106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Hedgehunter #31808
    silver surfer...... A legjobb film eddig amit lattam, X men 3 volt eddig meg lord of the rings, pokember...
    Galactus nincs benne sajnos de igy is hatalmas....!!!!
  • LasDen #31807
    nekem bejött a film....főleg egy bizonyos rész, de a végét nem egészen értettem :D
  • Tikal #31806
    Az utolso éjjel - 25th hour
    ez meg mi volt? :) épp most olvasok rolak egy értékelőt, no a srác nagyon magasztalja, de nekem valahogy nem jött be a téma, meg a bemutatása, totál unalmas depreszio végig, ami jol be is mutatja a srác lelkiállapotát, na de két orán keresztul? 9/11 emlékfilm vagy miért ne legyél bunozo dokumentum film?...
  • desigo
    Tökéletes Trükk The Prestige 8/10

Nagyon bejövős csak eléggé el lett húzva hosszúra:(

Zsír a new banner !
  • gabesz012
    Na, megnéztem a Vörös sárkányt. 10/7

Érdemes volt, tetszett; bár egy kicsit azt éreztem rajta, hogy az első részt próbálták lekoppintani, ami nem feltétlenül baj, csak így nem sok újat mutatott (de a story korrekt volt). SPOILER(?): Az utolsó jeleneten mosolyogtam egy jót, amikor Hannibal kérdezi az FBI-os csaj nevét, aztán snitt, jön a stáblista. :)
  • ikegami
    The Wickerman (fsz: Nicolas Cage)

úúú ez mi. Na ilyen filmet nem fogok többet nézni.
  • precision
    Fantasztikus 4es episode 2.

Hááááát, 5/10, kommentár nélkül.
  • desigo
    Smokin' Aces 7/10

Az eleje nekem elég káosz volt de aztán elég jól beindultak az események.
    A vége pedig ütött rendesen!

A zenéje is bejött nagyon.
  • Sir Quno Jedi
    Tökömsemtudjamár, valahonnan előkerült backupban. Jószar minőség, de majd nézek gyári DVD-t belőle, amiknál lehet kapni.
  • desigo
    Hot Fuzz 8/10

Súlyos nagyon:))
  • Nyarlathotep
    Honnan szerezted meg a filmet?
  • fifi
    azaz... meg vannak benne jó csöcsök is :D
  • Nyarlathotep
    The Reaping

Egész jó film, Hilary Swank alig ruhában futkos ide-oda, bár horrorfilmnek én nem nevezném ezt az alkotást.

10/8
  • Seth
    ez nem az amikor kiszívják az erejüket aztán csak egy összeaszott hulla marad?? Rémlik egy jelenet rohadt régről,amikor a műtőbe betolnak egy ilyen összeaszott embert,azmeg feléled és kiszívja a dokit,erre megfiatalodik,a doki meg aszott lesz ^^ Ezaz?? Mit kerestem én azt
  • Lipi1980
    A boldogság nyomában

Mindig is félve nézek meg olyan filmeket, amiben a főszereplő Oscar-díj közelébe jutott, mert Will Smith-t ezért a szerepéért jelölték ám!
    Azt most hagyjuk, hogy miért tartok ezektől a filmektől...
    Ez a film egy nagyon ütős (szívbe markoló) kis családi dráma, az amin az ember akarva akaratlanul elbőgi magát! Ez a film is tipikus példája annak, hogy mire képes egy apa azért, hogy felnevelje a kisfiát (mit felnevelje? legalább enni tudjon neki adni!!!) A másik oldalról nézve poedig Hollywood ismét bebizonyította, hogy USA a lehetőségek hazája, hogy ha elég kitartó ember (és van egy kis tehetsége), akkor házaló ügynökből is lehet valaki bróker!

Engem nagyon megfogott ez a film, és nem bántam meg hogy megnéztem, pedig csak azért akartam megnézni, mert kivácsi voltam rá, milyen színészi tehetsége van az ifjabbik Smith-nek, hiszen, aki a filmbéli fiát játsza, az valójában is a fia!

Nálam 10/10
  • Sir Quno Jedi
    Lifeforce (1985)

Ütős, elmebeteg, két órás sf-horror klasszikus, esti megaszórakozás a javából! Patrick Stewart rajongóknak meg egyenesen kötelező (a pasismaci kiborító). Akció, vér és meztelenség. Ezek kísérik végig a filmet, aminek a forgatókönyvét az űrvámpírok témájára írták. Zene iszonyat módon illik az egészhez, a színészi játék pedig néha már röhelyesen szar, néha meg egész penge. A technika egész jó és pl. az űrjelenetek ma is elmennének bármelyik sf-ben. Mindez a Texasi láncfűrészes és Poltergeist rendezőjétől és az Alien, a Return of the Living Dead és a Total Recall forgatókönyírójától... Hmmm...

Az angolok pedig szokás szerint kiborítóak, főleg, mikor éppen pusztul ki a város, statárium van és közben is teázni invitálják a tiszteket! :DDDDD
  • Count Adyn
    Jaja, nagyon jó film szerintem is:D
  • LasDen #31791
    Karib Tenger Kalózai 3

Csalódtam, de pozitívan. Rosszabbra számítottam, de egész jó lett. Főleg Depp játéka vitte a filmet, viszont a nagy csattanó, amit vártam elég halovány kis pukkanás lett....De összességében jó volt...
    10/9

• Sephi
    Nem de odairta hogy jonnek a kommandosok!!!!11
  • Seten

Üdv! Megvan valakinek a "Terhelt Terkel" c. film soundtrack-je?
    A GanxtaZoli féle magyarra gondolok. : )

• gabesz012
    Sajnos már ki van írva, úgyhogy akkor "végigszenvedem", max nem kezdek bele a 7.-be, helyette marad a Lost, meg PB (bár a 2. évad elég gyengus volt ebből is; Lost meg hozta a formáját, a 3. évad is simán 10/8).

Ma estére a Red dragon van betervezve (engem meglepetésként ért, hogy van 3. Hannibal is, amiben Anthony Hopkins játszik), de lehet előbb a Silence of the lambs-ot kéne megnézni, mert már nagyon régen láttam; a "Hannibal" nem tetszett (Hannibal rising-ot szinén nem láttam még).
  • Seth
    azt ne mond hogy még nem láttad Boll Mester filmjét, szégyeld magad
  • Bandee1987
    Hot Fuzz

A film: 7/10
    Uccsó fél óra: 9/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elején poénok jók voltak, de nem volt annyira erős. Viszont a vége...huhh nagyon kemény volt az utolsó fél óra az elejétől a végéig. Nagyon élveztem :)Még a legvégén is volt benne eksön: a rendőrörs felrobbanása, + danny sérülése. Nagyon nagy volt még amikor az öregek, pl. az öreg recepciós hölgye nekiáll a nehézgépfegyóval lőni nicolasékat :)))
  • Istencsászár
    Gagyi volt ( 2.ra nézve is ), semmi köze a játék hangulatához.
  • REALista
    Most mi a baj?Nem írta hogy milyen fegyverekkel lövöldöznek...:DDD
  • Sephi
    Nem birjatok odairni hogy spoiler b+?
  • LasDen #31782
    Tegnap megnéztem az Egyedül a sötétbent.......nagyon gagyi volt.. :D
    Egy jelenet volt, ami még jól is nézett volna ki, de elég rosszra sikeredett az is.....mikor tök sötét van, kőkemény rock zene szól alatta és lövöldöznek összevissza és jönnek a kommandósok....jó lett volna csak olyan kaotikus lett :D

10/3
  • REALista
    Ok most látom hogy ez sorozat...:)
  • REALista
    Én még csak a Shaun-t láttam és nagyon bejött a Hot Fuzz-t azt most töltöm!Egyébként látta valaki a Spaced című filmet ezt a filmet is az az alkotó gárda készítette mint akik az előző kettőt és állítólag nagyon jó de én nem találtam még magyar címét sem...:(
    Spaced
  • DoctorJohnson
    ez esetben most hagyd abba a 6. évadot.
    a sorozat leggyengébb darabja, és ezt nem csak én mondom.
  • gabesz012
    Na én is megnéztem a sokat emlegetett Hot fuzz! és Shaun of the dead filmeket. Előbbi nagyon tetszett, én is csak annyit tudok mondani, hogy egy kicsit lassan indul be, de utána nagyokat lehet röhögni a film további részein. :) 10/7,5

A Shaun nekem viszont nem jött be... 10/5,5

Frailty (Isten keze) Jó kis krimi-thriller Bill Paxtonnal. Az események lassan haladnak, szóval akció fanoknak nem ajánlott, de jó a végén a csattanó. :) 10/7

Továbbá belekezdtem a 24 6. évadjába. Remélem ez jobb lesz, mint a 4., 5., ugyanis a számomra legjobb 3. évad óta nagy zuhanórepülést vett a sorozat... Ez az utolsó esélye. :)
  • Nyarlathotep
    Transmorphers

Nekem nagyon tetszett, nagyon gagyi film, de éppen ezért nagyon jó! :)
  • Sephi
    Ugyvan!
  • LasDen #31775
    Pofa be! (Tais-toi!)

Hát ez vmi nagyon jó film...Gérard Depardieu és Jean Reno nagyot alakít...főleg Depardieu...:D Nem is tudom mikor nevettem ilyen jót :D
    10/8
  • wesker24
    ez nem volt annyira mozis minőség hogy ne lehessen látni semmit !!
  • sweech
    akkoris bűn filmet nézni mozis minőségben >_<
  • wesker24
    Értettem miről van szó mert középszintem tudom az angolt és nem volt annyira rossz minősége hogy ne lehetett volna megnézni !!
  • jefferson83
    Szóval nem értetted, nem is láttad rendesen, de tetszett :DD [csak viccel]
  • Bandee1987
    Shrek 3

7/10

Nem volt rossz, voltak benne jó poénok, de a második rész jobb volt.
  • wesker24
    Most néztem meg a Ratatouille-t magyar nevén L'ecsó-t !

hát ez valami olyan szuper animációs film hogy az öszes eddigi animációs filmet veri nálam amit eddig néztem !!

Én simán adok rá egy 10/9-et !!

Igaz hogy a minőség nem volt a legjobb és még felirat sem volt hozzá !!