106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • AntiHero
    Nem. De én szeretem a Tarentino filmeket:)
  • zaki
    Mondjuk már az egész sztori egy hatalmas lol... Egy férfi műkorcsonya páros... :D
  • Kmarha
    Nem kicsit baromság :D Néhol már fájdalmasan sírva röhögös :)
  • zaki
    Most akarom én is megnézni...

Jégi dicsőgésünk (Blades of Glory)
    Szokásos Will Farrell baromság... :)
    7/10
  • bigfoot
    Disturbia
    most néztem meg,sztem jó kis film,nekem nagyon bejött,a Vacancy val szemben nálam ez nyerte a párbajt
  • magus
    ha a kill billt nem úgy adták volna ki h tarantino rendezte még a videotékába se jut el
  • Bucser
    Reservoir Dogs és a Ponyvaregény jó volt. Az utána jövők viszont gyengék. De borzasztóan.
  • Sati84
    Death Proof

A második fele jobb volt, mint az első, de nekem nem volt elég stílusos. Azért persze jó, de nem volt benne annyi jó Tarantinós fogás, mint az eddigi filmjeiben.

7/10
  • sweech
    fura ízlése van mert nem szereti tarantino filmjeit? o_O
  • AntiHero
    Igen. mert szerintem nem akkora nagy film. 10/7 max. Sőt 1 x bőven elég látni.
  • Truck Driver001
    Transformers.
    Nyáron háromszor moziban,itthon már legalább 10x.
    Beteges?:D
  • AntiHero
    Sztem is jó filmek voltak

I.C.Ram meg tényleg fura ízlésed van:S
  • zaki
    Na jah, majd legközelebb tisztább fejjel meglesem mégegyszer... :)
  • Sephi
    En megneztem mindaketto filmet es nekem a Death Proof naon teccet. Szerintem igen is stilusos muvi volt :D
  • Z
    100 nélkül of course, ha nem lenne világos...
  • Real13
    I.C.ram:Jah,szerintem is,a Ponyvaregény is egy túlhypolt szar,a Kutyaszorítóban és a két Kill Bill is..hülye vagy bazmeg.Bocs.
  • Gladiator
    "kétszáz 100%"

pff... grat...
  • Z
    Kétszáz 100%-os film?
  • I.C.ram
    Death Proof:

Ilyen unalmas filmet régen láttam. Nagyon retro akart lenni, de baromira nem jött össze neki. Egész olyan volt, mintha a forgatókönyvet egy jól átmulatott éjszaka során dobták volna össze.

Tarantino meg menjen vissza a tékába... Egyre mélyebbre süllyed a szememben ez az agyon hypolt majom.
  • Kmarha
    Mi??!?!?!?!

Álltalában elfogadom, hogy izlések és pofonok, de a Gyerünk a börtönbe mint egy nagyon jó film?

Bocs, de most ledöbbentem.
  • Nyiri
    Gyerunk a bortonbe: Nagyon jo film :)
  • AntiHero
    annyira azért nem volt rossz. 10/5
  • Gladiator
    Mr. Bean's holiday

Hát ez valami eszméletlenül idióta, gagyi sz@rság.....

2/10
  • DoctorJohnson
    hát, messziről kihagyós idióta gyerekfilm, like narnia
    (legalábbis részemről, tuti megnem nézem)
  • Kmarha
    Stardust ... még csak most láttam a bemutatóját youtubon, de látszik hogy ezt kötelező megnézni. Valakinek volt hozzá szerencséje?
  • gettobuxa
    mr brooks
    teljesen okés, akár 2x nézős (jobb szereposztással meg kiváló is lehetett volna)
    7/10
  • Mr Csé
    transformers 5/10

ha éppen nem szupersebességel mozogtak a robik akkor talán néha láttam is
    valamit néhány poén télleg jo volt de amugy felejthető
  • Z
    Én pont azért élveztem. Kicsit már olyan, mint egy regény. Most is olvasok inkább.

Bár kinéztem magamnak az Odeon Lloydban (régi Duna mozi) a Pokoljárást. Hátha az hoz valami felüdülést. :)
  • DoctorJohnson
    Hja, sok benne a név, sok az agyalás, odafigyelős erősen
  • magus
    Drágaságom

Végre egy igen szórakoztató vígjáték Franciaországból. Az alapsztori nekem tetszett, miszerint egy csóró pincér csóróvá tesz egy gazdagoon piócáskodó lányt mikor kavarnak és ezért kivágja a faszija. Innen bonyolódik a történés.
    A főszereplő csaj Audrey Tautou szerintem nagyot alakít. Mármint, végre alakít. Az Amélie csodás életében azonkívül, hogy úgy viselkedik mint egy idegesítő értelmileg sérült, nem nagyoncsinál semmit. Itt viszont jól végigzongorázza a női eszköztárat. A másik főszereplő, a srác kicsit olyan mint Bruce Willis. Van egy féle nézése, és azzal végigjátsza a filmet. Bruce Willis hunyorít, ő meg mélabúsan néz, s ezzel szerintem jobban jön ki. Ajánlom mindenkinek, én jót mulattam a filmen. Pláne, hogy tegnap megnéztem az ünneprontók ünnepét, és az a film az első 10 percen kívül egy értékelhetetlen klisés fos volt.

8/10
  • zaki
    Zodiac

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de a film felétől már elvesztettem a fonalat, aztán csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Nekem csalódás volt a film, pedig jól indult.
  • desigo
    Feketék fehéren 5/10

még mindig gagyi

Men in Black 8/10

még mindig nagy királyság pedig 10 éves film :)
  • ProGabe #33504
    az egy szerencsés ember :)

ennyire szörnyű filmhez ritkán van "szerencsém" :|
  • Kandurex
    Resident Evil: Extinction

Mindenféleképpen jobban sikerült darab, mint az előző rész! Bár vége elég...hm...érdekes :)

6.5 / 10
  • otrosinka
    "SPOILER" szó használata ! lécci, van aki lehet még nem látta.........
    köf
  • barnie1990
    Éjszaka a múzeúmban
    6/10

Ha a vége fele nem lett volna ennyire sablon (összefogunk és majd megmutatjuk nekik,aztán rájövünk mennyire szeretjük egymást és a végén mindenki együtt táncol a boldogságtól),akkor megért volna 7/10-et is.
    Többet is ki lehetett volna hozni belőle,Robin Williams azonban most is zseniális volt.
  • DoctorJohnson
    Zodiac - 7/10

Jó kis film nagyon, csak lassú. Nem az a mai átlag és még hosszú is. :)
    De korrekt film lett, a végén pedig ellehet gondolkozni rajta, hogy vajon mi az igazság :)
    Nem lesz kedvenc film, de 1x mindenképpen megéri megnézni.
  • Gladiator
    I now pronounce you Chuck and Larry

Kellemes csalódás. Manapság az a trend, hogy a bemutatóba belesűrítünk minden poént, aztán a film meg halál unalom. Na most ez pont a fordítottja. A bemutatója nem tetszett, gondoltam megint csak vmi idióta buzis film. És nem. Vannak benne részek, amikor percekig folyamatosan röhögsz, és a "gyerek humor"-ból (fingás, böfögés) is csak egy van.
    Ami nem tetszett, hogy a hülye muszlim ország megvágta a jobb részeket. Amikor pl. Chuck csöcsörészte a csajt, nem volt benne.
    A legjobb: az ügyvédnő feneke. Ahh...:D Nem tudjátok, nem készült róla véletlenül vmi jó kis sorozat pl a tutti fruttiban?

9/10, tényleg nagyon jó
  • Kmarha
    jó, neked tetszett a bábel, itt viszont sokaknak nem. Tényleg probléma?

Lehülyézel minket csak azért, mert üresnek, feleslegesnek tartjuk?

A történeteknek minimálisan volt csak köze egymáshoz, és a japán részlet annyira kilogót az egészből, hogy az már fizikailag fájt. A Bábel cím is csak annyi, hogy van egy angol-közel kelet száll, egy néma-japán, meg egy mexikói-amerikai.

Az egyetlen ami értékelhető volt a számomra, az Brad Pitt alakítása volt.

A mexikói asszony viszont már annyira idegesítő volt, hogy meg is értem miért kapott díjat a "szerepléséért".

Ráadásul neked szolgált bármiféle mondanivalóval is a film? Kiváncsi vagyok, csak azért kérdezem. Nem azért hogy lehordjalak, mint ahogy te teszed.

A Die Hard 4 meg akciófilmnek kiváló volt. A véleményem viszont még mindig az, hogy ha nem Die Hard a címe, jobban szerepelhetett volna, a széles rajongó táborban is, igy viszont sokan úgy érezték, hogy valami hiányzik a feelingből. És ez nem megfogható, sokkal inkább elvont annál, mint hogy normálisan le lehessen irni.
  • magus
    jo, ez így tényleg félreérthető, nem a Babelre gondoltam, hanem a Bournera