1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Z
    Nos igen. Személy szerint nem csípem Riddick anyázós, beszólogatós stílusát, de az alábbi esetben teljesen igaza van. Hogy lehet valami a kategóriájában a legjobb, ha az nem egy csúcsfilm? Csak úgy, hogy ha a kategória okán bármely, abba tartozó film legfeljebb "nem egy csúcsfilm". Ez ellentmondás. És mikor ezt szóvá tette, még csak nem is bunkózott. Szóval ne támadjátok le ezért!

Titanicról azért nem írok csak, mert esetleg megbántanék vele néhány embert a rajongók közül. (És ezzel végülis le is írtam, amit akartam )

A Bourne sorozat nekem határozottan tetszik. Aki kedveli az akciófilmeket, annak mindenképpen ajánlom.

Evan Almighty: Hát jelentem, én sem díjaztam a poénjait... 3/10 :(

Disturbia: 5/10
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gyerekek nyomozgatnak, kutatnak, a gyanús bácsi körül szaglásznak. Kiderül, hogy nem az, aztán mégis, aztán mégse, aztán mégis... Erőlködés nélkül predesztinálható végkifejlettel, meg egy rakás klisével. De valahogy mégis izgalmasra sikeredett, s a fent leírtak menet közben nem is nagyon tűntek fel, ezért kap 4 pontot. A zenéje tetszett: +1 pont.

Zodiákus: Első nézésre 10/10.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remekbe szabott krimi. Jó hosszú, mivel sok-sok évnyi valóságos alapon nyugvó történetet (mára már történelmet :D ) fog át. Követjük a nyomozókat, követjük a riportereket, követjük a gyilkost, és miközben az egyik oldalon az őrületig sodródnak az üldözők, mániákusan kutatva a Zodiákus után, addig a gyilkos levelekkel bosszantja mind az általa rendre kijátszott őt kergető rendőrséget, és az utána nyomozó újságírókat. Ez után felértékelődött a szememben a krimi.