[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lipi1980 #32905 Number 23
Elég érdekesre sikeredett ez a film. Bár ha belegondolok, hogy az a Joel Schumacher rendezte, aki olyan filmeket jegyez, mint a Fülke, a Rossz társaság, a 8MM, a A Batman és Robin, az Ügyfél, akkor nem nagyon lepődök meg. Az első fél óra után nem gonolná az ember, hogy ebből thriller lesz. És tessék: olyan (rémálom szerű) álom és valóság keveredésnek lehetünk szemtanui, hogy már magam sem tudtam, hogy most akkor ki-kivel van...
Sokan beskatulyázzák Jim Carrey-t az eddigi remek (kivévé a Grincs) vígjátékai alapján, így nekem is néha előjött ez az érzésem, de meg kell mondjam thrillet kategoriában is megállta a helyét! Bár egy-két képkockán felfedezhető a régi Jim Carrey is...
Összességében 9/10
Miss Potter
Egyre jobban belopja magát a szívembe a Bridget Jones-ként elhíresült Miss Zellweger, így ennek a filmnek is optimistán fogtam hozzá. És nem csalódtam. Azt kaptam, amit vártam!
8/10