106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Igen csocso-tol lehet venni csak el kell menni erte szemelyesen.
  • mark oh
    nincs idöm lehuzogatni a filmeket.inkább megvenném vkitöl?
  • kék
    Láttam a filmet, de a címére nem emlékszem pontosan. Talán "Csillagközi fejvadász"?
  • CSOCSO
    keress ra...
  • mark oh
    megvan ezek valakinek?füstölgö ászok,tiz csapás,faun labirintusa,hollywoodland?akkor az irjon privt nekem.kösz
  • Sheltem
    Ugyan a filmet nem most láttam, viszont a rendezői változatot belőle igen. A legyetek jók, ha tudtok rendezői most lett meg dvdn.
    Szánalmas, hogy annakidején mennyi részt kivágtak belőle egyszerűen egy szó jut eszembe róla: igénytelenség...Legalább fél óra de inkább több, és jópár olyan részt sem láttam/tunk annakidején ami alapján megvilágosodik 1-2 dolog. Üzenném azoknak akik filmvágással foglalkoznak(annak ellenére, hogy biztos nekik is ki van adva mit hogyan csináljanak), hogy "Legyetek jók, legalább ha tudtok" vagy húzzatok el a g*cibe kapálni...
  • magus
    szerk

Raúl Arévalo, nem Felix Gomez, milyen már hogy fizetnem kell a szerkesztés jogáért, pf lol
  • magus
    Forró Zápor (El camino de los ingleses)

Antonio Banderas rendezte film... És igencsak hosszú : | Az egész film valahogy nem tetszett, nem áll össze egy jó filmmé. A képek szépek benne (bár sokszor már átcsap a giccsbe, és a legtöbbje abszolút öncélú). De ezenkívül nem tudom, sok helyről összelopkodta az ötleteket, benne van mindenféle, de így egybegyúrva egyik sem jó. A színészek közül a főszereplő srác engem pl kifejezetten idegesített egy idő után, míg Felix Gomez ugyanúgy jó mint a Sötétkékmajdnemfeketében (ami mérföldkövekkel kellemesebb/kedvesebb film). A zenéje is kellemes, de a rendezésnek ehhez nincs túl sok köze. Sokkal jobbra számítottam. Kusza (és nem azért mert képtelen vagyok a Bambi cselekményvezetésén felülemelkedni), öncélú, és a pár szépen fényképezett jeleneten és a zenén kívül semmi említésre méltó.

3/10
  • Sephi
    Reign Over Me -

En oszinte leszek. Nem is tudom miota nem neztem ennyire jo filmet. Minden szempotbol. Annyira odavagott a nem tulsagosan eltulzott dramai jelenetek amelyek meg voltak fuszerezve egy kis minosegi gyenged humorral...

Lehetne mit irni rola. Lenyeg : Nezzetek meg!
  • luckyboi
    No én nem tudom, de ha már így a mittoménmár-régenvót-miacíme téma körül lebzselünk, gyorsan ha tud vki ríeksönt : 3 néger pali (nem tata és tütü :), tán az egyik ilyen jóhiszemű ésss miko az autójában találnak vmi drogszert, oszt lecsukják mindet, akkor szomorú sorsuk lesz a börtönben... mindenféle zuhanyos nehajjojjle jelenet, meg ilyen szexrabszolga téma, csak nem emlékszem a címére. Na mondjuk nem ezekért érdekelne, csak régen láttam, talán Wayans is van benne. ?
  • hali
    lenne egy kerdesem, meg "gyerekkoromba" lattam egy filmet, par reszlet megmaradt bennem (igy visszagondolva tuti szar film de azert erdekel mi volt az), annyi filmorult van itt valaki csak tudja :)
    es a reszletek: van egy csavo benne, aki valamifele urbortonbe van, de elszokik a foldre(?), viszont van a nyakan egy ilyen nyakorv szeruseg ami egy nyomkoveto (talan), utana kuldenek egy not akinek egy baszott nagy fegyver van az egyik karjan es nagynagy hosszu feher haja :D
    na ennyibol tudja valaki?
    thx
  • desigo
    Miss Potter 7/10

Aranyos történet,lenyűgöző tájakkal,jópofa rajzokkal.
    Egyszer csajjal nézhető nyugis film.
  • ProGabe #33041
    nem,nem pejoratív a trancsír és a b. kat!a hullajó is az,mégis nagyon jó film

én is hülye voltam,ez igaz!lévén azt nem mondtam eddig,hogy szerintem sem kategóriája legjobbja,és nem,persze hogy nem egy csúcsfilm!de ettől még nem marhaság,hiszen részemről a vita oka az volt,hogy ti belekötöttetek abba,hogy neki ez a kategórián belül a legjobb,és akkor miért nem csúcsfilm.hát én e mellett érveltem,nem kell csúcsfilmnek lennie valaminek akkor,ha a kategóriáján belül az.pl egy rockabilly szám lehet a kategóriáján belül - egyesek szerint - a legjobb de attól még sokaknak az koránt sem egy "csúcs szám"

"mindketten csökönyösen ragaszkodunk a magunk igazához"
    és közben teljesen a magunk igaza szerint ferdítettük a másik érveléseit :)
    vita részemről végképp lezárva
  • Z
    "pl a Kannibál Holocaust(tököm tudja hogy kell írni,lehet elcsesztem) a maga kategóriájában(b kat. trancsír horror) sokak szerint a legjobb,mégsem egy csúcsfilm.ez csak egy példa,de remélem értitek mire gondolok" --- na ezaz, ahogy korábban is írtam...íme: "Csak úgy, hogy ha a kategória okán bármely, abba tartozó film legfeljebb "nem egy csúcsfilm"."

A trancsír szó már pejoratív töltetűvé teszi az egész leírást, hát még a b kat.! Tehát azzal, hogy b kategóriásak közé sorolod, eleve kizárod a csúcsfilmek közül. Vagy tudsz olyan b kat. filmet, ami amúgy csúcsfilm?

Mellesleg szerintem szinte az összes zombi-film megfelel a "b kat. trancsír horrornak". Amúgy amiről beszélünk, az abszolút szubjektív megítélés alá esik jelen helyzetben, mert van Neked is egy elképzelésed, nekem is van, és úgy lásztik, mindketten csökönyösen ragaszkodunk a magunk igazához! No offence! :D
  • Riddick21
    Jó. Akkor lélektani sci-fi, így már értem, hogy mire gondolsz.
    Mindazonáltal:
    "nem egy csúcsfilm...de kategóriájában a legjobb"
    Tehát akkor a lélektani sci-fik csúcsa, azaz jobb, mint az Űrodusszeia vagy a Solaris. Márpedig az a film, ami mindezt elmondhatja magáról, jócskán nevezhető "csúcs"-nak.
    No offense, de ez így már picit verejtékszagú. Miért nem lehet csak simán elismerni -így a 20. kör magasságában-, hogy egyszerűen marhaságot mondott? Még csak nem is Te voltál...
  • Z
    OFF: Dede, angol film. Csak a "földmegmentős-űrhajós-végénfeláldozós" leírást helyettesíthette volna a TAF-fal. :D

Legyen tipikus angolszász forgatókönyv!
  • ProGabe #33037
    nézzenek oda!kicsit belekötnek és már harap is.most legalább meg tudod milyen...

a rétegkategóriás részt meg nem is tudom miért,de nem fejtettem ki rendesen:!ez a fajta! sci-fi igenis rétegkategória.tehát amikor a lélektannal fogalkoznak(pl:solaris,űrodusszeia),nem a csilli-villi effektekkel(pl armageddon)
  • Inquisitor
    TAF? Miért, ez nem ánglius film volt?
  • Sephi
    Orulok hogy koztunk voltal!
  • Riddick21
    A sci-fi "rétegkategória"??? Akkor mi a kategória? A mozgókép?
    Amúgy is marhaság: nyilván ő tarja a kategóriája legjobbjának a Sunshine-t és nyilván ő gondolja, hogy nem csúcsfilm. Tehát nyilván ő beszél marhaságot, te meg helyette belekeveredsz, mert beugattál nekem és most magyarázod a semmit.
    A sci-fi egy műfaj. Kategória. Nem rétegkategória, az esetleg lehet a sci-fi-horror, vagy a sci-fi-akció, bár ez is marhaság, de mindegy.
    Amúgy szerintem lassan le is lehetne pörögni a témáról.
  • ProGabe #33033
    "Hogy lehet valami a kategóriájában a legjobb, ha az nem egy csúcsfilm?"

hát elég könnyen!a sci-fi egy elég "rétegkategória"(elég izzadságszagú ez a szó,nem jut eszembe jobb).már hogyne lehetne a maga kategóriájában nagyon jó,sőt kiemelkedően jó,esetleg legjobb(amúgy ebben az esetben a legjobb szó használata talán csak egy hirtelen elkövetett túlzás volt...)

pl a Kannibál Holocaust(tököm tudja hogy kell írni,lehet elcsesztem) a maga kategóriájában(b kat. trancsír horror) sokak szerint a legjobb,mégsem egy csúcsfilm.ez csak egy példa,de remélem értitek mire gondolok
  • Z
    Az "úgy értem "földmegmentős-űrhajós-végénfeláldozós"" részt írhattad volna úgy is, hogy "TAF=tipikus amcsi forgatókönyv". És akkor nem kezdenek el cseszegetni.
  • Z
    Nos igen. Személy szerint nem csípem Riddick anyázós, beszólogatós stílusát, de az alábbi esetben teljesen igaza van. Hogy lehet valami a kategóriájában a legjobb, ha az nem egy csúcsfilm? Csak úgy, hogy ha a kategória okán bármely, abba tartozó film legfeljebb "nem egy csúcsfilm". Ez ellentmondás. És mikor ezt szóvá tette, még csak nem is bunkózott. Szóval ne támadjátok le ezért!

Titanicról azért nem írok csak, mert esetleg megbántanék vele néhány embert a rajongók közül. (És ezzel végülis le is írtam, amit akartam )

A Bourne sorozat nekem határozottan tetszik. Aki kedveli az akciófilmeket, annak mindenképpen ajánlom.

Evan Almighty: Hát jelentem, én sem díjaztam a poénjait... 3/10 :(

Disturbia: 5/10
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gyerekek nyomozgatnak, kutatnak, a gyanús bácsi körül szaglásznak. Kiderül, hogy nem az, aztán mégis, aztán mégse, aztán mégis... Erőlködés nélkül predesztinálható végkifejlettel, meg egy rakás klisével. De valahogy mégis izgalmasra sikeredett, s a fent leírtak menet közben nem is nagyon tűntek fel, ezért kap 4 pontot. A zenéje tetszett: +1 pont.

Zodiákus: Első nézésre 10/10.
    Remekbe szabott krimi. Jó hosszú, mivel sok-sok évnyi valóságos alapon nyugvó történetet (mára már történelmet :D ) fog át. Követjük a nyomozókat, követjük a riportereket, követjük a gyilkost, és miközben az egyik oldalon az őrületig sodródnak az üldözők, mániákusan kutatva a Zodiákus után, addig a gyilkos levelekkel bosszantja mind az általa rendre kijátszott őt kergető rendőrséget, és az utána nyomozó újságírókat. Ez után felértékelődött a szememben a krimi.
  • Szabi1991
    REDLINE.. (a 2007-es)
    sztem jó kis film :D
    de Halálos Iramban trilógiánál fényévekkel jobb :DD
  • FL Zoli
    Engem barmoztak meg ...-oztak le itt egyből ok nélkül..

• Riddick21

Neked, meg Sephinek, aki mindezt fantasztikus poénnak találta, egy kis összegzés: kategória alatt mit értetek? Én műfajt. Ha pedig egy film a műfajának legjobbja, akkor mi más lenne, mint csúcsfilm? Hiszen mik a csúcsfilmek, ha nem az egyes műfajok (kategóriák) legjobbjai?
    Az pedig, hogy ebben az állításban csak én érzek egy rohadt nagy (és agyatlan) ellentmondást, miért engem jellemez?
    Le lehet akadni rólam, vagy belémkötni, de talán gondolkodni előtte...

Amúgy szánalmasak vagytok: az egyik baromságokat ír, a másik tönkrevágja a fórumozók szórakozását a spoilerével, de ti kivel kötözködtök?
  • Sephi
  • FL Zoli
    1. Nem ez a vége, ezt csak általánosságban mondtam pl. Armageddon +társai
    2.
    Az rohadtul nem önfeláldozás volt. Mert már esély sem volt a menekülésre.

3.
    ezt úgyis mindenki elolvassa, akár látta, akár nem

4. Ugye?
  • ProGabe #33025
    szóval nem láttad?akkor milyen jogon írtad le a #33017-t?érdekes...
  • Riddick21
    Te barom, elárultad a film végét. Ott van a banner alatt rohadt nagy betűkkel, hogy --->"SPOILER" szó használata kötelező! Mi nem világos?
  • FL Zoli
    hmmm...1X írok ide, akkor is sorban ugatnak le...de miért is?
  • zaki
    F@szom ki van már az ilyen .....-kal.
  • Bandew
    Pff...
    Ezt sürgősen töröltesd!
  • Riddick21
    köszi a spoilert
  • zaki
    Én sem ajánlom. Meg kell nézni a 2. részt is, ki lehet valahogy bírni... :P
  • FL Zoli
    úgy értem "földmegmentős-űrhajós-végénfeláldozós"
  • Riddick21
    Ugye ne írjak semmi?
  • FL Zoli
    A Napfényt én is nemrég néztem...hát nem egy csúcsfilm...de kategóriájában a legjobb
    Evan a minden6ó (ezt is fejberúgnám aki kitalálta hogy így írják le) meg elég gyenge volt..egy jó poén se volt benne
  • Riddick21
    szigorúan nem
  • BlackWolf
    érdemes megnézni ha a 2. részt nemláttam ? az elsőt valamikor régen megnéztem az bejött a 2. viszont valahogy kimaradt az életemből