106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Akkor viszont hülye vagy hogy megnézel háromszor egy olyan filmet ami nem is tetszik.:DDDEgyébként nekem sincs a kedvenc filmjeim közt de azért nem rossz film bármennyire is divat fikázni... -
Hát nekem harmadjára sem tetszett... -
én a barátnőm mellett 4szer is bealudtam rajta :) Aztán meg megértem magyarázni hogy melyik rész tetszett a legjobban benne.. :) Mégegyszer puskával nem tudnának rákényszeríteni, de hát izlések és pofonok! -
Titanic
Néhol kissé túl csöpögős (nekem legalábbis)....de igazából egy nagyon jól kivitelezett alkotás.....Cameron nagyon jót alkotott.....DiCaprio és Winslet jó választás volt.....akárhogy is élvezetes és gyorsan elrepül az idő a nézése során....
10/9 megérdemli sztem... -
jefferson83 #32969 Én is csak a 2-3-at láttam az elsővel sajna még nem akadtam össze, bár erőteljesen nem is kerestem eddig. -
Eh, műveletlen banda. :)
(Egyébként az első rész szerintem mai szemmel sem paródia. Ha ma jönne ki, simán lemosna minden horrornak nevezett celluloidselejtet. :) )
-
Az a film mai szemmel inkább egy paródia:D De tényleg alapmű:) -
csgj #32966 én nem láttam, nem szeretem a horror filmeket... erről is éppen, hogy csak hallottam vhol... :P -
óó vazze,...és pont ma?
jó, írtam magamnak egy warnt
-
hát mondjuk a torrent topikba írhattad volna.ebből így warn lesz,adjál szépen egyet magadnak XD
és igen,volt törlés 0.3 alattiaknak! -
Neb*ssz, ezt a filmet mindenki látta. :) Horror alapmű, anno több helyen be volt tiltva. Ennek ellenére ezzel és a következő két résszel alapozta meg Raimi és Campbell a filmes karrierjét. Valamint hozzájuk fűződik a "Sam Raimi az isten és Bruce Campbell az ő prófétája" közmondás, amit minden horror-rajongó minden este mantraként legalább tízszer elismétel. :)
-
saw123 #32962 ez a film alap kisfiam! nooooo Ash noooooooo wrwrwwrrwrwrwrw -
off, de nem tudom, hova írjam ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!srácok, volt valami account törlés most a bithun,..? mert nem tudok bejelenetkezni az accommal, kértem új jelszót, küldi is, de azzal se?
-
Ezt a filmet látta valaki?Nagyon jókat hallottam róla de nem találom egy magyar torrent oldalon se...:(
-
Jó?? A.P.hoz még illet is a hang, de az összes többi főszereplő? Úr isten. A zsaru feleségét csak akkor lehetett érteni, ha felemelte a hangját. A többit az orra alatt dünnyögte el. A csúcs a tolószékes kopasz, szakálas csóka hangja volt. Beleélés semmi. A komputer szóra is csak úgy ismerhettem rá, hogy erősen infós beállitottságom van, gondoltam a "koppmuter" az akar lenni. Szinte sirtam fájdalmamban, néhol annyira sivár volt.
ProGabe: sajnos nem csak a szinkron volt. Tele volt üresjáratokkal a film. Persze a szükséges szerelmi nyammogások, családi pillanatképekkel, de talán nem úgy kellett volna, hogy fél óráig hallgatod a főszereplő és a könyvtáros leányka semmitmondó, egyik karakterhez sem hozzátevő szövegeket. De még az üresjáratokat is fel lehet dobni egy-két lágy zenével, bármivel, de nem, itt a film 60 százaléket a mélységes mély csend jellemezte.
Voltak jó részei is, pont azokra emlékezve ültem leülni elé, hgy újra megnézzem, de sajnos nekem igy egészében nem fog jó film lenni. Lehet rossz az izlésem. :)
-
Real13 #32958 www.filmnezo.blog.hu
Knocked up,illetve Halloween (2007)remake kritika,ha érdekel valakit...jó hosszúak,azért nem teszem be őket a fórumba.
-
Ejjenek a moderatorok :D -
Serintem nagyon jó a szinkron kár hogy dvd-n nem 5.1-es...:( -
az eredeti szinkronnal kéne megnézned,úgy talán nem csalódnál benne!persze még ennél is jobb,ha eredeti nyelven néznéd.
Sunshine
jó látvány,érdekes sztori,jó karakterek(vagyis pont annyira dolgozták ki őket,amennyire kellett,nem ismerjük az előéletüket,de azért láttuk milyen a lelkiviláguk),egy-két csavar,AKAD klisémentes is(bár az egyik nagyon erőltetett),jó zene,és írtam már hogy jó a látvány? :) a gond azzal az erőltetett bonyodalommal van,és egy-két színészi teljesítménnyel,ill. leállhatnának már a !!SPOILER!! "megsérült a hajótest,javítsuk ki!óóóó,csak űrsétával lehet,óóóó gond van" klisével /SPOILER
tudom,sci-fi-be egy ilyet el kell sütni :\
hétpertíz -
ugot2know #32954 Wrong turn 2
patológiai képzés-gyenge idegzetűeknek és sztorifanoknak nem ajánlott! -
A Faun Labirintusa 10/10 alapmű, hibátlan, mesteri. -
Szemtől szembe
Erre nem igy emlékeztem. Rossz hangulatba nézhettem, istenien bealudtam rajta. Pedig a karakterek nem voltak rosszak, csak valahogy nem akart átjönni egyik sem. A magyar hang meg, nem divatból szidom, de egyszerüen borzalmasan ritka fos volt. -
csgj #32946 hehe.. én is pont most néztem meg :D Szerintem is nagyon király film volt, jó színészekkel és klassz zenével. Ugyanúgy 10/9 -
faterok motoron
hát pozitivat csalódtam a filmben mindenki lemondta h ilyen sz.. blabla
de sztem nagyon jó kis filmre sikeredett 10/9 -
FlightOf The Phoenix 7/10
Jó kis történet volt tetszett.
Felhasználhatták volna a tevéket húzni a gépet... -
Faterok Motoron (Wild Hogs)
Szórakoztató, sokszor hangosan fel"nevetős" film.
10/8 -
ajaj azt hiszem nem figyeltél jól...
spoiler
a srác már jóval hamarabb elköltözött a házbol... -
de milyen filmet? NEm tudom nálatok mi megy, de itt van Harry potter, Simpson, Ocean új része... azt ennyi. Zalaegerszeg ha valaki kérdezné. 3 hete már csak ezek mennek. -
Na most hétvégén se megyek moziba...
Moziünnep,tömegnyomor :(
De aki olcsón akar filmet nézni annak hajrá. -
Na jó, meggyőztetek...átszenvedem magam a buszos-ordibálóson, aztán az egész filmről alkotok majd véleményt.
-
Ja és a buszsofőr szövege tényleg eszméletlenűl gagyi:) Senki nem beszél így :) -
Severance
Nekem is tetszett. Vicces is volt, néha komoly volt. Olyan semilyen film volt, de valahogy mégis lekötöt. Ez lehet betudható annak hogy Magyarországon játszódik és jártam már ilyen (erdőbe, helységbe). Átadta a hangulatot. Aki Paintbolozot már életébe az eltudja képzelni mien lehetett a szereplőknek az erdőbe rohangálni, mikor üldözték őket.
A film majdnem olyan lett mintha eggyik kirándulásomat néztem volna meg:) Csak hát velünk ilyenek nem történtek meg:D
Ja értékelés lemaradt:)
10/6 Mert azért vannak ettől bőven jobb filmek is. Hangulat film szerintem. -
Next - 5/10
Teljesen kommersz akciófilm, ismét Nick Cage dobja fel az egészet, amúgy totál felejtős lenne. 1x nézhető, semmi extra, de Cage haja immár nem olyan jó és dús mint a Ghost Rider-ben, mitőbb totál ciki bundesliga sérója van... :) -
Ha valaki esetleg nem tudná, hogy miről van szó... -
Nézzétek meg az eredetit. Mérföldekkel jobb, logikai bakik nélkül. Az egy szép film, nem ilyen giccsparádé... -
Spoiler!
Hogyan találkozhattak amikor a srác le volt két évvel maradva?
Nem láthatta volna a csajt a vonaton.
Ha a csaj figyelmezteti,hogy valentin napon ne legyen balesete akkor megváltozik az egész jövő ergó a srác a házban marad és soha nem költözik oda a lány így tehát soha nem is leveleznek... -
Ember? Fejezd mar be! Spam kiraly vagy? Senkit nem erdekel. Ird a velemenyed es ne faraszal minket a marhasagaiddal mert senki sem kivancsi arra hogy eppen miert neznek hulyenek teged es mit magyarazol ellene.
EZ FILM TOPIK.
Kosz. -
miért nem volt értelme a Ház a tónál cimü filmnek?
fejsd ki pls... -
Blöff 8/10
Eddig kimaradt az élemetből e remekmű de most pótoltam a hiányt.
Ház a tónál 6/10
Egész tűrhető film is lehetett volna belőle ha lett volna egy csepp értelme... -
Ahhan:)
Neked szabad másnak nem?
Végülis, amit szabad a nagyökörnek nem szabad a kisökörnek:)
De ha jól emlékszem te voltál aki beállított a topicba 2 tágra nyitott pofával, hogy itt milyen tré emberek vannak. Bocsi, hogy fel lett véve a pofába dörgölt kesztyű.