106866
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • AntiHero
    Hostel 2 (Motel 2)

Iszonyat gagyi.
    10/3
    (3 pont mert voltak benne szép csajok, de csak 3db)
    Na többi részét kapásból kihagyom ha lesz...
  • Tikal #31486
    Babel
    ütközések más rendezővel, irto jó, hangulatos,feszült....
  • Sephi
    POTC 3 -

Nos nekem teccet. Bar volt benne nyalas jelenet , azert megis megmaradt bennem hogy szugsegem van meg egy resszre. Imadom a szereploket es maga a megvalositast. A jelmezek valami eszmeletlenek voltak es a helyszinek is.

Nalam a trilogia 9/10 es igen benne van a TOP 5-ben (trilogiakent)
  • desigo
    2007 szeptember...
  • homeless
    The Shawshank Redemption:
    Ez a film szinte tökéletes. Hatalmas zene, hatalmas idézetek, kiváló képi világ. Aki még nem látta az mindenképp nézze meg!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A vége valami hihetetlen. Amikor Red mesélte, hogy Andy, hogy szökött meg végig libabőrös voltam. Meg a végén az idézet: "Igaza volt igazgató úr, benne volt a megváltás" :D.

Nagyon örülök, hogy megnéztem, és nem bánom, hogy ennyi év lemaradással. Így biztos jobban élveztem, mint 1x évesen.
  • barnie1990
    300

Lenyűgözött,otthagyott,mint egy darab sz*rt,a pontozásom egyértelmű.Azért néztem csak most meg,mert tudtam,hogy ez a film ér annyit,hogy ne ratyi mozis minőségben nézzem meg.
  • Seten
    "Koltai"
  • Seten

Erről jut eszembe: a "Megy a gőzös"-ről mit tudtok? Az is Koltay film de nem találom sehol. :)

• desigo
    m1-en újrakezdték a patikát

lol sorozat volt:)

Koltai rulez
  • Count Adyn
    1-1 dugó a fülbe, 1-1 az orlyukakba, 1 magas a seggbe, és a mélynyomó a szájba. Full Szörráund
  • AntiHero
    Hogy hogy mien?
  • Inquisitor
    Vagy trükközik két hangszóróval (a különböző hangforrásokat időben elcsúsztatva? csinál "térhatást") vagy van benne ténylegesen 6db hangszóró (pl. a Zalmanban), nagyjából ennyi. Szerintem túl drága és persze nyomába nem ér egy normális hangfal + dekóder párosnak.
  • barnie1990
    Ja amúgy tegnap éjjel láttam a Die Hard 3-at és a Túszdrámát.Brúsz mindkettőben jól teljesített,de a Túszdráma jobban tetszett,mert a Die Hard fájóan sablonos,mégha ez 95-ben nem is volt sablon.
  • barnie1990
    Tudom,én vagyok hülye,de milyen az 5.1-es füles mégis?
  • Seten

Ja-ja. Nem ugyanaz a két autó.

• AntiHero
    Fehér zaj 2 (White Noise 2 - The Light)

1x megnézhető sok kajával hogy valami letudjon kötni legalább:)
    1x megílyedtem az eljén(mivel 5.1 fülessel nézek mindig filmet)
    10/5
  • Sephi
    Sajos egesegi okok miatt a Shrek 3-nak az elso kemenyu 5 percet lattam de mar 3x felnevettem :DDD Szal annyira rosz nem lehet. Alig varom lassan rendesen az egeszwt.
  • Sephi
    Vacancy -

Ugy ultunk neki a filmnek hogy vegre valami izgalmasat nezunk. Erre meg fel ora utan kezdi a akcio es ugy tunik erdekes de valamilyen szinten ismeros a sztori... aztan mind tortennek a "erdekes" dolgok es vege.

Hat ez akkora 0 ez a film minden eggyes szempotbol hogy az mar faj. Luke velemenyem szerint ne jaccon komoly thrillerbe mert mindig vigjatekban kepzelem el.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi csattano nem volt , tipikus happy end baromsag , ugy lett vege a filmnek hogy paff es mindenki szidta az idot emit elveszitett az eletebol.

Nimród Antal rendezesebe... szomoru.
  • AntiHero
    Magyar felirat van hozzá?
    JA és honnan lehet beszerezni? Mert nem találom:)
  • Prof William
    Dragon Head vagy "Doragon heddo" (japánul)

Ifjú hősünk Tokyból utazik az osztáylával valami kirándulásra. Egy alagútba érve hirteléenm földrengés támad a vonat pedig kisiklik és beomlik az alagút.

Amikor hősónk magához tér a vonatban majdnam mindenki halott. Pár túlélvővel fogaluk sincs mit csináljanak. A napok telnek és a segítség nem jön. A megmaradt,még múködő rádió valami hatalmas egész világra kiterjedő katasztrófáról beszél. Hőseink elhatározzák hogy megpróbálnak valahogy kijutni a felszinre. De a igazi kűzedelem csak akkor kezdődik amikor kijutotak...

Nagyon érdekes kis film... Ajánlom mindenkinek...
  • Tikal #31467
    Pokember 3
    a sunshine elott adtak le a pokember 3 elozetesét, pff, no majd ha nagyon unatkozom talán megnézem itthon :)
  • Tikal #31466
    Sunshine

hát ez izé, mégegyszer nem nézném meg kategoria, mert leszámitva hogy szép, meg kellemes zene, egy semmi, kb mindent láttunk már más filmekben semmi uj, semmi csavar ami feldobja, teljesen kiszámithato történet, az utolso "csavart" se nevezném annak, inkább valami mentőöv hogy hátha talán ez majd valamit dob a végén....kevés dumával is lehet jo párbeszédeket hozni, de itt még az sem...
  • fifi
    Ez a Hot Fuzz kurv@ jó kis film volt... Bár nekem a Shaun után benne volt Simon Pegg neve a fejemben, sejtettem, hogy gáz filmet nem adnak ki a kezeükből, azért aggódtam, hogy mi lesz, mert ugye akcióvonal, meg minden/ugye a Danger! 50,000 Zombies!-al is a horror vonalat erősítették/ nekem nagyon kellemes csalódás volt.
    Külön jó, ha valaki figyelmesen nézi és lejönnek a másik filmekre utalások, ill műfaji klisék... Pont emiatt meg fogom még nézni egy párszor
    9/10
  • Challanger
    Ez meg a Charger volna:

• AntiHero
    Tudom...:P
    Ízlések és pofonok

• Challanger
    Én erre gondoltam:

• Challanger
    Igaz még nem volt szerencsém a filmhez, de a képek alapján azt mondom h egy Chevy Nova.
  • Kanál
    ugyanaz az autó csak nincs festés rajta a 2. jelenetnél
  • Seten

És az első amit először tör össze? Az is?
    (A kasznija legalábbis hasonló)

• REALista
    :D
  • I.C.ram
    Antihero azért neked is van egy ízlésed...
  • AntiHero
    Látta már valaki a Motel 2-őt? (Hostel 2)
    Mert ma lehet inkább azt nézem meg mint a Fehér Zaj 2-őt:)
    Az első rész jó volt hátha ez is jó:)
  • Kanál
    aham
  • AntiHero
    jaja
  • fifi
    igen...
    szinte szóról szóra egyezik az író Álmok a boszorkányházban című novellájával...bár a félig patkány félig ember szereplő enyhén szólva loál...
  • Seten

A gumikacsa-figurás szekér a végén, az egy Charger?

• AntiHero
    Na nekem az nem tetszett pedig H.P.Lovercraft fan vagyok!
    Annál sokkal jobb ez (ez igazi H.P.Lovercraft hangulatú):
    Dagon - Az elveszett sziget

Aki szereti a H.P.Lovercraftos filmeket annak ajánlani tudom még a Masters of Horror, 1. évadéba aszem a 2. részt ahol szintén eggyik híres novelláját vitték filmvászonra!(Dream in the Witch-Hause)

Ma meg még megnézem a Fehér Zaj 2. amitől sokat nevárok:)
  • Csaba007
    Életfogytig:
    A Kedvenc filmem, nagyon király!!! A legjobb vígjáték!!
  • Bandee1987
    Azért a Truman show sokkal jobb film ennél, az 8.5/10-9/10-es skálán mozog nálam...
  • Bandee1987
    Traffic

8/10