[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lipi1980 #31794 A boldogság nyomában
Mindig is félve nézek meg olyan filmeket, amiben a főszereplő Oscar-díj közelébe jutott, mert Will Smith-t ezért a szerepéért jelölték ám!
Azt most hagyjuk, hogy miért tartok ezektől a filmektől...
Ez a film egy nagyon ütős (szívbe markoló) kis családi dráma, az amin az ember akarva akaratlanul elbőgi magát! Ez a film is tipikus példája annak, hogy mire képes egy apa azért, hogy felnevelje a kisfiát (mit felnevelje? legalább enni tudjon neki adni!!!) A másik oldalról nézve poedig Hollywood ismét bebizonyította, hogy USA a lehetőségek hazája, hogy ha elég kitartó ember (és van egy kis tehetsége), akkor házaló ügynökből is lehet valaki bróker!
Engem nagyon megfogott ez a film, és nem bántam meg hogy megnéztem, pedig csak azért akartam megnézni, mert kivácsi voltam rá, milyen színészi tehetsége van az ifjabbik Smith-nek, hiszen, aki a filmbéli fiát játsza, az valójában is a fia!
Nálam 10/10