106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem. De én szeretem a Tarentino filmeket:) -
Mondjuk már az egész sztori egy hatalmas lol... Egy férfi műkorcsonya páros... :D -
Nem kicsit baromság :D Néhol már fájdalmasan sírva röhögös :) -
Most akarom én is megnézni...
Jégi dicsőgésünk (Blades of Glory)
Szokásos Will Farrell baromság... :)
7/10 -
Disturbia
most néztem meg,sztem jó kis film,nekem nagyon bejött,a Vacancy val szemben nálam ez nyerte a párbajt
-
ha a kill billt nem úgy adták volna ki h tarantino rendezte még a videotékába se jut el -
Reservoir Dogs és a Ponyvaregény jó volt. Az utána jövők viszont gyengék. De borzasztóan. -
Death Proof
A második fele jobb volt, mint az első, de nekem nem volt elég stílusos. Azért persze jó, de nem volt benne annyi jó Tarantinós fogás, mint az eddigi filmjeiben.
7/10 -
fura ízlése van mert nem szereti tarantino filmjeit? o_O -
Igen. mert szerintem nem akkora nagy film. 10/7 max. Sőt 1 x bőven elég látni. -
Transformers.
Nyáron háromszor moziban,itthon már legalább 10x.
Beteges?:D -
Sztem is jó filmek voltak
I.C.Ram meg tényleg fura ízlésed van:S -
Na jah, majd legközelebb tisztább fejjel meglesem mégegyszer... :) -
En megneztem mindaketto filmet es nekem a Death Proof naon teccet. Szerintem igen is stilusos muvi volt :D -
100 nélkül of course, ha nem lenne világos...
-
Real13 #33521 I.C.ram:Jah,szerintem is,a Ponyvaregény is egy túlhypolt szar,a Kutyaszorítóban és a két Kill Bill is..hülye vagy bazmeg.Bocs. -
"kétszáz 100%"
pff... grat... -
Kétszáz 100%-os film?
-
Death Proof:
Ilyen unalmas filmet régen láttam. Nagyon retro akart lenni, de baromira nem jött össze neki. Egész olyan volt, mintha a forgatókönyvet egy jól átmulatott éjszaka során dobták volna össze.
Tarantino meg menjen vissza a tékába... Egyre mélyebbre süllyed a szememben ez az agyon hypolt majom. -
Mi??!?!?!?!
Álltalában elfogadom, hogy izlések és pofonok, de a Gyerünk a börtönbe mint egy nagyon jó film?
Bocs, de most ledöbbentem. -
Nyiri #33516 Gyerunk a bortonbe: Nagyon jo film :) -
annyira azért nem volt rossz. 10/5 -
Mr. Bean's holiday
Hát ez valami eszméletlenül idióta, gagyi sz@rság.....
2/10 -
hát, messziről kihagyós idióta gyerekfilm, like narnia
(legalábbis részemről, tuti megnem nézem) -
Stardust ... még csak most láttam a bemutatóját youtubon, de látszik hogy ezt kötelező megnézni. Valakinek volt hozzá szerencséje? -
gettobuxa #33511 mr brooks
teljesen okés, akár 2x nézős (jobb szereposztással meg kiváló is lehetett volna)
7/10 -
transformers 5/10
ha éppen nem szupersebességel mozogtak a robik akkor talán néha láttam is
valamit néhány poén télleg jo volt de amugy felejthető -
Én pont azért élveztem. Kicsit már olyan, mint egy regény. Most is olvasok inkább.
Bár kinéztem magamnak az Odeon Lloydban (régi Duna mozi) a Pokoljárást. Hátha az hoz valami felüdülést. :) -
Hja, sok benne a név, sok az agyalás, odafigyelős erősen -
Drágaságom
Végre egy igen szórakoztató vígjáték Franciaországból. Az alapsztori nekem tetszett, miszerint egy csóró pincér csóróvá tesz egy gazdagoon piócáskodó lányt mikor kavarnak és ezért kivágja a faszija. Innen bonyolódik a történés.
A főszereplő csaj Audrey Tautou szerintem nagyot alakít. Mármint, végre alakít. Az Amélie csodás életében azonkívül, hogy úgy viselkedik mint egy idegesítő értelmileg sérült, nem nagyoncsinál semmit. Itt viszont jól végigzongorázza a női eszköztárat. A másik főszereplő, a srác kicsit olyan mint Bruce Willis. Van egy féle nézése, és azzal végigjátsza a filmet. Bruce Willis hunyorít, ő meg mélabúsan néz, s ezzel szerintem jobban jön ki. Ajánlom mindenkinek, én jót mulattam a filmen. Pláne, hogy tegnap megnéztem az ünneprontók ünnepét, és az a film az első 10 percen kívül egy értékelhetetlen klisés fos volt.
8/10 -
Zodiac
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de a film felétől már elvesztettem a fonalat, aztán csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Nekem csalódás volt a film, pedig jól indult. -
Feketék fehéren 5/10
még mindig gagyi
Men in Black 8/10
még mindig nagy királyság pedig 10 éves film :) -
az egy szerencsés ember :)
ennyire szörnyű filmhez ritkán van "szerencsém" :| -
Resident Evil: Extinction
Mindenféleképpen jobban sikerült darab, mint az előző rész! Bár vége elég...hm...érdekes :)
6.5 / 10 -
"SPOILER" szó használata ! lécci, van aki lehet még nem látta.........
köf
-
Éjszaka a múzeúmban
6/10
Ha a vége fele nem lett volna ennyire sablon (összefogunk és majd megmutatjuk nekik,aztán rájövünk mennyire szeretjük egymást és a végén mindenki együtt táncol a boldogságtól),akkor megért volna 7/10-et is.
Többet is ki lehetett volna hozni belőle,Robin Williams azonban most is zseniális volt. -
Zodiac - 7/10
Jó kis film nagyon, csak lassú. Nem az a mai átlag és még hosszú is. :)
De korrekt film lett, a végén pedig ellehet gondolkozni rajta, hogy vajon mi az igazság :)
Nem lesz kedvenc film, de 1x mindenképpen megéri megnézni.
-
I now pronounce you Chuck and Larry
Kellemes csalódás. Manapság az a trend, hogy a bemutatóba belesűrítünk minden poént, aztán a film meg halál unalom. Na most ez pont a fordítottja. A bemutatója nem tetszett, gondoltam megint csak vmi idióta buzis film. És nem. Vannak benne részek, amikor percekig folyamatosan röhögsz, és a "gyerek humor"-ból (fingás, böfögés) is csak egy van.
Ami nem tetszett, hogy a hülye muszlim ország megvágta a jobb részeket. Amikor pl. Chuck csöcsörészte a csajt, nem volt benne.
A legjobb: az ügyvédnő feneke. Ahh...:D Nem tudjátok, nem készült róla véletlenül vmi jó kis sorozat pl a tutti fruttiban?
9/10, tényleg nagyon jó -
jó, neked tetszett a bábel, itt viszont sokaknak nem. Tényleg probléma?
Lehülyézel minket csak azért, mert üresnek, feleslegesnek tartjuk?
A történeteknek minimálisan volt csak köze egymáshoz, és a japán részlet annyira kilogót az egészből, hogy az már fizikailag fájt. A Bábel cím is csak annyi, hogy van egy angol-közel kelet száll, egy néma-japán, meg egy mexikói-amerikai.
Az egyetlen ami értékelhető volt a számomra, az Brad Pitt alakítása volt.
A mexikói asszony viszont már annyira idegesítő volt, hogy meg is értem miért kapott díjat a "szerepléséért".
Ráadásul neked szolgált bármiféle mondanivalóval is a film? Kiváncsi vagyok, csak azért kérdezem. Nem azért hogy lehordjalak, mint ahogy te teszed.
A Die Hard 4 meg akciófilmnek kiváló volt. A véleményem viszont még mindig az, hogy ha nem Die Hard a címe, jobban szerepelhetett volna, a széles rajongó táborban is, igy viszont sokan úgy érezték, hogy valami hiányzik a feelingből. És ez nem megfogható, sokkal inkább elvont annál, mint hogy normálisan le lehessen irni. -
jo, ez így tényleg félreérthető, nem a Babelre gondoltam, hanem a Bournera