106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Disturbia
Nos, aki egy ilyen filmet is látott, azt egyeltalán nem éri meglepetés. Sőt, még a szokásos fordulat is hiányzott (már az egy nagy kiszámítható fordulaton kivül).. viszont jó színészek voltak, megvolt a minimális feszültség, és csodás volt a kamerázás..
Szóval sok minusz, jó pár plusz pont.. valahol a skála közepén helyezkedik el. Na jó, talán a jó zenék egy kicsit még megdobják felfelé. Időtöltésnek jó, többet senki ne várjon tőle. -
Death Proof -
Valaki eloszor is magyarazza el nekem hogy mire jo a Grindhouse mert mi arra mentunk de csak a Death Proof volt levetitve... en ugy tudtam hogy ezutan van egy olyan film is hogy Planet Terror nem? Vagy az kulombozo film ettol?
Amugy a Death Proof egy szolid , tipikus Tarantino film amit MEG KELL neznie minden rajongonak. Kibaxott utos a muvi , nagyon teccet! -
:DDDD
Kaki-pisi-tahó vígjáték. Csuja Imre magyar hangjával... :D -
Undorító. -
mien film ez? -
Torrente
Hát mit is mondjak.. fárasztó! De nagyon! Nem is birtam abbahagyni a nézését :)
Még egy ilyen igénytelen alakot kitalálni.. jaj. Kiváncsi vagyok a többi részre is cs-cs-csillagjaim! -
Ki majd megnézem 1x dvdn nem kell TVs átszabdált változat:) -
A Pelikán ügyiratot kihagytátok :)
tv2 22:10 -
És ez: "20:45
Futball, La Liga Fogadás az eseményre
Spanyol Liga Valladolid - Real Madrid (élő)"? --- remélem nem horror lesz!
-
Hihi, tom sok belőlem, de ezeket nem hagyhatom ki:
Port.hu TV műsor, ma este:
TV2
20:00 Halálos iramban (am.-német akcióthriller, 2001)
AKCIÓTHRILLER!!!!!!!!!!!!!!!!
00:50 A tehetséges Mr. Ripley (am. misztikus film, 1999)
WTF??? Mitől misztikus film az?????
Ezek hülyék :))))))
-
a "GO"-ban mekkorát alakít :)))) -
sztem se -
amúgymeg síkhülye is vagyok, minek tagadjam
(manapság az menő :DDDD) -
Z bácsinak van igaza, arra utaltam poénosan, hogy rengeteg meleg-gyűlölő igazság szerint látens homoszexuális, önmaga előtt sem meri beismeri a szexuális hovatartozását. Ennyi csak. :) -
braaa #33402 az az ember soha nem fog kapni filmfőszerepet, azzal a fejformával max valami alienes filmbe, pedig birom én is, de tipikus "mellékarc", Invasionba én jobban birtam mint a PBbe, de egyébként voltak jó percei az Equilibriumba meg a Crash(Ütközések)be is -
Én elsőnek az Invazió c. sorozatba láttam. Na ott megutáltam. Aztán láttam a Szökésbe is és a 2 évad közepe fele megkezdtem szeretni.(nem, nem úgy szeretni:D) -
Hát jah, szinte mindig csak epizódszereplő... -
Agent Mahone = William Fitchner. Elég jó színésznek tartom. Kaphatna már valami nagyobb filmben is klasszikus főszerepet.
-
Ferj es Ferj -
Semmivel sem volt rosszabb mint akarmelyik Adam Sandler film , sot talan ez a legjobb. Vegig rohogtem az egeszet es nagyon teccik hogy majdnem az egesz szereplogarda mindig ujra jelenik minden felmben :D -
igen.
Semmi. -
De benne van "Mahome" (alakító színész) + börtönbe játszódik.
Sztem így már ici picit van köze:) -
Prison Breakes?? (szerintem köze sincs hozzá) -
Pókember 3
3/10
Hát ez meg mi a szar volt?Hogy lehet így elbaszni egy filmet?Az egész történet egy rakás szar volt.Egyáltalán ugyanaz írta a forgatókönyvet mint aki az előző két részt is?Kezdjük azzal hogy mennyi esély van arra hogy becsapódjon egy meteor pókembertől pár métterre majd a film közepén a templomban mikor leveszi a ruhát akkor pont ott van az az ember aki utálja őt és pont rá esik rá az a szar.../egyébként nem is derült ki végül hogy mi volt az/:D
Ráadásul ez a homokember is teljesen béna volt bár ez elmondható szinte az összes szereplőről.Én elhiszem hogy egy képregényben ez működik de filmen nagyon béna volt...:(
-
Azt néztem meg tegnap a Távkapcs után... :D -
Ha igen akkor nézze meg a Csontdarálók-at is.
Az is jó film, Meg kicsit Prison Breakes:D -
Adam Sandler filmografia megamaraton? :) -
Távkapcs
8/10
Film első fele átlagos vígjáték, a második fele pedig dráma... Nekem nagyon bejött. Tanulságos is egy kicsit. Kezdem egyre jobban megkedvelni Adam Sandlert, maradjon ennél a vonalnál, elég volt a Vizesnyolcas, meg Happy Gilmore féle "baromságokból"... :) Meg is nézem a filmjeit, amiket nem láttam még. -
gondoltam hátha SGzik vki usabol ;) -
még csak fos minőségben van -
Dragon War-t nézte már vki? -
Sandler hangja Csőre Gábor (SP-ből Cartmen) szokott lenni, férj és férjt még nem láttam, de valszeg ott is ő szinkronizája) -
Azt vágom, hogy a nagydarab hapinak Gesztesi a szinkronja, de Sandlert ki szinkronizálja? Az aki pl az Apafejben is? -
Férj és Férj 8/10
A héten elkezdtem itthon nézni feliratosan de kb fél óra múlva el is aludtam rajta.
Viszont most megnéztem moziban szinkronosan és végig röhögtem:)
Bár a filmek nagyját az eredeti hanggal jó nézni én azt mondom,hogy ennek hibátlan lett a szinkronja.
Szórakoztató vígjáték.Gyorsan eltelt a két óra.Néhol kicsit erőltetett de végig lekötött. -
jefferson83 #33383 Komolytalan komornyik
Kora délutáni kis filmezésre tökéletes. Egyszer néhető családi mozi. Mivel semmi újat nem mutat ezért 6/10. -
Reign Over Me (Üres város)
8/10
Sandler játszhatna több komoly filmben is, nem csak vígjátékokban, habár nekem bejönnek azok a vígjátékai is... :) -
Hogyne láttam volna, kétszer is (mindkétszer tévében). Máig emlékszem a karakterekre (a törpe, az íjász, a gonosz bátyó, varázskard ékkővel a gombjában, meg a többi standard fantasy cucc) és a sztorira. A végén a templomi belépő a befelé szálldosó kis fénygömböcskékkel mindig is eszembe jut, ha pl. animét nézek és hasonló nagy belépő jelenet történik. :)
-
Látta valaki a Sólyom Bosszúja-t? 1980-as film. Angol fantasy, iszonyatosan lol effektekkel készült, de emlékszem, hogy az egyik kedvenc filmem volt, mikor kisfiú voltam. :D
Most rátaláltam imdb-n, Hawk the slayer az eredeti címe. Youtube-on meg van is pár részlet belőle. Hatalmas film volt!
-
Spangol - Magamat sem értem
Nem volt rossz, aranyos film volt. Adam Sandler talán első komolyabb szerepe.
7/10 -
jefferson83 #33378 Ó, köszi, majd igyekszem megnézni egyszer az elejétől. -
Ha azt a hsz-t komolyan gondolta,akkor elég nagy hülyeséget írt,ha meg viccelt,akkor csak szimplán szar a humora,ami még megbocsátható.