1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jefferson83
    Kb nekem is ez lett volna a véleményem, de nekem a benne lévő csavar oly annyira bejött, hogy felülértékelte a filmet és egy 7-est adok rá. Mondjuk az is igaz, hogy két felvonásban néztem meg 1 hét szünettel lehet azért nem vágtam le előre mi fog történni.

Még filmek:

Predator 2

Újra megnézve sem változott a véleményem. Az első rész nyomába se ér( természetesen nálam), ami elsősorban a városi környezetnek köszönhető. Továbbá nekem nem jön be a film vége. Persze ettől függetlenül kár kihagyni annak aki nem látta. Szigorúan nálam 6/10.

Hóbortos hétvége 2

Nekem az első rész nagyon tetszett és azzal, hogy a szereplők vállalták a folytatást már nyert ügyük volt. Jót szórakoztam ezen is és sikerült egy kis újdonságot is belecsempészni így nem vált unalmassá a történet. Míg az első részre egy 10/8-nál rosszabbat nem adnék, addig erre is egy 10/7-et nyomok.

Tini Nindzsa Teknőcök (2007)

Ez az a film amiben pozitívan tudtam csalódni. Személyes kötődés miatt( az egyik képregény amit szívesen forgattam kiskoromban) sem kívántam nagyon hamar megnézni, mert féltem el lesz ez rontva. Attól tartottam, hogy beáll a szokványos mai animációk közé, melyeket szintén szeretek csak ez a stílus nem a nindzsáknak való (gyerekesen szórakoztató) :) Megtalálták a módját, hogy ne egy tipikus kis gyerekfilmet kreáljanak belőle és komolyabbra vették a figurát. Ezt tudom díjazni. A történet kellően kerek volt és illett a meséhez. Ebben a stílusban én várom a folytatást, mert a karakterek nem kaptak egyenlő hangsúlyt ebben a moziban. 8/10