[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
TomDantes #33055 Egy tegnap esti gyöngyszem:
Nos akkor a tegnap esti csoda, a Támadás a gyilkos robotok ellen.
Nos már eleve jó, mert H.G.Wells, Világok harcából kölcsön vett és kkcsit felturbózott robotokról van szó.
Már a kezdés is fenomenális, in medias res egyből üldöz pár tudóst meg katonát egy robot.
Persze a katonáknak még egy vacak géppisztolyuk sincs, csupán pisztolyuk van és furcsa módon mondjuk egy Abrams tank helyett egy civil kocsival menekülnek,(hogy miért nincs egy titkos katonai projektnél valami komolyabb fegyver? az rejtéy) na zsóval ők el is hullanak.
Utánna egxy repülőn k isabadul Dr.Octopus a Pókemberból vagyis én azt hittem de nem ez csak a robot volt ismét de hogy hogy került a repülőre meg hogy hová vitték? Az ismét csak kérdés.
Persze a robot feltámad és a gép lezuhan.
Természetesn elküldik amcsó komandósokat hogy kerresék meg Mikorbit, és persze pont a feltaláló tudó lánya megy velük. (persze a felataló az a gépen volt és kinyiffant)
Természtes az USA hadserge mondjuk a USS. Abraham Lincoln hordoó helyett csupán egy tucat mcsaó komandóst vet be
Nos a robotok amúgy legyőzhetetlenek, mert gyolyóállók , inteligensek, tele vanak lézerrel, (naná, majd víz ágyú lesz bennük) és persze csak egy bizonyos kisérltei lézer ágyú bigyusszal lehet ki lőni őket.
Arra azért kiváncsi lennék mivel üzemelnek a robotok? Gondolom nem dízel üzeműek, akkor aksi van bennük, vagy nap elelm vagy mi a szösztől működnek folytamosan?
Ja persze biztos Duracel elem van bennük az 3X tovább tart.
Ja Igen, közben elfelejtetem hogy a szigetre érkeznek még egy bűnöző a nője a helikpoter pilóta meg egy zsák pénz. A pilóta jó képű a bűmöző nem a csaj meg egyre joban utálja a fej bűnözőt...vagyis közhely, közhely, közhely.
Hát ha értékelnem kéne akkor 3/10
Masdj el felejtettem a robotok innteligenciája. Nos ilyen hülye robotokat se láttam még. Inteligens szuper fegyverek mi? Gondolom akkor ilyen esetben a robotnak a lehető leghatékonyabb ezközt kéne bevetni az emberek ellen, de itt egy fenét! Inkább csak látványosan harcolnak mint észszerűen.