106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ja, ja, Sexmission, lengyelül Sexmisja néven keresd.
-
A 23-as szám - egész jó, bár annyira nem tetszett, szvsz: 10/6,5
Csillagpor - jó a sztori, még néhányszor lehet nevetni is rajta, szvsz 10/8,5 -
Játsz/ma
9/10 -
Thibi #33894 Sexmisszió - lengyel film -
1Emese #33893 Help!
Valaki nem tudja melyik film volt az, ahol a nők a föld felszín alatt éltek, és a férfiák kihaltak, és egy nap találnak két férfit, és azt hiszik, hogy a felszínen nem lehet élni, aztán a végén rájönnek, hogy mégis. -
braaa #33892 Mr. Brooks
kimondottan jó volt, de az utolsó perc tényleg nem kellett volna -
-
greco #33890 Én nem is bírtam végignézni,borzalmasan szar. -
Karib tenger 3
hogy pontozzak egy olyan filmet, aminek NÉGYSZER futottam neki? :D Végül már csak azért néztem végig, hogy objektíven fikázhassam... :)
Kalap szar, de komolyan! :D -
Fahrenheirt 451: Atyaúristen mekkora baromság ez a film... Adok rá egy 6ost.
23-as szám: Hát öö.. olyan nézhető film volt, de semmi extra. ez is 6/10.
Mostanában úgyis csak 9-10 pontot adtam mindenre :) -
Lipi1980 #33887 Most néztem meg a Bábelt!
Elég érdekes kis film volt!
Nekem tetszett!
9/10 -
TomDantes #33886 Figylej, a ha a sörös üvegeket vissza viszem többet keresek 9000 forintnál. -
viszlát -
greco #33884 Ennél bukik meg a dolog:
"Tegyük fel, hogy regisztrál 10 ember magunk alá."
Nem baj,majd te is rájössz, h ez mind baromság... :)) -
Naná, hogy érdekes vége van, csúnya dolgokról maradtál le, mielőbb pótold. :)
-
Seten #33881 OFF
Nem. Nem neked válaszoltam mert a #33877-es először nem a tied volt, csak miután törölted a kollégáét! :) -
de te nekem valaszoltal.. azt hittem viccelodsz... mindegy :D -
Seten #33879 Én nem vicceltem mert a fele igaz volt amit írt! Én is csak figyelmeztettem. -
nem viccelodunk a Spoilerezessel keremszepen :D -
"SPOILER" szó használata kötelező!
tudsz olvasni? -
nekem jobban tetszik a 2 de nem ez az általános:P -
A lényeg végülis:D A doboztól mondjuk kiszámítható már, de jó:) -
Thomas Hangmen #33874 Hetedik
Most néztem meg, de beszottul felbosszatntott hogy a vége előtt kb 15 perccel leállt kép, és semmi. Befagyott...
Aszthittem, megőrülök. Aki látta, annak az a rész volt, mikor Morgan Freeman kinyitja a dobozt és megijed, na itt viszlát.Érdekes vége van amúgy?
Na mindegy én nekem 90% lesz a max kb mert annyi láttam.
Végkifejlet: 85% -
JA sztem is. Az első rész jobb volt. Ez kicsit "unalmas" és Kiszámítható volt -
jefferson83 #33872 A végéről a minden horrorfilmben megjelenő szerencsétlenkedést kellett volna kihagyni és máris sokkal jobb film lett volna :) -
jah, sztem is, egész jól indult és az is marad a végéig
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár a végét elqrták azzal, hogy nem a szellemek 'nyertek' :) én az őrült dokinak drukkoltam :) meg egy kicsit hülyén is oldották meg... -
jefferson83 #33870 Return To House On Haunted Hill
Akinek bejött az első rész annak biztos tetszeni fog. Sok újat nem mutat, de legalább rendesen megcsinálták. Egyszeri szórakozásra korrekt kis film. 7/10 -
Fémszörny
Farkasember metálos kiadásban. Ebben a filmben nem fogsz szórakozást találni, max. szánakozva röhögsz rajta. Történet nulla, szereplők szintúgy, az akciók a 80-as évek C kategóriás filmnek csúfolt hulladékait idézik. Pedig ez az "alkotás" 1995-ös. Nem baj, megbocsátunk a rendezőnek... amennyiben visszavonul.
(2/10) -
Shooter(Mesterlövész) 2007 : Szuper kis akciófilm. Nem tudom valamiért a Bruce Willis:Nap Könnyei c. filmjére emlékeztetett látványvilágban, holott köze nincs hozzá. Akciódús, pergős 1 pillanatra le nem lankadó akciófilm ez ahol még a sztori is rendben van. Színészválasztás ismét frankó. Mikor vége lett első gondolatom az volt, fenébe ez is 90 perces vót. Aztán ránéztem az asztalira: 127perc... Ez pedig egyet jelent: 10/10 -
Resident Evil 3: Extinction
10/7-ra értékelném, annyira nem volt rossz film. A digitális trükkök elég jók benne. Van pár baki és logkátlan dolog benne, amin elgondolkozik pár percig az ember, de ettől függetlenül élvezhető film. -
Szerintem is nagyon jó, bár volt itt valaki, akinek nem tetszett.
Városi környezetben ugyanolyan rettegés az ismeretlentől (el Diablo). -
A Predi 2 is elég ütős lett! -
Predator
Jó kis nosztalgikus mozi... Rég láttam nagyon. A 2. rész nagyon tré? Mert azt még nem láttam, Svarci nélkül nem nagyon érdekel(t). -
Semmit, a "dokikámat" jobban csípom! :) -
Real13 #33862
És mit fogok kapni érte 
-
Johnsonkám! Ez mekkora duma már...loál :D -
Real13 #33860 Nem reklámozom
Megmondtam már,hogy csak az olvassa el ,akit érdekel.Amúgy is,ha beteszem így őket,egyesével,senki nem olvassa el,mert az átlag meglát ennyi betűt,és ugrik tovább a következő hozzászólásra.:)
Különben is,Johnsonkám,megmutathatod,hogyan kell... -
First things first.
Ha Real13 kolléga úgy érzi, hogy a "filmkritikáit" mindenképpen publikálnia kell, akkor én simán érezhetem úgy, hogy megmondom neki a véleményem róla ha már a topikban reklámozza.
Nemtom mennyire tiszta ez így?!
(Sötétbaromnak meg nagyban van igaza :)))) -
ennek itt biztos sokan örülen majd*
Matt Damon lát esélyt a Bourne-sorozat folytatására, pedig korábban azt nyilatkozta, kiöregedett az amnéziás ex-ügynökből egyszemélyes darálógéppé átváltozott ügynök szerepéből. "Paul Greengrass és én még nem temettük el végleg a karaktert" - idézi a malacarcú színész szavait az AP. Nem csoda, A Bourne-ultimátum, amire jövő héttől végre már mi is jegyet válthatunk, 226 milliós bevételt produkált. Azért reméljük, hogy a dollárjelek bűvöletében élő producerek nem lövik lábon a háztetőkön ugráló, identitás-zavaros mesterlövész mítoszát egy Bourne-Bond crossovert. (via joblo.com)
*:nem!rókabőr,ill. fejjük a tehenet amíg lehet,ehh -
Ez mehetett volna bármelyik hozzászólásra :)