106879

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na ja, a zene még nagyon ott van.A látvány is jó,de a 300 után már másképp néztem rá,mint azelőtt,persze ez az én hibám,és a film attól még jó. -
Shrek 3
Csizmáskandur / Szamár 10 / 10
A film meg elment egynek, a második után se volt nagy eresztés... -
Nyarlathotep #31618 Goal II Living The Dream
Nagyon jó film, izgalmas! A végén David Beckham a film hőse ofkosz...
10/10 -
szvsz uber film fe mindegy.... csak a szineszi jatek tetszett? ugy kezdodik hogy top10 es filmzeneje van azonkivul ott a latvany.. meg a sztori se szar szerintem..
nah. most kedvet is kaptam hogy meglessem ujra.:D -
ja télleg. -
A falka
ekkora szart. senkinek sem ajánlom. 0/10 -
moziműsorban benne van... -
A Shooter moziban feliratosan adják vagy szinkronosan? -
és a hangulat :) -
Gladiátor
Először,mikor régen láttam,nagyon megfogott,de most elég semlegesek voltak az érzéseim iránta.Persze még mindig nagyon jó film,de úgy látszik jó hangulatban kell elkapja az embert.
A legjobbak az egészben a színészi alakítások. -
Number 23: Hát ez nem volt egy nagy durranás. Eleje dögunalom. Közepe, vége meg szimplán unalmas.. Nem tetsztt annyira. Egyszer nézhető, ha nincs más. -
Igen, maga az alap ötlet szerintem zseniális lenne, HA nem akarnák mindenképp belénkmagyarázni, hogy ennek a számnak misztikus ereje van ^^
A vége előtti időszak rendesen unalmas volt, de maga a befejezés nem volt rossz.
-
jefferson83 #31608 A 23-nak szerintem egy baja volt, hogy nagyon hosszú volt benne az üresjárat. A végére már kezdett felnőni a film. Persze a történet maga butaság, mese (lásd: 23 helyett bármely szám lehetett volna), de én ezt nem ítélem el. -
jefferson83 #31607 Igaz. Azonban ez nem remake akart lenni,hanem egy külön történet. Sajna nem élvezhettem a filmet teljes mivoltában,mert még angol feliratot sem találtam a filmhez (ami természetesen angol nyelvű volt). Igaz a szereplők általában csak tőmondatokkal dolgoztak. Továbbá fröccsöntött műanyag pisztolyokat használtak(legalább is sztem). Egy jelenetnél látszott, hogy nem volt lyuk a csövön LOL. Az a baj, hogy még vígjátéknak is rossz volt :) És mindez XXI. századi alkotás (2005)! Nem is értem, hogy merték ezt a címet kölcsönözni a filmhez. Szégyeljék magukat.
Dawn of the Dead szerintem kifejezetten hangulatosra sikeredett, nekem tetszett, az újkori folytatása (Day...) viszont már nekem se jött be. -
dehogynem. Házi feladat megláttni majdnem mindenben pl a 25-öt! Szerintem estére már egy oldalnyi esetet és reagot tudnál felsorolni a szám mellett :D -
vazzeg, mivanmár, még a végén kiderül, hogy nem is alaphülyeség a Number 23? :D -
Ez a durva!
-
a tiéd is
-
Ez durva :D -
Tényleg... De direkt vártál 8 óra 5 percig, vagy véletlen volt? :D -
Amit én láátam tegnap az A 23-as szám című thriller volt Jim Carrey-vel a főszerepben.
Ez a film se valami csúcs. Sőt, mondhatnám, hogy gagyi. Azt akarják bemagyarázni, hogy mindenből a 23-as szám jön ki. Meg hogy ennek mindenhez köze van...
Nevetséges. Bár, a francba! Ahogy elnézem itt a nickem melletti számokat, összeadva az összest NEM 23-RA JÖN KI???
Már én is kezdek paranojás lenni...
-
igen, sajnos a 85-ös vagy környéke készült horror filmek remakejét én is megnéztem, és egyiks em hasonlitható még egy picit sem össze az ősével. A Dawn of the Dead még elmegy, de a Day? Egy szánalmas, nem is tudom mi. Mert paródiának sem ment el. Ajánlom az eredetit. Hihetetlen mennyire el tudnak rontani egy igazi, de tényleg igazi klasszikust. Aki látta, az élete végiig nem fogja kiverni a fejéből a gondolkodó zombi arcvonását és beszéd nélküli színészi játékát. Még akkor sem, ha a mai szemmel nézve, kicsit gyagyi, egyszerü az egész film. -
jefferson83 #31598 Day of the Dead 2 - Contagium
Ez a film egy rossz vicc. C kategória. Egy szóval: katasztrófa. Nincs mit pontoznom. -
Shooter
nem is tudom miért hittem hogy jo lesz :D B kategoriás lovoldozos.... tom berenger jobb volt a sniperben ;) -
Nekem pont ezért tetszett.
Az első rész sema bunyóról szólt hanem arról, hogy Rocky hogy éli meg azt hogy őt választották (szerintem)
Nekem nagyon tetszett. -
Rocky Balboa
Kicsit sok idő elment a lelkizésre és kevés maradt a bunyóra de komoly film volt nagyon.
-
Oszinte reszvetem. -
1989-es film.
Én régebben már láttam, aztán megvettem a magyar kiadású DVD-t is. A turkálósban, olcsó DVD-k között szokott lenni, "Az akciófilm mesterei", vagy milyen sorozatban. A Best Hollywood adta ki, így néz ki.
Ennél már csak egy jobb John Woo film van, de az akcióban mindent visz: a Hard Boiled (magyarul "A fegyverek istene" címmel jött ki, szintén Best Hollywood).
-
Aki látta már a Korház a pokolban cimű filmet dióhéjban foglalja össze mi is volt a lényeg mert nekem sajnos nem esett le ! -
Amúgy ez a killer jó régifilm, sehol nem találom :(
Neten sem. :( -
részvétem:DDD -
braaa #31589 most néztem a bloodrayne című műremeket uwe boll mestertől...
asszem pihenek egy kicsit... -
hát ismerve a magyar filmcím fordítókat lehet hogy _"Marhapörkölt"_ lesz a címe :D :D :D -
Szó szerint Halott csönd lenne de szerintem inkább a Halálos Csönd vagy a Halálos Nyugalom jobban hangzana !! -
Halálos Csend vagy Halálos Nyugalom lenne ha lenne magyar címe, de jelenleg még nincs vagyis nem láttam sehol... -
Dead Silence filmnek mi a magyar cime? -
Nem kell betojni, szerencsé(d)re Tsippsy olyan sz*rul írta le a tartalmakat, hogy kb. a 90%-a csak az ő képzeletében történt úgy, ahogy írta. :)
-
Egy ballepes es egy eletre meg vok pecsetelve!!!! HOL ITT AZ IGAZSAG???!? -
Végre megtudod milyen érzés. 
-
Amugy ez erdekes dolog. Most mar bisztos nem nezem meg a The Killer c. filmet hisz ellotek a poent.