[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
TomDantes #33082 Akkor írok egy pár filmről röviden, leginkáb bazokról amiket mosanában láttam, sajnos a Gyilkos robotokhoz hasnonló nincs köztük.
Transforemers: lentebb volt róla szó, többet hozzá fűzni nem tudok.
Pókemner 3. Nagyon gyenge. Unalmas, túl hosszú nincs rendesen ki dolgozva, egyszóval rossz.
DIE Hard 4: jó volt, bár a régebb irészei jobbak voltak. De szórakoztató volt és többet nem várok el tőle.
Az ember gyermeke: nagyon sziven ütött a film nagyon tetszet, nem mondom hogy remek mű, de kihagyhatalan, és többször is érdemes megnézni, a kamera kezelés kimondottan zseniális.
Tégla: jó kis maffia film, tetszett, bár nem éri el mondjuk a Fedő neve Donnie Brasco színvonalát, de azért jó volt, sőt!
Véres gyémántok : emészthető , főleg a film főleg a film mondani valója miatt.
Halálbiztos: mit is mondhatnék? Tarantino az egyik kedvenc rendezőm, most se csalódtam benne.
Karib T. kalózai 3. süllyedő színvonal, de Jhonny Depp jól játszik, csak sajnos az első rész színvonalát a film nem éri el.
Banánköztársaság( a napokban ment az MGM-en jó rgéi film. ) Woody Allan film, nagyon jó. Mindig elképsztő filmeket tud csinálni.
Dardevil-a fene gyerek: jó volt az ötlet de megvalósítás sokszor erősen sántított, még egyszer nem nézném meg,
Titanic: már láttam egyszer, elég is volt alig vártam hogy elsüledjen végre.
Hirtelen ennyi.