1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • badsco
    Na jó akkor néhány SPOILER.

Nem-biológiai földönkívülieknek hívják őket a filmben. NBF-1, így hívják a fogva tartott Megatront az emberek, akit a főszereplő srác (Witwicky) ük-ük-ük apja talált az északi sarkon, a kockával együtt. Robotoknak hívtam őket, mert legtöbbször robotnak hívják őket a filmben. Amúgy az autobotok párbeszéde volt gagyi.

John Turturro, az ingje alatt a trikóján van egy S7 felírat egy superman jelvényben. S7 a titkos kormány szervezet akik régóta tudnak a "földönkívüliekről". 1934-ben Hoower kormányzása alatt szállították Megatront és a kockát Amerikába, majd "ráöntötték" a Hoower-gátat, csak azért, hogy a kocka erejét ne vegyék észre a "robotok". A kocka egyébként életet teremt, és örök szikrának hívják a gépek.

A végére annyit, nem gizdulni akartam, mindössze kedvet csinálni egy szerintem jó filmhez. Nem tudom ki forgalmazza, de nem is érdekel, engem egy kollegám hívott el.
    Bocs mindenkitől a sok spoilerért.