[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"pl a Kannibál Holocaust(tököm tudja hogy kell írni,lehet elcsesztem) a maga kategóriájában(b kat. trancsír horror) sokak szerint a legjobb,mégsem egy csúcsfilm.ez csak egy példa,de remélem értitek mire gondolok" --- na ezaz, ahogy korábban is írtam...íme: "Csak úgy, hogy ha a kategória okán bármely, abba tartozó film legfeljebb "nem egy csúcsfilm"."
A trancsír szó már pejoratív töltetűvé teszi az egész leírást, hát még a b kat.! Tehát azzal, hogy b kategóriásak közé sorolod, eleve kizárod a csúcsfilmek közül. Vagy tudsz olyan b kat. filmet, ami amúgy csúcsfilm?
Mellesleg szerintem szinte az összes zombi-film megfelel a "b kat. trancsír horrornak". Amúgy amiről beszélünk, az abszolút szubjektív megítélés alá esik jelen helyzetben, mert van Neked is egy elképzelésed, nekem is van, és úgy lásztik, mindketten csökönyösen ragaszkodunk a magunk igazához! No offence! :D