106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ok, ízlések és pofonok:) Nem nézlek le ezért... -
tudom, hogy sokaknak tetszett, számomra egy vicc kategória az egész, ez van :) -
no práblem ;) -
"Robert bácsi meg az utóbbi időkben leszerepelt nálam az idióta gyerekfilmjeivel, a volt egyszer egy mexikóval meg a sin city-jével, de ez persze magánügy. :)"
Ez pedig nagyon jó film volt 10/10es simán nálam... -
jah télleg srry......elolvastam a végi végignek :D -
...plusz amikor nem is kapaszkodott, csak a motorháztető elejébe...
Őrül baze, de mellette meg még imádnivaló is volt :D
"I'm okay" :D:D:D -
"sztem nem volt végig akció"
Sehol nem írtam, hogy végig akció lett volna. nem is volt. ezért is írtam, hogy 20-30 percet még kibírtam volna a végén az akcióból. De ettől eltekintve nekem bejött :) -
na ja autos jelent vége felé kezdtem el gondolkodni hogy ez most mit csinál? egy kézzel kapaszkodik? Őrület :D -
érdekes, hogy nálam egy kicsit fordítva van a dolog....a Planet Terror nekem totál bejött, míg a Death Proof meg unalmas volt...sztem nem volt végig akció, főleg a beszélgetéseken akartam elaludni....de azért elment... -
Grindhouse: Death Proof - 9/10
Tarantino egy kibaszott zseni és kész :D
Persze érezni a filmen, hogy kissé lassabb és nem olyan zseniális mint a többi nagy műve, de ez is kiemelkedő alkotás lett.
Én személy szerint elviseltem volna még 20-30 perc ráadást, kicsit rövid volt a film végi akciózás/bosszú, de tán csak nekem tűnt így. Viszont a csajok dumáján egyáltalán nem unatkoztam, bár itt lehetett volna egy kicsit "tarantínósabbra" is venni a figurát.
Zoé Bell-be kéremszépen konkrétan szerelmes vagyok, egyrészt amit a csaj leművelt a filmen az autós jelenet alatt, másrészt meg mint nő imádnivaló, akarom!!!!! :D
A többi tyúk nekem túl picsás volt, persze jó nők azért (Rosario Dawson meg alapjáratban egy istennő).
Szal jó volt a film, tetszett benne minden, a zenék lehettek volna kicsit ütősebbek tán, a verdák állatjók, a fényképezés szintén.
Rodriguez Planet Terror-ját ettől eltekintve totál nem várom, nem is érdekel, agyament fasságnak tartom az előzetesek alapján, Robert bácsi meg az utóbbi időkben leszerepelt nálam az idióta gyerekfilmjeivel, a volt egyszer egy mexikóval meg a sin city-jével, de ez persze magánügy. :) -
Lol, most nézem az imdb-n, hogy a főmufta lesz a Hitman... Hát érdekes lesz... xD -
Mert akkor más tökéletes lenne, de nem az... :)
Szemtől szemben, vagy a T2 már közelít a 10-eshez nálam... :) -
Mire vontad le a 1,5 pontot? Csak kíváncsiságképpen. -
Die Hard 4
Hát ez qrva jó volt. Jó beszólások (igaz csak 2-3 qrva szó hallatszik el a filmben), kevés üresjárat, iszonyat látványok akciók az alagutas, és a kamionos-felüljárós-vadászrepülőgépes jelenet, röviden: menjetek el nyugodtan a moziba megnézni, nem fogtok csalódni. Igaz, ez már nem az az McLaine, akit a szemetes alól húztak ki másnaposan a Die Hard 3-ból, de az idióta szerencsétlen hacker gyerekkel jó párost alkotnak... :D
Szinkronizált a film, szokás szerint Dörner Györgyé a szinkron, ami most is nagyon jól sikerült. A többiek hangjával sem volt gond.
8,5/10 -
Itt nezd meg az jobb... Ja amugy tud bolygot enni csak jobb a geppel...
-
most ment a tv2-n A híres Ron Burgundy legendája
hát ez kurva nagy volt :D 8/10 -
"Galactus was converted to energy by his own planet-destroying machines."
Nem tudom mi itt a gond 'az o (Galactus) bolygo-pusztito gepei' O nem tud bolygot enni csak ha energia ahhoz kell a GEP......
-
Nyarlathotep #31831 Ilyen faszozós szinten nem vagyok hajlandó... Talán ha itt néznéd, mivel látom kicsit bajok vannak az angol tudásoddal! -
badsco #31830 Na jó akkor néhány SPOILER.
Nem-biológiai földönkívülieknek hívják őket a filmben. NBF-1, így hívják a fogva tartott Megatront az emberek, akit a főszereplő srác (Witwicky) ük-ük-ük apja talált az északi sarkon, a kockával együtt. Robotoknak hívtam őket, mert legtöbbször robotnak hívják őket a filmben. Amúgy az autobotok párbeszéde volt gagyi.
John Turturro, az ingje alatt a trikóján van egy S7 felírat egy superman jelvényben. S7 a titkos kormány szervezet akik régóta tudnak a "földönkívüliekről". 1934-ben Hoower kormányzása alatt szállították Megatront és a kockát Amerikába, majd "ráöntötték" a Hoower-gátat, csak azért, hogy a kocka erejét ne vegyék észre a "robotok". A kocka egyébként életet teremt, és örök szikrának hívják a gépek.
A végére annyit, nem gizdulni akartam, mindössze kedvet csinálni egy szerintem jó filmhez. Nem tudom ki forgalmazza, de nem is érdekel, engem egy kollegám hívott el.
Bocs mindenkitől a sok spoilerért. -
jefferson83 #31829 Halhatatlanok
Elejétől a végéig kész szenvedés volt ez a film. -
Na akkor nesze... olvass. De kivagtam a lenyeget "Galactus was converted to energy by his own planet-destroying machines." Nem akarok kotekedni mert latom hogy egy fasz vagy de a Marvel kepregenyekben gepekkel eszi a bolygokat...
-
Nyarlathotep #31827 Nem, Galactus bolygók energiájával, (és a rajta lévők eneriájából) táplálkozik, azért jött ide. Semmilyen gép nem volt. -
Nyarlathotep #31826 Értem, láttad a filmet, és azt mondod, hogy "robotok" vannak benne... hát ez nagyon gáz!!!! Ember, legalább olvasnád el, hogy mik is pontosan azok a "robotok"! Meg ez a 10 órás sajtóvetítés is vicces, főleg a Kossuth moziban annak fényében, hogy ki forgalmazza a filmet. Mind1. -
Az szerintem csak a "bolygoevo gepe" volt.....
-
Akkó ezzel kellett volna kezdeni és nem kekeckedni a jónéppel! :D -
badsco #31823 Sajtóvetítésen voltam, ma délelőtt 10-kor a Kossuth moziban. A premierek előtt leadják a sajtónak. ugye. Újságíró vagyok. (habár nem film, hanem bűnügy, de ilyenkor mellékes) A jó kapcsolat a lényeg. :D -
Nyarlathotep #31822 Vicces emberek vannak itt... azt a telefonálós részt báki megnézheti a transformers.com oldalon, 9 kipp mellett... mellesleg, hol is játszák már a filmet Taormina Film Festival és a Los Angeles Film Festival kivételével? Sehol. Nem tudom mi értelme van hazudozni össze vissza. -
Július 4 a premier még odakint is. Ugye. -
badsco #31820 Transformers 10/9
Huhh, most jövök moziból. Ez valami nagyon nagy állat lett. Minden klappol, kurva nagy poénok, állat autók. A látvány lenyűgöző. Annyi filmet vártam idénre, és annyiban csalódtam, hogy számomra eddig ez az év filmje. Majd talán Bruce átformálja a véleményemet. :D
SPOILER:
A sivatagi csatánál, amikor a katonák hívni akarják a légicsapást, az arab telefonközpontos meg unottan a hitelkártya számát kéri, na akkor behaltam a röhögéstől. Az egyetlen kicsit gagyibb rész a pici álca, illetve az amikor a robotok poénkodnak. De az üldözések eszméletlenek. Az autópályás, meg a végén a városi harc az über. -
Nyarlathotep #31819 Nem írtam semmilyen SPOILER-t, az előzetesben is benne van jó párszor. Okoska! -
"SPOILER" szó használata kötelező!
még mekkorába kell kiírni?jó,nem mintha egy prestige,vagy fight club "vége lelövés" lenne,de akkor is spoiler!!!
Harsh Times:hát ez milyen film :O nem történik benne jószerivel semmi,bár ezért is jó,hiszen a hangulata mindent visz.Bale óriási színész,ezt szerepről szerepre egyre jobban bizonyítja.itt hozza az elborult agyú,bekattant veteránt,amit még nem láttam tőle,szóval a repertoára igen széles.nem pontozom,mert nagyon hangulatfüggő film :S -
váááá, sorry, nem ide akartam :D -
szaggat mint gép :D -
végulis valakiknek ki kell tolteni azt a tobb millio embert akiket érdekel mondjuk a pokember, csak sose tudtam elképzelni kik azok... ;) -
Nyarlathotep #31814 "silver surfer...... A legjobb film eddig amit lattam, X men 3 volt eddig meg lord of the rings, pokember...
Galactus nincs benne sajnos de igy is hatalmas....!!!!"
Hogy a fenébe ne lenne már benne? Szerinted mi az a hatalmas "felhő" ami kétszer akkora mint a föld-hold távolság? Nem láttad ezt a filmet kispofám!
-
30-35 között...
NC. -
Igazabol a Star Wars a legjobb.... -
Jolvan mar apa..... Mar megint kezded.....
-
már ugy érted a mese kategoriában a legjobb.... :) gondolom nem életed legjob filmje a pokember meg az x men... ugye nem? ;) -
Kanál #31809 igényes