[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Grindhouse: Death Proof - 9/10
Tarantino egy kibaszott zseni és kész :D
Persze érezni a filmen, hogy kissé lassabb és nem olyan zseniális mint a többi nagy műve, de ez is kiemelkedő alkotás lett.
Én személy szerint elviseltem volna még 20-30 perc ráadást, kicsit rövid volt a film végi akciózás/bosszú, de tán csak nekem tűnt így. Viszont a csajok dumáján egyáltalán nem unatkoztam, bár itt lehetett volna egy kicsit "tarantínósabbra" is venni a figurát.
Zoé Bell-be kéremszépen konkrétan szerelmes vagyok, egyrészt amit a csaj leművelt a filmen az autós jelenet alatt, másrészt meg mint nő imádnivaló, akarom!!!!! :D
A többi tyúk nekem túl picsás volt, persze jó nők azért (Rosario Dawson meg alapjáratban egy istennő).
Szal jó volt a film, tetszett benne minden, a zenék lehettek volna kicsit ütősebbek tán, a verdák állatjók, a fényképezés szintén.
Rodriguez Planet Terror-ját ettől eltekintve totál nem várom, nem is érdekel, agyament fasságnak tartom az előzetesek alapján, Robert bácsi meg az utóbbi időkben leszerepelt nálam az idióta gyerekfilmjeivel, a volt egyszer egy mexikóval meg a sin city-jével, de ez persze magánügy. :)