[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jó?? A.P.hoz még illet is a hang, de az összes többi főszereplő? Úr isten. A zsaru feleségét csak akkor lehetett érteni, ha felemelte a hangját. A többit az orra alatt dünnyögte el. A csúcs a tolószékes kopasz, szakálas csóka hangja volt. Beleélés semmi. A komputer szóra is csak úgy ismerhettem rá, hogy erősen infós beállitottságom van, gondoltam a "koppmuter" az akar lenni. Szinte sirtam fájdalmamban, néhol annyira sivár volt.
ProGabe: sajnos nem csak a szinkron volt. Tele volt üresjáratokkal a film. Persze a szükséges szerelmi nyammogások, családi pillanatképekkel, de talán nem úgy kellett volna, hogy fél óráig hallgatod a főszereplő és a könyvtáros leányka semmitmondó, egyik karakterhez sem hozzátevő szövegeket. De még az üresjáratokat is fel lehet dobni egy-két lágy zenével, bármivel, de nem, itt a film 60 százaléket a mélységes mély csend jellemezte.
Voltak jó részei is, pont azokra emlékezve ültem leülni elé, hgy újra megnézzem, de sajnos nekem igy egészében nem fog jó film lenni. Lehet rossz az izlésem. :)