106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Magnumrolcsi
    666: A gyermek
    Valami iszonyat gyenge!
  • zaki
    Hát ez nagyon jól hangzik... :DDDDD
  • precision
    Jack Black rlz :D Megnézem majd mindenképp
  • PetruZ
    Nem tudom, ki hogyan van vele, de szerintem ez lesz az év vígjátéka. ;)
  • Kmarha
    érdekes :D tényleg izlések és pofonok. Nálam az elmúlt év vígjátéka (igaz sokat ezen évben nem nagyon láttam).

Sokszor úgy döltem a röhögéstől (hajnali 4 órakor) hogy nem csak a család, de még a szomszédok is mérgesen dörömböltek. Mondjuk én sokat nem is vártam a filmtől, kb pont ezt a gagyiságot! :)
  • shaba23 #32643
    Ocean's 13
    Élvezetes, szórakoztató film, azt adta, amit kapni szerettem volna, mikor leültem megnézni 9/10
  • jefferson83
    Hulk

Na ezen is túl vagyok :) Sokan szídták,hozzáteszem némi okkal, de talán ezért se vártam tőle túl sokat. Az egyik legnagyobb negatívum, hogy nagyon sok az unalmas rész a filmben. Piszok nehezen indul be. Az akciójelenetek kellően ki vannak dolgozva és nekem tetszettek is (az idióta ugrálástól eltekintve - az nekem nem tetszett). A történet olyan amilyen, legalább van és emészthető. A főszereplő csajszi nagyon bejött, emeli a film értékét :P Egy szolíd 6/10 -et megér nálam, ha nem szemléljük kritikusan a filmet.
  • zaki
    Meg akarom nézni ezt is. Első rész nagyon jó volt, állítólag a folytatás lett minden idők legdrágább vígjátéka... Lehet másra kellett volna a pénzt költeni... :P
  • desigo
    Evan, a minden6ó 5/10

Hát ez elég gyenge lett.
    Az utolsó 15 perc húzta le nálam a filmet...
  • zaki
    Apocalypto

Pörgős, izgalmas, látványos kalandfilm. Nekem bejött. Nagyon hamar elreppent az idő... De ez így volt pl a Remény rabjainál is pl... Pedig az majdnem 3 órás...

8/10
  • zaki
    Jah, mikor először láttam én is ledöbbentem, hogy . Nekem is az 1ik kedvenc filmem.
  • Bandee1987
    A remény rabjai

10/10

Remekmű. Nehéz szavakat találni rá. Tim Robbins és Morgan Freeman nagyot alakított. Bevallom nem is számítottam rá, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Andy meg fog szökni. Hihetetlen, hogy a remény mennyire késztette arra, hogy közel 20 évig azzal a kis eszközzel ássa ki az alagutot. És hogy egy vén reményvesztett börtönbeli rókának képes volt megmutatni, hogy igenis van remény.A befejezés talán kicsit túl szép is lett.
  • CSOCSO
    jaja... marmint arra ertem hogy konkretan utalnak arra hogy ki a gyilkos
  • PetruZ
    Wandering Swordsman (1970, http://imdb.com/title/tt0066594/)
    Überf*sza klasszik kínai kardozós wuxia. Shaw Brothers, a rendező Cheh Chang, főszerepben az örökmosoly-tejfelesszájú David Chiang, no meg a(z ekkor még nem éppen) nagy Bolo Yeung első filmkockái... ennyi már elég kell legyen a korszak ismerőinek. :)
    7/10
  • SASboy
    Music and Lyrics
    Könnyed, szerethető romantikus film. Mindenkinek ajánlom.
  • Real13
    A film elég konkrétan állást foglal,hogy ki volt a gyilkos...Szerintem a Zodiac az év egyik legjobbja:)
  • jefferson83
    Elő van már készítve, de van egy 2005-ös változat is, és azon gondolkozom talán azt meg kéne lesni előtte. Aztán össze lehet hasonlítani a két filmet :)
  • Nyiri
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    En utana olvastam a tortenetnek es tudom hogy soha nem talaltak meg a gyilkost. Tehat nezzek meg egy filmet amirol tudom hogy nincs vegkifejlet. Hat nem. Mondjuk elkezdtem de a felenel mar nagyon untam.
  • CSOCSO
    Zodiac

eddig meg senki sem leste meg ezt a filmet??? (kereso nem talal semmit.. nah mindegy)

a filmc sak azert erdekes mert megtortent eset.. amugy hosszu es vontatott de alig birtam mar hogy vegre megmondjak ki volt a gyilkos...

de amugy egy dolog zavart igazan..... : vagy 20 nev hangzik el a film alatt amibol kb 15 ot soha nem tudtam hova tenni..........

6/10
  • qper
    VAncancy - 10/3 -- sablonos, unalmas
  • hellnight
    Bocs, de sztem az xpress-es tartalom elég jól tükrözi a filmet :)
    Mondjuk ízlések és pofonok, sztem zseniális a film. Az ember eltöprenghet a film végén, hogy akkor most mit is látott és, hogy amit a filmben kerestek, vagyis a halál "ellenszerét" azt valóban érdemes-e keresnünk?
    Requiem meg számomra igen előkelő helyet foglal el. Imádom azt a filmet. Aronofsky nem egy hagyományos rendező, szerencsére :D
  • Kojiro
    21 gramm
    9/10
  • zaki
    Az illúzionista

Hát ez qrva jó volt. A színészek, a fényképezés, a kosztümök, a hangulat, minden... Ráadásul az osztrák-magyar monarchiában játszódik a történet, ami még rátesz egy lapáttal. Jessica Biel jő bőr... :)Story jóval egyszerűbb, nem kell agyalni rajta, mint a Prestige-n, de nagyon tetszett ez is... A csattanó a végén jó volt... :)
    Az az egy negatívuma a filmnek, hogy a trükkök megmagyarázatlanok maradtak, és hihetetlenek.

9/10

Megnéztem a Forrást is, hát biztos bennem van a hiba, de nekem ez már nagyon elvont, talán máskor jobban fog tetszeni, most azonban nem voltam elszállva tőle. Hangulat kell ehhez a filmhez. Inkább nem is értékelem most, majd legközelebb. Xpressen meg olyan oltári nagy baromságot írtak a tartalomhoz, hogy az valami hihetetlen. A rendezőtől a Rekviem egy álomért c. művét láttam még, az sem lett a kedvenc filmem, szóval Aronofsky nem az én emberem.
  • LasDen #32625
    TMNT

Jó volt :D Tetszett, hogy nem vette magát túl komolyan, de még is azért nem ment át röhelybe az egész....az animáció is jó volt...örülök hogy nem volt olyan, mint több animációs filmben, hogy van egy szőrös lény v vmi és arra verik magukat hogy minden egyes szörszála mozog....még akkor is mikor nem kéne....ezt annyira utálom :D
    Jó volt bár talán egy picit rövid....de talán a storyból ennyit lehetett kihozni, de az se volt szar :D

10/7
  • Bandew
    SUNSHINE

Tyűűű hát ez remek kis film volt! Rég volt már, hogy valamiben ilyen kellemesen csalódjak.
    Hát igen, habár A MAG-hoz hasonló történettel rendelkezik, mégis egészen más (pl nem egy marhaság). Most nem a fizikai realitásról beszélek, hanem hogy ennek volt valami "lényege" is. A megszokott boyle-os stílusváltás itt is meg van, de amúgy egészen más "érzésű" film mint a többi. Kicsit hiányoltam a történet heroikus vonalát, de csak mert már túlontúl hozzá vagyok szokva.

8/10
  • Sir Quno Jedi
    Ja dual audiós, de ezt még én is MagyaruL néztem, mert annyira parádésan jól sikerült a szinkron és a régi szép időket eleveníti fel. Hogy szerettem ezt anno.
  • Bucser
    "Miért vagytok Gyengék?

Játszatok!"

Még a magyar szinkron is király vele:) Wesley Snipes meg iszonyat állat választás volt a sorozatgyilkos szociopata személyére:)
  • Sir Quno Jedi
    Demolition Man HD

EZ még mindig üt, végig vigyorogtam az egészet, annyira jók a színészek, meg a script.
  • Istencsászár
    Erről van szó azok a régi szép idők:)
  • barnie1990
    Na végre én is meglestem az igazit,az egyetlent: RAMBO-T! :)
    Ahhoz képest,hogy még abból az időből való,amikor én még lehet tervbe se voltam véve,nagyon korrekt kis film lett.Szépek voltak a robbanások.Az összképet csak a korra jellemző fakó színvilág meg Stallone fapofája rontotta.

Amúgy nekem mai szemmel nézve is megér egy 6/10-et.
  • Istencsászár
    És lehetne sorolni ezer évig:) Ezek olyan filmek amik megismételhetelenek, manapság már ritka az ilyen de van azért, régebben ez 1szerűbb volt de nagyobb 5letek is voltak, nomeg a megvalósítások...
  • Bandew
    Ezek mind az újdonságukkal tűntek ki. Ha nem lettek volna akkor és egészen mostanáig sem lett volna ilyen, akkor nagy valószínűséggel, ma is sikeresek lennének.
  • sweech
    ahogy a star wars se =)
  • Bandee1987
    Live free or Die Hard aka. Die Hard 4.0

7/10

Nem volt rossz, sok eksön, McClane megint állat volt :)
    Bár ezt a sok kiberfaszságot nem annyira bírtam, meg a babaarcú főgonosz se jött be, okosabban is megoldhattták volna.
  • barnie1990
    Jó film az Alien,de nem örök mű.Csak "jókor volt jó helyen".Ha most adnák ki,aligha lenne kultfilm.
  • Istencsászár
    Ghost Ship
  • luckyboi
    Na jó én ahhoz hasonlítok minden ahhoz kicsit is hasonló filmet.
    A Szellemhajó meg egy kalap fekália volt - ahogy emlékszem - , uh annál mindenképpen jobb volt.

Számomra a maga kategóriájában ez a sorrend most: Aliens, Alien ....stb. és utána vmikor az Event Horizon. Sz'al mindegy, ma este is jól szórakoztam egy az általam kedvelt sci-fi-horror kategóriába sorolható filmen. Ennyi.
  • Istencsászár
    Az Event Horizon-t ( Halálhajó ) én inkább a Ghost Ship-el ( Szellemhajó ) irnám egy lapra. Alien más kategória egy etalon, örök mű.
  • luckyboi
    Jah, az igaz, de ha sci-fi horror kategória akkor nálam etalon az Aliens. A Gömb is jó, csak meg kell néznem megint. Olvasni nem sok időm van most még, ill. most már sajnos.
  • Bucser
    ÉS pláne azért nem hasonlítható az Aliens-hez mivel az Event Horizon inkább a Gömbhöz hasonlít:) És az bár a film jó könyvben az igazi:)