106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jefferson83 #32928 Ha ez az egyetlen szórakozásod, hogy itt kelted a feszültséget akkor még megértem, de ha komolyan gondolod akkor a helyedben elkezdenék aggódni. -
Te meg 100%-ban engem. Az azért produktívabb, vagy ahogy elképzeled. Bahh, rossz vicc, na! -
kár hogy a huszonvalahány éveddel úgy csinálsz mintha te lennél a Réz András. Még jó fej is lehetnél.
De nem vagy.
Egyébként ha a többi, színvonaltalan bendzsa állat postja értelmetlen és félrevezető, akkor a te egyszerű aszfaltszagú flamejeid milyenek? mert a topichoz való hozzájárulásod 2/3-ad része abból áll hogy más értkelését baszogatod. Bocs 3/4-e. -
Nevetséges vagy.Idejössz, és elkezded osztani az észt, hogy milyen viselkedés jó, és milyen nem, ráadásul jelentétkelen dolgokban.Vedd már észre magad, ha minden hasonló filmkritikán ennyin lovagoltak volna, mint te a #32917-en, akkor már egy nullával több hozzászólás lenne a topicban.Ez egy közösség, amibe te a jelenlegi hozzáállásoddal nem illesz bele. -
Itt én erre akár büszke is lehetnék, csak nem pazarlok érzelmeket erre a szemétdombra.
Nem értik: aki annyit ír, hogy "elmegy vele az idő, az ember csak ül bambán a tv előtt, másrészt sok értelme nem volt az egésznek...lehet, hogy scak "nem jött át", az unalmában bombázza a baromságaival a többieket, posztjai félrevezetőek és semmitmondóak, ergo semmi értelme annak, hogy töri itt magát.
De majd én leszek leoltva, bannolva, mert tiszteletlennek érzek egy ilyen kaliberű megmozdulást. Nem értem, ha valaki végignéz egy filmet, akkor miért nem képes valamit profiálni is belőle, legalább élmény terén... -
LOL téged minden topikba utálnak:D? -
"egyrészt elmegy vele az idő, az ember csak ül bambán a tv előtt, másrészt sok értelme nem volt az egésznek...lehet, hogy scak "nem jött át""
Még mindig nem? Mi kell, mankót adjak? -
te is rendesen húzod le a színvonalat a hülye beszólásaiddal =) azért mert neked tetszett az alpha dog, nem biztos hogy másnak is bejön -
Nekem inkább a színvonal kezd kellemetlen lenni, azért van, hogy csak beugrom néha. Alpha Dog 5/10??? Jobb lenne, ha nem olyanok cirkafirkálnának ide, akik most vannak túl életük első filmjén, nem?
ON:
24 c. sorozattal ismerkedem éppen, alapjáraton nem nézek semmilyet, de erre kíváncsi voltam, annyian párhuzamot állítottak a Die Hard-dal. Nos ennek alapja nem sok van, csalódást viszont nem okozott, az első évadból ment le eddig a fele, izgalmas és a csavarok többsége színvonalas, bár gyakran kiszámítható.
Melyik évad a legjobb? Sokan a harmadikat tartják annak, de az egybehangzó vélemény szerint a 6. hulladék... -
Kezdel kellemetlen lenni. Fejezd be kerlek. -
Hát te egy isten vagy, majd írjál még...
-
alpha dog
két részletben sikerült megnéznem...5/10
egyrészt elmegy vele az idő, az ember csak ül bambán a tv előtt, másrészt sok értelme nem volt az egésznek...lehet, hogy scak "nem jött át" -
Lipi1980 #32916 Pillangó hatás 2
Hatalmas várakozással ültem le elé... Előre rettegtem, hogy mennyire ki fogják megint csavarni a sztorit, és hogy mi nem fog stimmelni a megváltoztatott idősíkban...
Csak ültem, és feküdtem és majd bealudtam!
Én még filmben ekkorát nem csalódtam! Ezek szerint engem is utolért a sorozatok csapdája, amit eddig sikerült magamban leküzdeni, pedig már láttam egy két folytatásos filmet (Végső állomás, Sikoly, Fűrész, Alien, Mátrix, stb.), és eddig egyikkel sem volt ilyen mérvű problémám! Nem is részletezem...
Nem tudom, hogy ha fordítva jött volna ki a két rész, akkor mi lett volna? Lehet, hogy akkor el sem készül a folytatás, és akkor ezt a filmet is elkönyvelhettük volna, mint egyrészes kis durranás!
Ég és föld!
1/10-et csak azért adok rá, mert jól nézett ki a főszereplő csaj :) -
Reign Over Me
Nagyon tetszett Adam Sandler új drámája. Jól alakít benne ő is meg Don Cheadle is. 8/10 -
luckyboi #32914 Hot Fuzz
Jól sikerült, HHH talán jobb volt egy árnyalattal. Akad néhany nagy poén, azokért érdemes megnézni, van benne eredetiség! Jóak ezek az angolok. Vá, most nézem az imdb-n , nem is rossz, pedig 52000 szavazat az már nem kevés!
Polcon a helye! 10/8.5 - ha a Shaun 9-es -
Jaja, csak van, aki használja a spoilert, van, aki nem. És aki nem, (a jól látható bazinagy makro ellenére), az sem kap semmit érte. Szóval így kényelmesebb.
Bevallom én nem misztifikálom túl a befejezés-dolgot. -
elöször is, spoilerre gondoltam :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem teljesen a hangokra. Ugye a szoba is megmondta, hogy onnan nem lehet kikerülni. Ha kikerülsz, az is csak illuzió. Ismerösöm úgy dolgozta fel a végét, hogy a férfi még mindig a szobába van. Szerintem meg pont hogy nem. A csajszi az, aki bekerült a szobába valahogy, bár a filmben nem láttuk hogy bármikor is belépett volna. Aztán lehet hogy tényleg csak annyi az egész, hogy kikerült, és a szellemek hangja megmaradt a szalagon, ergo nem begolyózott az ürge, hanem tényleg az történt ami. :)
De azt hiszem ennyi elmélkedést az 1408 nem ér meg. -
"A filmben többször is magyarul beszélnek(a buszsofőr)" --- amikor meghallottam a buszsofőrt őrjöngeni, azt hittem, hogy berondítok a gatyámba, olyan nevetséges szövege volt. Hogy lehet ilyet írni? Senki nem beszél így, még Mucsaröcsögén sem. Annyira hiteltelen volt, hogy nem bírtam tovább nézni. 

De a beszámolód alapján lehet, hogy nekifutok még egyszer.
-
Nem nagy szám. Alapból utálom az álomvilágos jeleneteket. Ebben elég sok van. A 22-es csapdájában sem tetszett.
A film végén a diktafonon hallható hangokra gondolsz? Hogy a kislányának a hangját vette fel? Azt jelenti, hogy meg tudnak jelenni a szellemek a fizikai világban is. -
Naon gagyi volt. -
Real13 #32908 Severance
Napjainkban a horror műfaj válságban van.Azt gondolom,ez nem titok.Van ugyan a műfajnak egy-két jó próbálkozása,mint pl.a Fűrész.Általában azonban van egy klisékből építkező film lesz egy mai horrorból(végeláthatatlan sor...),vagy remake-elnek egy régi klasszikust..(Halloween,A texasi láncfűrészes gyilkos)Van azonban még egy ág,amelynek lényege a következő:végy egy alapjából klisés,ám kidolgozott forgatókönyvet,rakd tele fura fazonokkal,rakj bele poénokat0 és ,jó sok vért...Ilyen volt a Slither című egész jó horrorkomédia,és ilyen ez a film is.
A mű Magyarországon(!)játszódik.Angliából egy cég az alkalmazottait csapatépítő tréningre küldi.Miután a buszsofőr nem hajlandó őket továbbvinni egy mellékúton(a főutat lezárták..egy bazi nagy fával xD),hőseink úgy döntenek,gyalog mennek tovább.A villa azonban,ahová mentek,nem olyan,mint azt ők képzelték,sőt,valakik nagyon berágtak rájuk,mert a csapat egyre fogyni kezd,jó horrorhoz híven,hőseink pedig próbálnak menekülni a végzetük elől.
A karakterek szerethetőek.Ez jó pont,én már sajnos elég rég láttam olyan horrort,ahol azért is szurkolok,hogy ez meg az az ember élje túl a filmet,nem csak azért,hogy valaki nyírja már ki azt az idegesítő szőke libát.Kedvencem Gordon volt,eszméletlen karakter volt.Sajnos az ő végzete lett legrondább ./így próbáljon az ember szurkolni valakinek/
Rengeteg poén van a filmbe,van odamondós,pár nagyon nevetős,és van pár magunkban mosolygós.(az a kedvencem,amikor a levágott lábat egyik hősünk megpróbálja betuszkolni egy hűtőszekrénybe)
A filmben többször is magyarul beszélnek(a buszsofőr),az ember tényleg érzi,hogy ez Magyarország.Elkapták a hangulatát kicsiny országunknak.Szerencsére,bár a gyilkosok is magyarok,nem kapunk olyan fikázást,mint a Motellel a szlovákok,itt egy elszigetelt csoportról van szó,és nem egy egész ország sablonokba állításáról.
Kellemes horrorkomédia lett a Severance.Szórakoztató,ötletesnek is mondható,ez pedig már jóval több,amit egy mai horrorról általában el lehet mondani.
8.0/10 -
1408
Hát, az érzelmeim vegyesek. Volt rész, ahol megijedtem, de igy visszagondolva, egyik jelenet sem volt igazán ütös. Az özönvizek meg már majdnem hogy unalmasak, de mindenképpen feleslegesek voltak. A hangulata az megvolt a filmnek, meglepetéssel sehol sem tudott szolgáltatni.
Nem is tudom megéri e megnézni vagy nem..? Ijedős kislánykák társaságában szerintem azért mindenképpen!
Kiváncsi lennék, ki hogy értelmezte a végét a filmnek?! -
Evan Almighty
Hát, az első rész után másra számítottam, persze Jim Carrey-t nem lehet utánozni, és ahogy a film halad előre ez világossá is vált hogy nem is ezt akarták. Maga a történet tetszett, voltak vicces jelenetek, de nem annyi mint amire számítottam. Tévébe való délutáni mozi, semmi több. -
Lipi1980 #32905 Number 23
Elég érdekesre sikeredett ez a film. Bár ha belegondolok, hogy az a Joel Schumacher rendezte, aki olyan filmeket jegyez, mint a Fülke, a Rossz társaság, a 8MM, a A Batman és Robin, az Ügyfél, akkor nem nagyon lepődök meg. Az első fél óra után nem gonolná az ember, hogy ebből thriller lesz. És tessék: olyan (rémálom szerű) álom és valóság keveredésnek lehetünk szemtanui, hogy már magam sem tudtam, hogy most akkor ki-kivel van...
Sokan beskatulyázzák Jim Carrey-t az eddigi remek (kivévé a Grincs) vígjátékai alapján, így nekem is néha előjött ez az érzésem, de meg kell mondjam thrillet kategoriában is megállta a helyét! Bár egy-két képkockán felfedezhető a régi Jim Carrey is...
Összességében 9/10
Miss Potter
Egyre jobban belopja magát a szívembe a Bridget Jones-ként elhíresült Miss Zellweger, így ennek a filmnek is optimistán fogtam hozzá. És nem csalódtam. Azt kaptam, amit vártam!
8/10 -
Lost Room -
Elejen untam aztan bepordult es a vegeig meg sem alt az izgalom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kar hogy a vege tul gyorsan tortenik es meg csak nem is magyaraz el semmit a sorozat. ugy maradol mint akkor amikor kijottel a Matrix Reloaded vetiteserol. Azaz "MIVAN?".
De erdemes megnezni mert naon jo. -
Titkárnő
Perverzék romantikáznak, Maggie Gyllenhaal pedig isteni!
Ritka jó film, sejtettem, hogy jó lesz, de azt nem, hogy ilyen és ennyire.
+Angelo Badalamenti nagyjából Morricone kaliberen vezényeli a filmjeit.
tízpertíz -
az és télleg nem xar autó, csk a filmben lévő le van sportolva :) -
Rocky Balboa
Kicsit rókabőr érzésem volt, de azért nem volt annyira rossz. Érdekes volt látni, hogy az öreg Rockyban milyen érzések vannak még. A boxjelenet a végén nem igazán tetszett, de elment. 6/10.
A hatodik érzék
Nem is értem miért nem láttam még ezt a filmet. Az elejétől a végéig tetszett. Bruce Willis játéka is jó volt, a sztori is, a zene, a legjobb pedig a "csattanó" a végén. Én legalábbis erre nem számítottam :D 9/10. -
jefferson83 #32900 Én pontozásom: #32696 -
jefferson83 #32899 Én már értékeltem ezt a filmet és ott megemlítettem, hogy kedvelem ezt a stílust, ezért is fájnak azok az eget rengető ostobaságok melyeket bennehagytak pl.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk amikor szigszalaggal betekerve átugranak a másik űrhajóba az magában -5 pont. Nem tudom, hogy értelmes emberek ezt hogyan írhatják bele egy alapvetően jónak induló filmbe. -
luckyboi #32898 Hát, a nap resetelése nem butaság... :) Amúgy most néztem meg és elég jól sikerült, kevesebbre számítottam. Teljesen izgulósos volt sztem. -
jefferson83 #32897 Nem a látványos akciók hiánya miatt, hanem a hatalmas butaságoknak köszönhetően veszít 4-5 pontot az értékéből.Sztem. -
Kanál #32896 eye candy meg minden, de ha nagy űrszkifi fen vagy lehet tényleg tetszeni fog -
íjjjj....
hát,mostmár megnézem.az elejének olyan a hangulata teljesen,mint annak idején az elsüllyedt világok-nak.főleg,amikor a merkurt nézik.az mekkora depi egy rajzfilmsorozat volt.
szóval,ha végig megtartják ezt a hangulatot,és nem lesz benne semmi igazán látványos akció,akkor is tetszeni fog-sztem...majd utána megmondom. -
Kanál #32894 szerintam hagyd úgy ahogy van és maradjon meg a tudat hogy mekkora film, mert ótvarszar egy alkotás :D -
sunshine 10/10
-az első fél óra...tovább nem jutottam,ugyanis sikerült valami nagyon béna rilízt letölteni,és semmi nem játssza,csak az mplayer,de az is csak pár percig,aztán leáll,beletekerni meg nem lehet,azt sem engedi...de megöl a kíváncsiság,nagyon nagy filmnek ígérkezik...
keresek valamit,ami lejátsza... -
Hát azért egy Dodge Challenger (ha jól tom olyan van a filmben) nem éppen "szar" kocsi :P -
TomDantes #32891 Grindhouse:Halálbiztos. -
Melyik az a Tarantino muvi ahol egy kaszkadorrol van szo aki csajokat gyilkol a szar kocsijaval? -
Planet Terror