106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    persze hogy 95-ös.. elirtam :)
  • sweech
    inkább '95
  • Kmarha
    Mortal Kombat

Nagyoon fincsi :) Nem is tudtam hogy ilyen régi. 85-ös? LoL. Régen is tetszett, nosztalgia élmény most is megvolt. Az első (talán majdnem hogy az egyetlen) jó játékadaptáció. Azt kaptam amit vártam

Resident Evil 3

Egyszerüen véleményezve: szar. Bonyuloltabba meg nem folyok bele. Akinek a 2 tetszett, annak nagy valószínüséggel ez is befog. Egyébbként nem ajánlom másnak.
  • stargatelost
    Harmadik Shrek

sajnos túl sokat vártam a filmtől, és túl keveset kaptam...legalábbis az első kettőhöz mérten...történetileg elég összecsapottnak tűnt (Arthurék hogy kerülnek a mesékbe?), a gyerek dolog is eléggé zavaró volt (jó, mást én sem tudtam volna kitalálni, de akkor is...)
    ez sajnos csak 5/10

(csak a negyedik (lesz?) rész ne forogjon a gyerekek körül, mert akkor lehidalok...)
  • jefferson83
    Na nekem ott volt az 1 hét szünet :P Ha nem lepődtem volna meg akkor sajnos tényleg csak egy nagy átlag filmről beszélhetünk.
  • precision
    hát én kb a film felénél már tudtam a csavart
  • jefferson83
    Kb nekem is ez lett volna a véleményem, de nekem a benne lévő csavar oly annyira bejött, hogy felülértékelte a filmet és egy 7-est adok rá. Mondjuk az is igaz, hogy két felvonásban néztem meg 1 hét szünettel lehet azért nem vágtam le előre mi fog történni.

Még filmek:

Predator 2

Újra megnézve sem változott a véleményem. Az első rész nyomába se ér( természetesen nálam), ami elsősorban a városi környezetnek köszönhető. Továbbá nekem nem jön be a film vége. Persze ettől függetlenül kár kihagyni annak aki nem látta. Szigorúan nálam 6/10.

Hóbortos hétvége 2

Nekem az első rész nagyon tetszett és azzal, hogy a szereplők vállalták a folytatást már nyert ügyük volt. Jót szórakoztam ezen is és sikerült egy kis újdonságot is belecsempészni így nem vált unalmassá a történet. Míg az első részre egy 10/8-nál rosszabbat nem adnék, addig erre is egy 10/7-et nyomok.

Tini Nindzsa Teknőcök (2007)

Ez az a film amiben pozitívan tudtam csalódni. Személyes kötődés miatt( az egyik képregény amit szívesen forgattam kiskoromban) sem kívántam nagyon hamar megnézni, mert féltem el lesz ez rontva. Attól tartottam, hogy beáll a szokványos mai animációk közé, melyeket szintén szeretek csak ez a stílus nem a nindzsáknak való (gyerekesen szórakoztató) :) Megtalálták a módját, hogy ne egy tipikus kis gyerekfilmet kreáljanak belőle és komolyabbra vették a figurát. Ezt tudom díjazni. A történet kellően kerek volt és illett a meséhez. Ebben a stílusban én várom a folytatást, mert a karakterek nem kaptak egyenlő hangsúlyt ebben a moziban. 8/10
  • precision
    War

5/10
  • desigo
    Stardust 6/10

Egyszer nézhető ...
  • Bucser
    Harsh Times (2005)

2 Öböl-Háborús veterán Jim (Christian Bale) és Mike (Freddy Rodríguez) állást keres. Jim a Los Angelesi rendőrségnél próbál állást keresni. Ő a kemény gyerek kettejük közül, de ahogy kiderül totál pszichopata és a háborúban csúnya dolgoat élt át. Mike pedig mindig a könyebbik utat választja. Ő csak úgy tesz mintha állást keresne. közben az asszony eltartja. Nos az ő kettősüknek egy hetét követhetjük végig a filmben.

Nekem nagyon tetszett a film ami a 2 karakterre koncentrál végig Eva Longoria asszisztálása mellett. Nagyon jó kis pszichológiai film (szerintem) Bale viszi a hátán az egészet a kicsit megzakkant katona szerepében a fényképezésben vannak kiemelkedő képek amik megmaradnak.

Összességében nagyon tetszett. Imdb-n csak 7,1-en áll 12K szavazat mellett, de nekem símán 8.5/10-es.
  • DoctorJohnson
    1408

Láttam már jobbat is, semmi xtra
  • Kmarha
    egyszerüen imádom :) Azért is akarom moziba megnézni.
  • Kandurex
    Azért feltéve, hogy szereted a fantasy -t, mert ha nem akkor mindjárt veszít 2 pontot :)...(meg picit mindig túlértékelem őket, mert nagyon kevés van ami igazán tetszik :)
  • Z
    A zongorista 9.5/10
  • desigo
    1408

hát így éjfél után ütött keményen...
  • Kmarha
    akkor ez egy jó értékelés.. ha nem azzal nézted, akivel akartad, és mégis 10-ból 8 pont lett, akkor ez egy jó film. Lehet megérte várni amig nem lesz mozikba, az ocska kamerás torrent verziók helyet? :D ( elözetest nézve nem vitt rá a lélek, hogy kalózkodjak, ez nagyon moziba nézős mesének tünt már akkor is)

(már csak pár száz forintot kéne összelopnom a koleszba, vagy a leányzót rávenni hogy két jegyet fizessen, és tuti a siker.. nálam legalábbis :D)
  • magus
    knocked up / felkoppintva

kikapcsoltam a felénél. ez egy értékelhetetlen, tucat szar amcsi vígjáték, nulla eredeti ötlettel, nulla kohézió, egyszerűen nem hittem el, hogy ezt komolyan gondolják. jön egy csaj, aki most kapta meg a hőn áhított előléptetést, mehet ki mutatni a vékony alakját a tvbe, erre jön vmi idióta, akinek a napja abból áll, hogy szív, megdugja az egyik este, 8 hét múlva miután kiderül, hogy terhes lett az első gondolatuk az lesz, hogy megtartják a gyereket, együtt felnevelik, a csaj szarik az új állásra, a srác felhagy a szívással és a felelőtlen élettel, meg akar változni mert egy vadidegen szül neki egy gyereket akibe részegen beleakasztotta a farkát? ez egy akkora blődség, hogy csak pislogtam, hogy ez mi a franc akart lenni. az első cd-n egyetlen poén volt amin mosolyogtam, a többi egyszerűen csak fájt. pedig vannak jó amcsi vígjátékok, de ez, ez még csak nem is vígjáték hanem vmi elbaszott családi film délután a tv2-n

abszólút 0/0, évek óta nem láttam ilyen szart, oke, hogy tarantiono csinalja a szarabbnal szarabb filmjeit, de o legalabb direkt csinalja es tolja le a hulyek arcan de sztem ok ezt a filmet komolyan gondoltak
  • Z
    Ugye? Iszonyat jó poénok vannak benne. Pedig én nagyon fanyalogva kezdtem neki.
  • Kandurex
  • desigo
    Nah holnap estére foglaltam jegyet

várom már,hogy milyen lesz
  • Kandurex
    Stardust

nem volt jó, mert nem azzal néztem, akivel szerettem volna

...egyébként 10 / 8
  • Lipi1980
    Ez nagyon tetszik, hogy melyik filmet ki viszi a hátán
    Szerintem nem véletlenül lett odarakva a kis Jaden, mivel szerintem így könnyebb volt hitelesebben eljátszania Will-nek ezt a szerencsétlen helyzetet! Remek film...
  • DoctorJohnson
    Pusrsuit of happyness - 8/10

Tetszett, Willie gyerek elvitte a hátán a filmet, ami összességében nem lett túl mozgalmas, de azért le tudott kötni rendesen. A nagyvárosban annyiszor feltűnő ellopott/elvesztett dobozok mondjuk kicsit valószínűtlenek, de ez a legkevesebb. Lehet a filmen együtt örülni/sírni a szereplővel, és erről nem a sztori, nem a rendezés vagy a zene tehet, hanem a főszereplő játéka, mivel lényegében egyszemélyes darabról van szó.
    Will Smith papíron is SZINÉSZ lett, aki nem hiszi nézze meg.
  • hellnight
    Jujj ez de szar film volt :S
    Amint megnéztem töröltem is a fenébe.......

SPOILER
    A legjpbb amikor a néger srác FUT a krokodil elől. Ez mondjuk azért lehet nevetséges, mert aki néz természetadókat az tudja, hogy a krokodilok baromi jó futók, igaz rövidtűvon. Namost ha hozzávesszük azt, hogy ez a krokodil vagy 10 méteres akkor kiszámítható, hogy egy ember tuti nem lenne képes elfutni előle. Legalábbis szerintem :D
    SOILER OFF
  • DoctorJohnson
    lnk 2g4 d b8rez
    :)
  • CSOCSO
    restecpa:D:D

amugy ja.. Ali g nagyon zoralul nyomja.. nem tudok felsorolni masik szineszt aki negy akcentust igy leutanoz:D es ha van is.. masok 1-1 film erejeig megtanulnak valakitol akcentussal beszelni. de ez a barom mindig forgat mint Bruno, Alig dzsi avagy Borat
  • DoctorJohnson
    Az a manus egy kibaszott nyelvész zseni :)
    ALI G 4 PREZ!
  • CSOCSO
    Talladega Nights

a film egesz jo lett.. tipikus Farrel baromsagokkal van tele:D

ami nagyon durva az Sacha Baron Cohen jateka ( Ali G, Bruno, Borat (jaksemas:D)

vegig az agyamban volt hogy ez valszeg Sacha de nem mertem volna ra fogadni mert nem hittem volna hogy ennyire el tudja jatszani ezt a hulye francia szerepet de a vegen megis ott volt a neve... : DOBBENETES.. a csako eljatsza a hulye brunot nemet akcentussal.. es ott van Borat is ezek melle meg francia akcentussal eljatsza Geraldot.. LOAL.. ezekutan egyre vagyok kivancsi: ha Ali-G t is csak igy eljatsza akkor milyen lehet amikor normalisan beszel?:D
  • CSOCSO
    szvsz jo kis film volt
  • DoctorJohnson
    Naja, egy bizonyos befolyásolhatóságra (emberi butaságra) szükségük van a toborzáshoz. De hagyjuk is, ez nem ide való.
  • Real13
    Nem is mondtam,hogy egy dögös csajért nézz meg egy filmet,de nem elhanyagolható tényező
  • Winz
    Aki végre szeretne látni egy eredeti filmet amiben akkora arcok jáccanak mint Will Ferrer,Dustin Hoffman,Emma Thompson....az nézze meg a Felforgatókönyvet!!!
  • Istencsászár
    Igy leírásból jólhangzik, azt jönnek a bantu nigger harcosok, lődöznek meg stb... jó film lenne ha nem 60%a a filmnek az emberek harcáról szól:)
  • Bokafix2
    Húsevő

A kis krokodil története, aki felzabálta fél Afrikát. Ráadásul Gusztávnak hívják és majd 10 méter hosszú.

(7/10)
  • Seten

"mit művelnek "egyház" címszó alatt ártatlan emberekkel"

Semmit. Azok azt saját magukkal művelik. :)
    Ha valaki hagyja magát bepalizni egy sci-fi író által (vallásügyileg), na az meg is érdemli.

• SASboy
    1. nem egy dögös csajért nézek filmet.
    2. a zene nem az én stílusom.
    3. Samuel tényleg jó volt.
    4. Történet meg szerintem hulladék.
    persze ez az ÉN véleményem.
  • desigo
    Stardustot látta már valaki?
    vélemény?
  • Real13
    Black Snake moan szar film?Neeee..Ha másért ne,már csak azért is érdemes megnézni,mert Christina Ricci ultradögös benne..De amúgyis,ügyes történet,kiváló zene,eszeveszett jó Samuel L.Jackson..nekem nagyon tetszett:)Egyedül Timberlake maradhatott volna ki,de belefér-
  • SASboy
    Itt miért mindig csak a vita megy?

Black Snake Moan

Nagyon szar film szvsz. Senkinek nem ajánlom. 2/10
  • DoctorJohnson
    Mester úr, majd ha utána néztél, hogy mit jelent szcientológusnak lenni, hogy ezek a taknyok mit művelnek "egyház" címszó alatt áretatlan emberekkel, majd akkor kopogtass nálam, addig szólíthatsz bácsinak.

Az agyam eldobom. Had legyen már szabad eldöntenem, hogy kit és miért utálok, és ha vkit utálok akkor tán had döntsem el, hogy hajlandó vagyok-e pénzt adni egy filmjéért avagy sem.
    Ha azért utálnám, mert kéket szarik és a fülét barbibaásra tetováltatta, akkor azért nem ülnék be egyetlen filmjére sem, viszont Neked a világon semmi közöd nem lenne rá sem akkor, sem most bütyök!