106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hellnight
    Tégla szvsz kaki. Inkább nézd meg az eredetit (Szigorúan Piszkos Ügyek). Az mérföldkövekkel jobb nála. És sajnos ezért a filmért kapott Scorsese Oscart :((
  • TomDantes
    Hát igen, szóval gyenge szinészek, gyenge rendezés, sablonos sztory(nem igaz hogy mást nem tudtak kitalálni mint hogy a lúzer srác össze jön jó csajjal)
    De legaláb jó trükkök.
  • ProGabe #33091
    ááá nem üzlet,R1-es nem kell :)
  • CSOCSO
    looool:DD::D:D engem meg egybol megkerestek hogy akkor vennenek filmet.. en meg nem ertettem:D:D:D:D igen.. igen.. aki szemelyesen jon annak adok ingyen filmet...
  • Z
    Transformers-hez visszatérve: én szóltam korábban, hogy mennyire gyenge alkotás. Úgy látszik, hiába...

Kb egyszer éreztem azt az egész film alatt, hogy igazi tranyó szerepel benne: mikor a katonai támaszpontot szétszórta a heli, és repült a tank. Komolyan mondom, hogy ennél még az Alien, és Predator sorozatokra szégyent hozó AVP is jobb volt.

Megyek és elő is veszem a rajzfilmeket és bosszúból megnézem az összeset még egyszer, miközben tekergetem Optimust kaminyobó robottá, és vice versa.
  • TomDantes
    Az első rész láttam az jó volt, de még másdik és harmadik részt nem láttam, vannak fenn tartásiam a folytatásokkal kapcsolatban, általában a folytatások egyre gyengébbek. De majd egyszer be pótolom.

Mozin kívül amúgy a nyár leején láttam a Kutyaszorítóbant meg a Ponyvaregényt, 10/10 mind a kettő.
  • Riddick21
    Mert még nem láttad a The Bourne Ultimatum-ot.
    De előtte feltétlenül nézd meg az első két részt (Identity, Supermacy), nélkülözhetetlen. Ha jól tudom, október 25-től játsszák Mo-on. Nálam az év filmje.
  • TomDantes
    Ja! Öh igen bocs, de ha sietek állandóan elgépelem.
    Die Hard szerintem is jó volt, megérte a mozi jegy árát.
    Nekem idén a favorit(mármint moziból) a Die Hard és a Halálbiztos.
  • Riddick21
    Nem, dehogy is, félreértettél.
    A címüket nem írtad jó, nézd meg a hsz-ed!:D
    De nem támadólag jegyeztem meg, viszont a film címe nem DIE Hard, hanem Die Hard. És az idei év egyik legjobb filmje eddig nálam.
  • TomDantes
    Transformers
    Pókember
    Die Hard
    Véres gyémánt
    Daredevil

Ha jól értem akkor szerinted ezek a nem jók.

Maximum a DIE Hard -ért álnék ki de gondolom volt már erről szó.
  • Riddick21
    Transformers
    Pókember
    Die Hard
    Véres gyémánt
    Daredevil

A többi jó. No offense, csak gondoltam szólok.
  • TomDantes
    Akkor írok egy pár filmről röviden, leginkáb bazokról amiket mosanában láttam, sajnos a Gyilkos robotokhoz hasnonló nincs köztük.

Transforemers: lentebb volt róla szó, többet hozzá fűzni nem tudok.

Pókemner 3. Nagyon gyenge. Unalmas, túl hosszú nincs rendesen ki dolgozva, egyszóval rossz.

DIE Hard 4: jó volt, bár a régebb irészei jobbak voltak. De szórakoztató volt és többet nem várok el tőle.

Az ember gyermeke: nagyon sziven ütött a film nagyon tetszet, nem mondom hogy remek mű, de kihagyhatalan, és többször is érdemes megnézni, a kamera kezelés kimondottan zseniális.

Tégla: jó kis maffia film, tetszett, bár nem éri el mondjuk a Fedő neve Donnie Brasco színvonalát, de azért jó volt, sőt!

Véres gyémántok : emészthető , főleg a film főleg a film mondani valója miatt.

Halálbiztos: mit is mondhatnék? Tarantino az egyik kedvenc rendezőm, most se csalódtam benne.

Karib T. kalózai 3. süllyedő színvonal, de Jhonny Depp jól játszik, csak sajnos az első rész színvonalát a film nem éri el.

Banánköztársaság( a napokban ment az MGM-en jó rgéi film. ) Woody Allan film, nagyon jó. Mindig elképsztő filmeket tud csinálni.

Dardevil-a fene gyerek: jó volt az ötlet de megvalósítás sokszor erősen sántított, még egyszer nem nézném meg,

Titanic: már láttam egyszer, elég is volt alig vártam hogy elsüledjen végre.
    Hirtelen ennyi.
  • TomDantes
    Jól van ebben megegyezhetünk.
    De mivel ez képregény feldolgozás volt, érdekes hogy egyre szarabbak a képregény feldolgozások is.
    Nem azért mondtam hogy vitát generáljak, amúgy.
    Na mindegy a lényeg hogy egyre több felejthető film készül.
    Nem vagyok egy retro buzi, de mostanában a filmesek át estek a ló tulsó oldalára.
    De azért most is készül pár jó alkotás.
  • Riddick21
    Valamennyire ugyanarról beszélünk, ha csak a pontozáson buktál ki, akkor én meg azt értem meg, bár nálam a Gyilkos robotok, vagy mi, ugyanolyan szemét, mint ez, mert se az egyiket, se a másikat nem lennék hajlandó végignézni, esetleg poénból. Szóval ami hulladék, az hulladék, értékes és értelmes filmeket nézek, nem szemetet.
  • Riddick21
    Te meg karakteres. Le is terítettél a kőkomoly dumáddal, megyek vissza követ törni... Egyszer majd megérinthetlek?
  • Tatyla
    bla,bla,bla,uncsi vagy...
  • TomDantes
    Annyit adott ,hogy amikor megnéztem akkor szórakoztatott. De utánna el is felejtettem. Nem kell többet várni ettől a filmtől mint ami.
    Meg ha a Taransformersre 0/10-et adsz akkor mennyit adnál a Gyilkos robotok támadásra? Egy kicsit lejjeb írtam rála, nos arra menyit adnál, mínusz tizet?
    Szóval elfogadom a véleményed, de szerintem azért ez nem 0/10 mert vannak igazán rossz filmek. És ha erre 0/0-et adunk mennyit adunk a többire?

De aban egyetértek hogy ezek a filmek amikben csak számítógépes trükök vannak nem sokat érnek. Minnél több benne a számító gép általában annál rosszabb a film, tisztelet a kivételnek.
  • Riddick21
    "Értelme semmi, film értéke semmi"
    A semmi, az nálam nulla. Annyit adtam rá. Ha nem emlékszem belőle -szintén- semmire, akkor mit adott ez a film nekem. Hehh... Semmit.
  • Riddick21
    Engem az ilyesmiért már bannolni szoktak, úgyhogy csak félve kérdezem meg:
    tényleg ennyit vagy képes hozzászólni a témához? Sőt: tényleg nem érzed, hogy ez kevés?
    Ha meg akarsz győzni az ellenkezőjéről, esetleg sért a véleményem, akkor kb. pont annyi eszközöd van elmagyarázni, mint nekem. Eszközöd, mielőtt nagyon kivirulnál.
    Hallgatom, hogy mitől volt ez jobb.
  • Tatyla
    keresd fel kezelöorvosodat vagy gyógyszerészedet...
  • TomDantes
    Tudod,szórakoztat igen. Értelme semmi, film értéke semmi, de szórakoztató.
    Egy fáradt nap után jó meg nézni egy ilyet is.
    De persze az is igaz hogy egy hónap múlva már el felejti az ember.
    Én a Tarsnformesrt úgy akkor láttam amikot ment a mozikban, de már egy jelenetet se tudnék felidézni, teljesen felejthető, de azért egyszer érdemes megnézni.
    Mondjuk szerintem 6/10
  • Riddick21
    Azok szavaztak, akiknek készült.
    Őszintén: Titeket szórakoztat az ilyen szintű ultragagyi -ám de húúúdelátványos- poénokkal teleszórt jópofizás? Akkor hajrá.
  • Riddick21
    Nézd, bizonyára több is lehetnék, ha végigröhögtem volna kólával és csipsszel teli pofával az egészet, olyanokat böfögve, hogy "húúúúú..." meg "vááááóóóó...", de inkább kihagytam. Gyerekfilm gyerekeknek, nem tudom, mit kell ezen ragozni.
  • zaki
    Pedig akkor indul be a film... :P
  • Bucser
    Hagyjad neki egyéni az ízlése:)

Izéke... filmkritikusnak készül vagy mi:)
  • desigo
    Érdekes

IMDB pontozás :7.8/10 (80,116 votes)
  • Riddick21
    Transformers
    Nézhetetlen. Kikapcsoltam 3/4 óra után.
    0/10
  • zaki
    Sunshine

Tele van klisékkel, a film vége nevetséges volt számomra, a látvány, a zene különben nem volt rossz. Egyszer nézhetős múvi.

5/10
  • TomDantes
    Ja ,még nézni kéne ilyen filmeket ,majd vadászok még a gyöngyszemekre.
  • loga
    írtad
  • loga
    Igy kora reggel majdnem leestem a szekrol a rohogestol! kiralyul itad :)
  • DoctorJohnson
    nemláthattad!!!
    :)
  • Loál János #33061
    Ez bizony egy óriási film.
  • hali
    MEGVAN! :)
  • jefferson83
    Hálózat tévén, film+ -on ahogy sokszor láttam már ilyen C kategóriás filmeket, szóval amíg megveszik addig csinálják. Azért olyan sok pénzbe nem kerülhetett az elkészítése.
  • TomDantes
    Jobb lett volna pedig ha az elejétől a végig kivágják, és helyette adás szünetet adnak.
    A poén az hogy ez 2006 !!!!!!!!!!!-os film! Hihetetlen k ivolt az a vadbarom aki erre pénzt adott?
  • jefferson83
    A cím alapján vártam, hogy megnézzem. Aztán az első kockák után rájöttem, hogy más címen már láttam és nem kívántam meg mégegyszer. Az viszont dícséret a csatornának, hogy az elején lévő durvább jeleneteket sem vágták ki a filmből, ellentétben a konkurens csatornával (más filmek esetében).
  • DoctorJohnson
    mire összejön egy ilyen vétel, rég lejött 2-3 film, de ahogy érzed
  • TomDantes
    Egy tegnap esti gyöngyszem:
    Nos akkor a tegnap esti csoda, a Támadás a gyilkos robotok ellen.

Nos már eleve jó, mert H.G.Wells, Világok harcából kölcsön vett és kkcsit felturbózott robotokról van szó.
    Már a kezdés is fenomenális, in medias res egyből üldöz pár tudóst meg katonát egy robot.
    Persze a katonáknak még egy vacak géppisztolyuk sincs, csupán pisztolyuk van és furcsa módon mondjuk egy Abrams tank helyett egy civil kocsival menekülnek,(hogy miért nincs egy titkos katonai projektnél valami komolyabb fegyver? az rejtéy) na zsóval ők el is hullanak.
    Utánna egxy repülőn k isabadul Dr.Octopus a Pókemberból vagyis én azt hittem de nem ez csak a robot volt ismét de hogy hogy került a repülőre meg hogy hová vitték? Az ismét csak kérdés.
    Persze a robot feltámad és a gép lezuhan.
    Természetesn elküldik amcsó komandósokat hogy kerresék meg Mikorbit, és persze pont a feltaláló tudó lánya megy velük. (persze a felataló az a gépen volt és kinyiffant)

Természtes az USA hadserge mondjuk a USS. Abraham Lincoln hordoó helyett csupán egy tucat mcsaó komandóst vet be
    Nos a robotok amúgy legyőzhetetlenek, mert gyolyóállók , inteligensek, tele vanak lézerrel, (naná, majd víz ágyú lesz bennük) és persze csak egy bizonyos kisérltei lézer ágyú bigyusszal lehet ki lőni őket.
    Arra azért kiváncsi lennék mivel üzemelnek a robotok? Gondolom nem dízel üzeműek, akkor aksi van bennük, vagy nap elelm vagy mi a szösztől működnek folytamosan?
    Ja persze biztos Duracel elem van bennük az 3X tovább tart.

Ja Igen, közben elfelejtetem hogy a szigetre érkeznek még egy bűnöző a nője a helikpoter pilóta meg egy zsák pénz. A pilóta jó képű a bűmöző nem a csaj meg egyre joban utálja a fej bűnözőt...vagyis közhely, közhely, közhely.

Hát ha értékelnem kéne akkor 3/10

Masdj el felejtettem a robotok innteligenciája. Nos ilyen hülye robotokat se láttam még. Inteligens szuper fegyverek mi? Gondolom akkor ilyen esetben a robotnak a lehető leghatékonyabb ezközt kéne bevetni az emberek ellen, de itt egy fenét! Inkább csak látványosan harcolnak mint észszerűen.
  • magus
    csak ha viszel neki abszintot