106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pedig nem. Sajnos ezt adták, hogy az Isten akárhová tegye őket. -
Seten #31645
Sztem, te rossz terembe ültél be. :)
-
Nyarlathotep #31644 Jó, hagyuk! :)))) -
a megvalositás és az hogy nem tetszett a befejezés két külön dolog :) A shooterben a megvalositás a szar, egyszeruen gyerek a történet, gyenge zene stb -
Nyarlathotep #31642 Nekem viszont pont az nem tetszett, a vége miatt! Izlések és pofonok! -
Shrek 3
Kúva szar. Nem szól semmiről és kukkra semmi értelem nincs. Az ididóta gimis Arthur, meg a lökött vénember Merlin kb. annyira hiányoztak bele, mint lecsóba a mákostészta. AZ első két részt számtalanszor láttam, de ez, ez kritikán aluli... (tényleg)
Legalább keresztlányom jól szórakozott, de neki ha a helyszínelőkben zöld Shrek-kosztümben mászkálna a főszereplő, az is tetszene. :D -
Brazil
ez valami nagyon komoly, ma is aktuális téma, sőt egyre inkább az...terry gilliam nagyon jo :) -
next
nyarlathotep, ez is akcio, vhogy mégis jobb volt :) -
Világszám (hun)
Teljesen korrekt, sokhelyen drámai hangvételű magyar film. Talán ez az első film, amiben Koltai nem az eddig minden filmben alakított, gagyi idiótát játsza, és meglepően jól megy neki. Végre egy filme, aminek van mondanivalója, kicsit mélyebb tartalma.
Hozzáteszem, hogy elfogultan nem szeretem a cirkuszt, a bohócokat, és mindent ami ehhez kapcsolódik, a film első néhány perce ebben a témában mozog, de gyorsan vált.
9/10
[spoiler]
a befejezéssel nagyon nem értek egyet. jobb lett volna idejében abbahagyni, és az utolsó 5 percet elhagyni.
-
a b kategoriában igen :) -
Nyarlathotep #31636 Igen, egy akciófilmnek pontosan ez a lényege!!! -
ja, hangos, látványos? ha neked ennyi elég akkor tényleg jo :DD
bocs, de akkor elmondom, kb az első öt percig tudtam élvezni, utána jöttek a párbeszédek, a menoben sétálok a hangárbol hátam mögött az amcsi lobogo gyagyi beállitások, rambozás az FBI ugynok társammal akit fél nap alatt mesterlövésszé képeztem, kommandosok tucatja nem birta el kapni egy házban ami igazán könnyu célpont lett volna stb....hagyjuk :) egy BHD azért kicsit komolyabb, nekem az az A kategoria, és ott viszont tényleg jo volt a hang, még szobrot is kapott.... -
a héten megnéztem pár filmet.1: a messengert:összeségében jo volt,csak már volt pár hasonlo.2:a sziklák szeme 2,nem volt már olyan durva mint az elsö rész,a katonák kib@szot bénák voltak.3:a megérzés,hát sandra bullock nem nagy szám,a film szar.4:fehér zaj 2,szerintem b kategoria,ráadásul ismeretlen szereplökkel.5:torrente 2,ez fasza volt,röhögtem párat.6:vadidegen,nem volt rossz,de a végét elb@szták.hát ennyi.ja,ez az én véleményem a filmekröl,valoszinü másnak jobban bejötek. -
Nyarlathotep #31633 Hát, a film 25 perce felé jelenik meg a Surfer... addig elég uncsi, készülnek a házasságra, stb... Onnan már elég sok az akció! Kb ugyanolyan mint az első rész. -
itt a harc hosszabb volt a végén ugye mint az első rész 5 perces semmilyen csatája dr doom-mal ??? Remélem, elvégre itt már nem kellett a szereplők bemutatásával foglalkozniuk -
Nyarlathotep #31631 A TS valamikor reggel jött ki, remekül nézhető egy nagyobb monitoron, vagy tv-n... én nem vagyok hajlandó várni még egy hónapot a magyar premierig! -
Nem is tudtam hogy már megjelent a film!Gondolom jó lehetett a minősége...:D -
Nyarlathotep #31629 Fantastic Four Rise Of The Silver Surfer
Nekem nagyon tetszett, akárcsak az első rész, csak sajnos elég rövidke lett. Remélem lesz harmadik rész is! Ebben is iszonyat jó volt a Stan Lee poén! :) -
Shrek 3 -
Pont az amit vartam. Se tobb , se kevesebb. Jobb volt mint a masodik. -
fontos lenne tudnom egy nagyon régen a magyar tévében játszott sorozat címét!
annyira emlékszem, hogy volt két gyerekbanda, valami barlangban volt az egyik. az egyik bandavezér neve "pók" volt... és ilyenek voltak náluk, hogy palackozott böfögés pl...
na ennek mi volt a címe? -
The Plague (Pusztulás)
10/3
-Zene szar (magyar embör csinálta pedig)
-Story szar
-Megjelenés szar
-szereplők szarok
-hangok néha jók (vagy 3szor)
-Unalmas az: eleje, közepe, vége. Meg a kimaradt jelenetek is biztos unalmasak lennének.
-öszhatás okádék
Szóval csak ajánlani tudom...
...hogy ne nézd meg! -
Nyarlathotep #31625 A Shooter hulla szar? Na ne már! Szerintem egy remek A kategóriás akció film! Látványos, hangos, mi kell még? -
Hát nem tudom én jókat hallottam róla... -
Seten #31623
Na azért a Shooter és Chuck Norris kb mint Bill Gates és a templom egere!
-
Hot fuzz
Ez bizony nagyon bejött. Aki tudja nézze meg. 10/10 -
hulla szar a shooter, B kategoria, chuck norris-os lövöldozés, gagyi párbeszédek stb :) moziba meg ne nézd.... -
Na ja, a zene még nagyon ott van.A látvány is jó,de a 300 után már másképp néztem rá,mint azelőtt,persze ez az én hibám,és a film attól még jó. -
Shrek 3
Csizmáskandur / Szamár 10 / 10
A film meg elment egynek, a második után se volt nagy eresztés... -
Nyarlathotep #31618 Goal II Living The Dream
Nagyon jó film, izgalmas! A végén David Beckham a film hőse ofkosz...
10/10 -
szvsz uber film fe mindegy.... csak a szineszi jatek tetszett? ugy kezdodik hogy top10 es filmzeneje van azonkivul ott a latvany.. meg a sztori se szar szerintem..
nah. most kedvet is kaptam hogy meglessem ujra.:D -
ja télleg. -
A falka
ekkora szart. senkinek sem ajánlom. 0/10 -
moziműsorban benne van... -
A Shooter moziban feliratosan adják vagy szinkronosan? -
és a hangulat :) -
Gladiátor
Először,mikor régen láttam,nagyon megfogott,de most elég semlegesek voltak az érzéseim iránta.Persze még mindig nagyon jó film,de úgy látszik jó hangulatban kell elkapja az embert.
A legjobbak az egészben a színészi alakítások. -
Number 23: Hát ez nem volt egy nagy durranás. Eleje dögunalom. Közepe, vége meg szimplán unalmas.. Nem tetsztt annyira. Egyszer nézhető, ha nincs más. -
Igen, maga az alap ötlet szerintem zseniális lenne, HA nem akarnák mindenképp belénkmagyarázni, hogy ennek a számnak misztikus ereje van ^^
A vége előtti időszak rendesen unalmas volt, de maga a befejezés nem volt rossz.
-
jefferson83 #31608 A 23-nak szerintem egy baja volt, hogy nagyon hosszú volt benne az üresjárat. A végére már kezdett felnőni a film. Persze a történet maga butaság, mese (lásd: 23 helyett bármely szám lehetett volna), de én ezt nem ítélem el. -
jefferson83 #31607 Igaz. Azonban ez nem remake akart lenni,hanem egy külön történet. Sajna nem élvezhettem a filmet teljes mivoltában,mert még angol feliratot sem találtam a filmhez (ami természetesen angol nyelvű volt). Igaz a szereplők általában csak tőmondatokkal dolgoztak. Továbbá fröccsöntött műanyag pisztolyokat használtak(legalább is sztem). Egy jelenetnél látszott, hogy nem volt lyuk a csövön LOL. Az a baj, hogy még vígjátéknak is rossz volt :) És mindez XXI. századi alkotás (2005)! Nem is értem, hogy merték ezt a címet kölcsönözni a filmhez. Szégyeljék magukat.
Dawn of the Dead szerintem kifejezetten hangulatosra sikeredett, nekem tetszett, az újkori folytatása (Day...) viszont már nekem se jött be.