106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Ja, ja, Sexmission, lengyelül Sexmisja néven keresd.
  • whiskeyman
    A 23-as szám - egész jó, bár annyira nem tetszett, szvsz: 10/6,5

Csillagpor - jó a sztori, még néhányszor lehet nevetni is rajta, szvsz 10/8,5
  • zaki
    Játsz/ma

9/10
  • Thibi
    Sexmisszió - lengyel film
  • 1Emese
    Help!
    Valaki nem tudja melyik film volt az, ahol a nők a föld felszín alatt éltek, és a férfiák kihaltak, és egy nap találnak két férfit, és azt hiszik, hogy a felszínen nem lehet élni, aztán a végén rájönnek, hogy mégis.
  • braaa
    Mr. Brooks

kimondottan jó volt, de az utolsó perc tényleg nem kellett volna
  • Sephi
  • greco
    Én nem is bírtam végignézni,borzalmasan szar.
  • DoctorJohnson
    Karib tenger 3

hogy pontozzak egy olyan filmet, aminek NÉGYSZER futottam neki? :D Végül már csak azért néztem végig, hogy objektíven fikázhassam... :)

Kalap szar, de komolyan! :D
  • Sheltem
    Fahrenheirt 451: Atyaúristen mekkora baromság ez a film... Adok rá egy 6ost.

23-as szám: Hát öö.. olyan nézhető film volt, de semmi extra. ez is 6/10.

Mostanában úgyis csak 9-10 pontot adtam mindenre :)
  • Lipi1980
    Most néztem meg a Bábelt!

Elég érdekes kis film volt!
    Nekem tetszett!
    9/10
  • TomDantes
    Figylej, a ha a sörös üvegeket vissza viszem többet keresek 9000 forintnál.
  • REALista
    viszlát
  • greco
    Ennél bukik meg a dolog:

"Tegyük fel, hogy regisztrál 10 ember magunk alá."

Nem baj,majd te is rájössz, h ez mind baromság... :))
  • PetruZ
    Naná, hogy érdekes vége van, csúnya dolgokról maradtál le, mielőbb pótold. :)
  • Seten
    OFF
    Nem. Nem neked válaszoltam mert a #33877-es először nem a tied volt, csak miután törölted a kollégáét! :)
  • CSOCSO
    de te nekem valaszoltal.. azt hittem viccelodsz... mindegy :D
  • Seten
    Én nem vicceltem mert a fele igaz volt amit írt! Én is csak figyelmeztettem.
  • CSOCSO
    nem viccelodunk a Spoilerezessel keremszepen :D
  • CSOCSO
    "SPOILER" szó használata kötelező!
    tudsz olvasni?
  • Davidus
    nekem jobban tetszik a 2 de nem ez az általános:P
  • Count Adyn
    A lényeg végülis:D A doboztól mondjuk kiszámítható már, de jó:)
  • Thomas Hangmen
    Hetedik
    Most néztem meg, de beszottul felbosszatntott hogy a vége előtt kb 15 perccel leállt kép, és semmi. Befagyott...
    Aszthittem, megőrülök. Aki látta, annak az a rész volt, mikor Morgan Freeman kinyitja a dobozt és megijed, na itt viszlát.Érdekes vége van amúgy?
    Na mindegy én nekem 90% lesz a max kb mert annyi láttam.
    Végkifejlet: 85%
  • AntiHero
    JA sztem is. Az első rész jobb volt. Ez kicsit "unalmas" és Kiszámítható volt
  • jefferson83
    A végéről a minden horrorfilmben megjelenő szerencsétlenkedést kellett volna kihagyni és máris sokkal jobb film lett volna :)
  • stargatelost
    jah, sztem is, egész jól indult és az is marad a végéig

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bár a végét elqrták azzal, hogy nem a szellemek 'nyertek' :) én az őrült dokinak drukkoltam :) meg egy kicsit hülyén is oldották meg...
  • jefferson83
    Return To House On Haunted Hill

Akinek bejött az első rész annak biztos tetszeni fog. Sok újat nem mutat, de legalább rendesen megcsinálták. Egyszeri szórakozásra korrekt kis film. 7/10
  • Bokafix2
    Fémszörny

Farkasember metálos kiadásban. Ebben a filmben nem fogsz szórakozást találni, max. szánakozva röhögsz rajta. Történet nulla, szereplők szintúgy, az akciók a 80-as évek C kategóriás filmnek csúfolt hulladékait idézik. Pedig ez az "alkotás" 1995-ös. Nem baj, megbocsátunk a rendezőnek... amennyiben visszavonul.

(2/10)
  • Sheltem
    Shooter(Mesterlövész) 2007 : Szuper kis akciófilm. Nem tudom valamiért a Bruce Willis:Nap Könnyei c. filmjére emlékeztetett látványvilágban, holott köze nincs hozzá. Akciódús, pergős 1 pillanatra le nem lankadó akciófilm ez ahol még a sztori is rendben van. Színészválasztás ismét frankó. Mikor vége lett első gondolatom az volt, fenébe ez is 90 perces vót. Aztán ránéztem az asztalira: 127perc... Ez pedig egyet jelent: 10/10
  • bigapó
    Resident Evil 3: Extinction

10/7-ra értékelném, annyira nem volt rossz film. A digitális trükkök elég jók benne. Van pár baki és logkátlan dolog benne, amin elgondolkozik pár percig az ember, de ettől függetlenül élvezhető film.
  • Z
    Szerintem is nagyon jó, bár volt itt valaki, akinek nem tetszett.

Városi környezetben ugyanolyan rettegés az ismeretlentől (el Diablo).
  • DoctorJohnson
    A Predi 2 is elég ütős lett!
  • zaki
    Predator

Jó kis nosztalgikus mozi... Rég láttam nagyon. A 2. rész nagyon tré? Mert azt még nem láttam, Svarci nélkül nem nagyon érdekel(t).
  • DoctorJohnson
    Semmit, a "dokikámat" jobban csípom! :)
  • Real13
    És mit fogok kapni érte
  • Z
    Johnsonkám! Ez mekkora duma már...loál :D
  • Real13
    Nem reklámozomMegmondtam már,hogy csak az olvassa el ,akit érdekel.Amúgy is,ha beteszem így őket,egyesével,senki nem olvassa el,mert az átlag meglát ennyi betűt,és ugrik tovább a következő hozzászólásra.:)

Különben is,Johnsonkám,megmutathatod,hogyan kell...
  • DoctorJohnson
    First things first.
    Ha Real13 kolléga úgy érzi, hogy a "filmkritikáit" mindenképpen publikálnia kell, akkor én simán érezhetem úgy, hogy megmondom neki a véleményem róla ha már a topikban reklámozza.
    Nemtom mennyire tiszta ez így?!

(Sötétbaromnak meg nagyban van igaza :))))
  • ProGabe #33858
    ennek itt biztos sokan örülen majd*

Matt Damon lát esélyt a Bourne-sorozat folytatására, pedig korábban azt nyilatkozta, kiöregedett az amnéziás ex-ügynökből egyszemélyes darálógéppé átváltozott ügynök szerepéből. "Paul Greengrass és én még nem temettük el végleg a karaktert" - idézi a malacarcú színész szavait az AP. Nem csoda, A Bourne-ultimátum, amire jövő héttől végre már mi is jegyet válthatunk, 226 milliós bevételt produkált. Azért reméljük, hogy a dollárjelek bűvöletében élő producerek nem lövik lábon a háztetőkön ugráló, identitás-zavaros mesterlövész mítoszát egy Bourne-Bond crossovert. (via joblo.com)

*:nem!rókabőr,ill. fejjük a tehenet amíg lehet,ehh
  • SötétBarom
    Ez mehetett volna bármelyik hozzászólásra :)