1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • magus
    Drágaságom

Végre egy igen szórakoztató vígjáték Franciaországból. Az alapsztori nekem tetszett, miszerint egy csóró pincér csóróvá tesz egy gazdagoon piócáskodó lányt mikor kavarnak és ezért kivágja a faszija. Innen bonyolódik a történés.
    A főszereplő csaj Audrey Tautou szerintem nagyot alakít. Mármint, végre alakít. Az Amélie csodás életében azonkívül, hogy úgy viselkedik mint egy idegesítő értelmileg sérült, nem nagyoncsinál semmit. Itt viszont jól végigzongorázza a női eszköztárat. A másik főszereplő, a srác kicsit olyan mint Bruce Willis. Van egy féle nézése, és azzal végigjátsza a filmet. Bruce Willis hunyorít, ő meg mélabúsan néz, s ezzel szerintem jobban jön ki. Ajánlom mindenkinek, én jót mulattam a filmen. Pláne, hogy tegnap megnéztem az ünneprontók ünnepét, és az a film az első 10 percen kívül egy értékelhetetlen klisés fos volt.

8/10