[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az illúzionista
Hát ez qrva jó volt. A színészek, a fényképezés, a kosztümök, a hangulat, minden... Ráadásul az osztrák-magyar monarchiában játszódik a történet, ami még rátesz egy lapáttal. Jessica Biel jő bőr... :)Story jóval egyszerűbb, nem kell agyalni rajta, mint a Prestige-n, de nagyon tetszett ez is... A csattanó a végén jó volt... :)
Az az egy negatívuma a filmnek, hogy a trükkök megmagyarázatlanok maradtak, és hihetetlenek.
9/10
Megnéztem a Forrást is, hát biztos bennem van a hiba, de nekem ez már nagyon elvont, talán máskor jobban fog tetszeni, most azonban nem voltam elszállva tőle. Hangulat kell ehhez a filmhez. Inkább nem is értékelem most, majd legközelebb. Xpressen meg olyan oltári nagy baromságot írtak a tartalomhoz, hogy az valami hihetetlen. A rendezőtől a Rekviem egy álomért c. művét láttam még, az sem lett a kedvenc filmem, szóval Aronofsky nem az én emberem.