106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jefferson83
    Ajánlom.
  • LasDen #32287
    Iszonyat (jó)
  • z0ty #32286
    Elképesztően.
  • otrosinka
    Emberek! A belső ember Spike Lee mestertől mien film....
    egyszavas válaszokat kérnék.
    köszönöm előre iss.
  • jefferson83
    Így megnézés után már értem mire gondoltál.
  • Bandew
    Olcsó megoldás :)
  • desigo
    és így is rommá keresik magukat rajta...
  • AntiHero
    na látod én is ezt mondtam CSALÁDI FILM "MESE".....

1x nézhető..
  • CSOCSO
    ha nem rangatnak a kamerat es nem lenne az egesz egy homalys zar akkor plusz ket evbe es plusz 4 milliard dolcsiba kerult volna a film keszitese..
  • jefferson83
    Transformers

6/10

Nálam egyszernézhetős kategória. Mondjuk nekem semmi közöm a Transformers világához. Egy kis játékfigurám volt, amiről kiderült, hogy a repülős gonosz :) Én olyan durvább mesére számítottam látatlanul, de inkább egy kellemes családi film lett belőle.
  • desigo
    Pofa be ! 6/10

Hát sokkal jobbra számítottam.
    Valahogy nem fetrengtem a poénokon.
    Lehet velem van a baj :(
  • Mentol
    Transformers : 2/10

Bakker, pont a lényeget nem látni a filmben (ugyebár a robotokat)!
    Nem értem miért jó az, ha így kapkodják a kamerát? Szart se látni azokban a jelenetekben, ahol a robotok harcolnak, mert úgy rángatják a kamerát, hogy csak elmosódott foltokat nézek...
    Ja, és hogy pusztult el a főgonosz???
  • Kmarha
    no akkor Goal 2 spoiler:

szerinted a happy endbe belefér az, hogy a barátnője, aki ha jól emlékszem még nem lett a felesége, nem beszél vele, Angliában van, és irtó szép kis pocit növesztett, valószínüleg benne egy aprócska kis focista bébivel.
  • desigo
    A Pofa Be nekem is be van készítve következő filmnek :)
  • mark oh
    én régi filmeket néztem ma.
    ÉN A ROBOT=közepes(a látvány nem volt rossz,de a maga történet lehetet volna komolyabb)
    POFA BE=jo(jok a szinészek)
    TELI TALÁLAT=közepes alá(sokszor eröltetet poén,pedig ebböl többet is kilehet volna hozni,talán jobb szinészekel)
  • Nyarlathotep
    "nem teljesen Happy Endes"

Én úgy láttam, hogy 100% happy end volt, David góljával... a harmadik részben pedig megnyerik a VB-t... én azt hittem, hogy olyasmi film lesz, hogy a második részben a csúcson lesz a srác, a harmadikban pedig elbukik mindent.
  • Kmarha
    Goal 2

Kemény 2 órás film, aki látta az egyet, és tetszett neki, az semmiben nem fog csalódni. Piszok jó zene, jó hangulat, néha kicsit gagyi meccs jelenetek, no meg adagnyi kicsit szirupos szappanopera.

De viszont nem teljesen Happy Endes befejezés. Befejezés? Ugyan, nemsokára jön a 3. rész is.

Nekem nagyon bejött... megyek is Fifa-zni egyet! :)
  • LasDen #32271
    Az elit alakulat

Ma túl voltam a 10. részen is....Az egyik legjobb háborús film....nincs is mit ragozni ezen....10/10

Dark City

Mikor a tesóm odaadta csak annyira emlékeztem, hogy emlékszem, hogy láttam....de semmi másra....de aztán menet közben jöttek az ismerős dolgok...jó volt na... :D 10/7
  • Bandew
    Na, nyomattam egy kis mozimaratont!

HARMADIK SHREK

Vicces volt, szórakoztató volt, nem volt vele különösebb baj. Az egyetlen baja, hogy már nem akkora újdonság, mint az első rész, de hát ez vagy a néző, vagy a pénzéhes producerek hibája.

7/10

DIE HARD 4.0

Fúúúú tök jó! John McClaine tök jó!!! Mindig ugyanaz a sztori, csak más köntösben és mindig meg lehet nézni!

8/10

HARRY POTTER ÉS A FŐNÍX RENDJE

Hát, ezt igazából végig untam. Főleg azért, mert semmi újdonságot nem adott (sem rosszat, sem jót), mintha már kb 5x láttam volna. És pont azt kaptam amit vártam. A szokásost. De legalább már fel vagyok vértezve ellene.

4/10 (józan ésszel 5/10, csak tényleg annyira untam, de ehhez sztem köze volt az aktuális hülye kedvemhez)
  • amdrula
    Mr. Brooks:
    A bemutatóját elég sokszor láttam, az alapján érdekelt a film, nem csalódtam.

Kis SPOILER:
    Érdekes utólag belegondolni, hogy egy többszörös gyilkossal szimpatizál a néző végig :D
  • AntiHero
    nem csak én unatkoztam rajta... Nem mondtam hogy nem jó film de azt se hogy jó. A végét baszták el csak, ennyi...
  • jefferson83
    A mester munkássága véremben folyik, és még elevenen él bennem :P Azonban lassan mielőtt még kopna az ismeret megtekintem mégegyszer :)
  • LasDen #32266
    Nézd emg a Logan bosszúját... :D
  • jefferson83
    Most kedvet kaptam rá én is, holnap nézek egy gecijó eksönfilmet :DD
  • SASboy
    Die Hard 3

Hát ez is mekkora gecijó eksönfilm. 10/10
  • Bandee1987
    Die Hard 1

9.5/10

Hát ez mekkora gecijó eksönfilm :)
  • REALista
    Bocs de ezt nem igazán hiszem el.Az egy dolog hogy nem tetszett valakinek a film de szerintem unatkozni nem nagyon lehetett rajta.Persze így leírva nagyon jól hangzik hogy te untakoztál egy Transformersen...:D
  • AntiHero
    sztem meg a végére már annyira unalmas volt a film (mer mindig ugyan az a harc, uncsivolt nagyon) hogy mentem volna már haza fele. Megörültem mikor vége lett a filmnek.
  • vegicsek
    Én még a könyvet is ajánlom, mind a 3 részét :)
  • Kmarha
    The Darwin Awards

Nem mondom, hogy végig fogja az ember hasát a röhögéstől, de egy kellemes kis vígjáték, kellemes kis szereposztással, még a kis szerepekre is. Joseph Fiennes néha kicsit túljátsza a szerepét, de Winona Ryder mindenért kárpotólt.

Gondolom már mindenki ismeri, kik is azok a Darwin dijasok (a leghülyébb módon elhalálozott emberek). Kapunk egy kis izelítőt a "törhetetlen" ablaküveg tesztről, a dinamitos jégtörökről, a rakéta kocsis emberről, no meg a két füves idiótáról, akik úgy gondolták egyszerü lesz majd bemászni a Metallica koncertjére.

A főszereplő egy vértől elájuló nyomozó, akiről dokumentum filmet forgatnak. A film 90 %-át igy a kézikamerás gyerek szemszögéből látthatjuk. A nyomozó elől lelép egy sorozatgyilkos, igy kicsit hanyagolnia kell a pályáját, átpártol hát a biztosítások oldalára. Már rég érdekelte őt a Darwin dijassok esete, és rájött, hogy ezek kiszűrésével, sok milliót megsporolhatnak a biztosítók. Igy neki is áll nyomozgatni a furcsa ügyekben, mígnem szinte már annyira együttérez a szerencsétlenekkel, hogy ő is egyre közelebb kerül a díj begyüjtéséhez.

A mellék, néha csak villámszerepekben látthatjuk a Metallica együttesét, John Doe énekes-gitárost, Chris Pennt, Juliette Lewist, David Arguette-t, no és a hatalmas robbanóanyag, fegyver és rakéta arzenált összegyüjtő két fickót is, akik mellesleg egy fincsi kis sorozatot vezettek, emlékeim szerint a Discovery-n, melyben városi legendákat bizonyítottak be, vagy cáfoltak meg. A szerepüket teljesen rájuk szabták :)

De sok a szóból, a lényeg hogy egyszer érdemes megnézni.
  • Real13
    udjátok,mi a TF film lényege?Csak annyi,hogy élvezdd.Keresheted benne a hibákat,meg nézheted kritikus szemmel,de ezzel csak az élménytől fosztod meg magad,mert kétségkivül rengeteg hibával bír.De ki érdekel,ha lehet nézni Megan Foxot,rengeteg akciót,poénokat,robotokat,és végig porog a film???Nah,szerintem így kell nézni.Agy kikapcs,és fun.
  • CSOCSO
    pont errol beszeltem.. mindenki szenne ajnarozta....... hat ime:

Transformers

szerintem 7/10

haverom szerint 5/10

sztori nem nagy cucc.. zenere nem is emlexem.. tokre nem maradt meg bennem semmi.. az egesz egy nagy latvany muvi..ennyi

ja es neha tele van teljesen felesleges gagyi dologgal... pl mikor a katona a hatan csuszva lott a robot ala...

hja a kocsik szepek voltak
  • precision
    nem más filmre ültem be
    egyszerűen nem lehetett élvezni a harcokat mert vagy rángatott a kamera vagy vmi hülye szögből mutatta az egészet...
  • Seten

Dehogynem. Már többen belekötöttek, hogy mekkora hülyeség a sztorija. Nekik kellett elmagyaráznunk, hogy ez igazából nem történt meg, ez csak egy film, főleg gyerekeknek! :)

• Sephi
    Ez hulye. Te ugy figyeled amit irsz? Nincs jobb dolgot mint ilyesmiben belekotni?

Nekem tokeletesen visszadta a Transformers elemenyt , megvan az osszes rajzfilm es alig varom a mqasodik reszt.

• DoctorJohnson
    nem, csak röhej, hogy így jellemzel egy filmet, amiről senki nem kérdőjelezte meg, hogy mese-e.
    egy lotr-t is lazán lehetne így jellemezni, mégsem teszi senki épelméjű, mert ez nem kérdés, mindenki tudja.

hasonlat: ferrari? gyors. ennyi.
  • DoctorJohnson
    akkor te valami másik filmre ültél be, az tuti
  • zaki
    Vedd meg DVD-n, 1k.
  • Kmarha
    :)
  • REALista
    www.jayesnemabobvisszavagszinkronos.hu