat még az agya átlövése és "szétverése" után is mozgott, erős és gyors volt :S
    - meg a végét kicsit furán fejezték be. Megölték a bengát, oszt kimennek a sunshinra oszt ennyi:S, hogy aztán mivan azt már csak a 3. részből tudjuk meg ha lesz eggyátalán:)

• jefferson83
    Én speciel nem szeretem a filmjeit. Gondolom senkit nem érdekel, de akkor is megosztom veletek
  • fifi
    mert, ha Tarantino, akkor törvényszerű hogy überjó?
  • Kanál
    Death Proof
    Tarantino, ennyi
    10/9
  • desigo
    Bridge to Terabithia

Összességében kellemes kis film volt bár volt benne egy-két lámaság...

Már kezdett kicsit unalmassá válni a film mindaddig amíg meg nem halt a kislány:( Én azt gondoltam előtte,hogy el fognak költözni a szüleivel de sajna nem ez lett.
    A 8-adikos terrorista kiscsaj amikor megjelent Terabithiában azthittem rosszul látok.Az volt a leggagyibb a filmben...
  • REALista
    Szerintem azért mert valaki nagy szinész még nem kell feltétlenül csak komoly szerepeket játszania...:)
  • Jano

(Megérzés. -.-)
  • Dynamic
    Szerintem tök nyílvánvaló, hogy úgy értette, NC az utóbbi időben gyenge, nem pedig globálisan, az összes filmjét tekintve.
    Legutóbb filmjei a G.Rider, a WTC, Weather Man tényleg elég vacakok voltak, bár az utóbbit nem láttam, de sokan köpködik.
  • Dynamic
    Elírtam.
    ELŐÉRZET-et akart lenni.Ennyi.
  • sorrow
    Az "Amikor a farok csóválja"
    tényleg jó kis film, de (SPOILER) csak a mesterséges hírek előállítása vonal érdekes, más kiemelkedő dolog nincs benne.

Apádra ütük
    szórakoztató, de tucat vígjáték.

Szajré
    Ezt a filmet pedig Edward Norton játéka viszi a hátán. Minden más csak asszisztáció.

Ronin
    Rendezte: John Frankenheimer ennek minden előnyével és hátrányával vagyis egy korrekt iparosmunka de akkor is csak egy tipikus hollywoodi akciófilm.

Lehet, hogy velem van a baj de én egy ekkora színésztől csak AAA filmeket várok el, a B kategoriás filmeket pedig mint az akció vagy vígjáték csinálják olyanok akiknek nincs (presztizs) vesztenivalójuk.
  • pelezinho
    nem tudja vki h a Step Up-ba amikor tyler táncol a kocsinál mien zene megy alatta? (légyszi nnagyon fontos lenne már évek óta érdeklődök de nem tom megszerezeni)
  • REALista
    A Csak egy kis pánik első részével nem volt gond a 2. már tényleg gyenge.
  • REALista
    Ronin, Amikor a farok csóválja... , Apádra ütök, A szajré

Én ezeket nem nevezném értékelhetetlen filmeknek...
  • sorrow
    Melyik filmre gondolsz?
    Csak egy kis pánik sorozatra? vicces kis film, de hát nagyon láccik hogy hollywoodi producerek összedugták a fejüket és összedobtak egy pénzcsinálós filmet.
  • ikegami
    Superman Returns

Nem jött be annyira. Valami jobbra számítottam.
    A Smallville jobb szerintem.

• REALista
    Az 1997 legyen inkább 2001/2002...
  • sorrow
    Szerintem Nicolas Cage-nek nem kéne akciófilm szerepeket vállalni.
    (Azokat hagyják meg az akciósztároknak)
    Miért nem kapnak a régi nagy szinészek hozzájuk méltó szerepeket???

De ugyanilyen jó példa Robert de Niro is. A földkerekség egyik legjobb színésze aki 1997 óta (Jackie Brown) értékelhetetlen filmeket csinál.
  • della
    Leon, a profi

Sajnos még csak most láttam először, de már nagyon sokan mondták, hogy kötelező megnéznem, hát tegnap este végre sikerült.Nagyon-nagyon jó film. Hihetetlenül jót alakítanak: Jean Reno, Natalie Portman, és persze Gary Oldman is jó volt. Én is csak azt tudom mondani, annak aki még nem látta(habár nem hinném h sokan vannak itt ilyenek), hogy minél előbb nézze meg. Tartom az imdb-s pontozást (8,5/10) és talán fel is emelem egy egésszel.
  • Kandurex
    Álarc, Szikla stb. persze, hogy jó filmek, csak az utóbbi időben gyengélkedett Cage bácsi, de ezzel a filmmel megint előre ugrik.
  • Kmarha
    Ebbe is belekötök (ma ilyen napom van :D):

szerinted az Álarc, a Szikla, a Lord of War!!! (sok sok felkiálltójellel), a Madárkám nem volt nagyon jó film? :) Talán csak a koponyás motorozós rajzfilm adaptációja volt csak igazán szar, a WTC unalmas, meg a Con Air kicsit B kategóriás de nézhető film amibe bele lehetne kötni :D
  • Kandurex
    Next (Nicholas Cage)

Ez a film nagyon - nagy.

8 / 10

Végre már egy jó film Cagetől, nagyon kellett már!
  • Kmarha
    Egyeltalán semmi köze hozzá.

Jöjjön egy kis Yogen és egy kis Megérzés spoiler, aki meg akarja előzetes ismeret nélkül nézni ezt a két filmet, ne olvassa tovább!

A Yogen arról szól, hogy hogy lehetne megváltoztatni a jövőt, a Megérzés arról, hogy hogyan nem. A Yogenben egy cikk segitségével tud pár ember a távoli jövőbe láttni. A közös szál, hogy a főhös probál ez ellen tenni, és végül az ő cselekedetük hozzájárul a szerencsétlenséghez.

Azonban amig a japán műben távolról szemlélte a lehetséges történést, és úgy próbál hatni rá, a Megérzésben benne él az egész katasztrófális eseményben, és közben jön rá, hogy mi lesz a végzet, mit kéne kikerülni. Már amennyire emlékszem a filmre, régen láttam már.

Ráadásul az ázsiai horrofilmekre az a jellemző, hogy ritkán mutatnak bármit is, főleg a néző fantáziájára bizzák az eseményeket. Az ijeszgetés hangok, hirtelen bevillanásokból áll, és álltalában a sötét múlt felidézésével. Ezek feldolgozása szellemek mászkálásáról, alaktalan árnyak, csúnya hangok ijeszgetésével, főleg tinidzserekkel vagy fiatalokkal.

A Megérzésben pedig kapunk egy középkorú családanyát, aki kétszer ijed meg igazán. Egy mikor másnap a halott férje ott van, de itt is csak annyira, hogy azt hiszi álmodik. A másik mikor a lánya arca összekaszabolva. Semmi mást. A történet szál is inkább csak a Pillangó Effektus szeliditett változatára hasonlít, én még csak távolról sem érzem benne az ázsiai szellemet, se az azok feldolgozotjainak a stilusát.

Aztán lehet hogy egyedül vagyok ezzel. :) Az értékelésbe viszont nem szól be, mert még igy is egyetértek Dynamiccal :)
  • Jano
    Tán ez?
  • pelezinho
    nem tudja vki h a Step Up-ba amikor tyler táncol a kocsinál mien zene megy alatta? fontos lenne
  • Seten

Az alapötlet nagyon jó volt de lehetett volna hosszabb a film.

• otrosinka
    idézet az sg kritikából:
    Adott egy elsőfilmes forgatókönyvíró története, melyet a Nesztelenül (Lautlos) című német thrillerrel befutó és azonnal Hollywoodba ráncigált második filmes rendező, bizonyos Mennan Yapo dirigált
  • otrosinka
    zidzsinek igaza van hálivúdi körökben kezdő fkíró a kitalálója......
    vmi
  • Kmarha
    Csak úgy offban, mesélj már nekem, mi ázsiai van a Megérzésben? Se a rendezők, az ötlet, a forgatókönyv, se a stilus, hangulat, műfaji elemek, kamerázási szokások, hangok.. szóval semmi de semmi sem kapcsolható belőle oda :D
  • Dynamic
    Véres Gyémánt
    Korrekt film volt, nem unatkoztam rajta
    8/10

Feast
    Ahhoz képest, hogy nem hallottam róla, kellemesen csalódtam.Túlélő horror/vígjáték, olyasmi, mint mondjuk az Alkonyattól pirkadatig, csak ebben kevesebb a szörnyella.Mindenképp megéri megnézni.
    7/10

Megérzés
    ázsia horror-szerűség, bár nem az az ijesztgetős fajta, inkább misztikus filmnek mondanám.Nekem elég lassúnak tűnt a film, meg amúgy is nagyon álmos voltam, így alig vártam, hogy vége legyen:)
    5/10
  • Sephi
    Truman Show szvsz is nagy volt. Naon naon teccet!
  • DoctorJohnson
    a truman show úgy jó ahogy van
  • REALista
    Ezt azért nem mondanám...:)
  • Seten

Jim Carrey a "Truman Show"-val ugyanígy járt! :)

• Bandee1987
    23-as szám

6/10

Nem lett volna rossz film, hisz Jim Carrey sztem remekül alakított, és a végkifejlet, az, hogy
    a végén kiderült, hogy ő volt a gyilkos
    is jó ötlet volt, csak a közte lévő események nem voltak jól megcsinálva, volt benne pár baromság szerintem, ebből egy 9 pontos filmet lehetett volna csinálni, ha a történet az elejétől a végéig jó. De így csak középszerű maradt, ezért 6 pont.