[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
knocked up / felkoppintva
kikapcsoltam a felénél. ez egy értékelhetetlen, tucat szar amcsi vígjáték, nulla eredeti ötlettel, nulla kohézió, egyszerűen nem hittem el, hogy ezt komolyan gondolják. jön egy csaj, aki most kapta meg a hőn áhított előléptetést, mehet ki mutatni a vékony alakját a tvbe, erre jön vmi idióta, akinek a napja abból áll, hogy szív, megdugja az egyik este, 8 hét múlva miután kiderül, hogy terhes lett az első gondolatuk az lesz, hogy megtartják a gyereket, együtt felnevelik, a csaj szarik az új állásra, a srác felhagy a szívással és a felelőtlen élettel, meg akar változni mert egy vadidegen szül neki egy gyereket akibe részegen beleakasztotta a farkát? ez egy akkora blődség, hogy csak pislogtam, hogy ez mi a franc akart lenni. az első cd-n egyetlen poén volt amin mosolyogtam, a többi egyszerűen csak fájt. pedig vannak jó amcsi vígjátékok, de ez, ez még csak nem is vígjáték hanem vmi elbaszott családi film délután a tv2-n
abszólút 0/0, évek óta nem láttam ilyen szart, oke, hogy tarantiono csinalja a szarabbnal szarabb filmjeit, de o legalabb direkt csinalja es tolja le a hulyek arcan de sztem ok ezt a filmet komolyan gondoltak