106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Death proof
Hát nemtom.Jópofa, tarantínós meg minden de én már várnék valami igazán odabaszós tarantino filmet mint amilyen a Ponyvaregény és a Kill Billek voltak. Mostmár csinálj valami nagyász filmet te kis ocsmánypofájú Tarantino gyerek [img]http://www.ir-base.hu/use/Cruel/crazy.gif[/im] -
Egyetértek veled. A faterok motoron nagyon jópofa film, nekemis nagyon tetszett. -
Az biztos...
-
Veszett vad 7/10
Tommy lee j. és del toro jó párost alkotnak, már a szökevényben is bírtam az ilyen kergetőzéseket:)
Redline: 5/10
de ebben a kocsik és a főszereplő csaj is sokat nyom a latba.....
nameg a verekedés ami a buspályudvaron történik, amú történet 0, de nemis ezért néztem meg:) -
Redline
7/10
Valaki azt mondta, hogy a halálos iramban sémára készült. Szerintem nem és egész jó. -
Nekem az is tetszett.
-
Pedig Elisha Cuthbert :) nagyot alakít benne.
-
Így van. Más meg biztos a Szüzet szüntess!-t találta gyérnek... :) -
Nekem a Faterok motoron kimondottan kellemes csalódás volt.
Ebböl is látszik hogy mennyire különbözőek vagyunk. -
Szüzet szüntess! (The Girl Next Door)
7.5/10
Faterok motoron.
Uncsi, eröltettt poénú, kb kétszer nevettem fel a filmen. Szódával elmegy kategória.
5/10 -
TomDantes #34165 Nincs is kedvem vitatkozni. 
Szerintemnem lapos. SZERIntem jó. -
*Death -
Deeth Proof
6/10
A kozepetol teljesen ellaposodik a film, igy 6-osnal nagyobbb osztalyzatot nem tudok ra adni. -
Igen, de én a Münsen alatt észrevettem :) -
Nem baj az hogy hosszú,ha jó.
A Schindler's list sem rövid és mégis, szinte észre sem vehető hogy már három órája nézed.
-
Szerintem rendben van a film, de nekem túl hosszú volt, nagyon elnyújtotta (szokásához híven :D) -
Nekem tetszett a film bár igazság szerint nagy része találgatáson alapszik, hogy pontosan hogyan zajlottak le az események azt nem lehet tudni. -
Edward Norton szerintem is zseniális szinész.Nekem a legnagyobb alakítást a Legbelsőbb félelemben alakította.
Más.
Végre valahára megjelent DVD-n a München, Spielberg-töl.
Igaz hogy nincs hozzá szinkron, de talán nem is baj.
Mi a véleményetek a filmröl? Mert én most készülnék megnézni.
Mondjuk mivel Spielberg mindenképp megnézem a kritikáktol függetlenül.
-
Okos fiú ő, bízom benne, hogy jól megoldja.
-
Debizony.
-
Edward Norton szerintem jó színész, sőt, oscar-ra érdemes (bár az ma már nem a tehetségről szól:( )
forgatókönyv-írásban nem tudom mire képes, csinált-e már ilyet, mindenesetre nekem minden filmje tetszett eddig (amit láttam:) ) -
Nemá, Ed lesz a Hulk 2 főszereplője???
Ónemá -
meglestem a pirates of caribbean utcso reszet.. nekem teteszett.. egesz jo kis film volt..persze nem a legjobb.. de azert jo volt -
The Brave One
Végre egy jó kis bosszúállós, elég sötét hangulatú film, aminek a végét sem sikerült elrontani.. Nagyon tetszett.
8/10 -
nemtom valaki látta e a Télapu 3-at
nem vártam sokat a filmtől, azt kaptam, amit kellett, egy könnyed kis szórkoztató családi filmet, és Martin Short is jó alakította Frost-ot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!számomra elég meglepő volt, hogy visszahozták így az első részt, de remekül meg volt oldva, hogy amikor leesik a tetőről a régi Télapó, akkor Frost veszi fel a ruhát, majd ugye a végén meg nem engedi neki, és akkor azok a jelenek az első részből voltak, na...szal jól volt megoldva :)
Curtis (dagi manó) és Frost karaktere miatt 6/10 -
Nekem ami nagyon tetszett képregény adaptáció az a Spawn az Ivadék.
Az valamiért nagyon megfogott. Az egyik kedvenc filmem ebben a témában.
10/10 -
A vége akkora retekfos volt, hogy még.
A 2 forgatókönyvét a főszereplő, Edward Norton írja, hátha ügyes lesz. :-| -
Hulk nekem bejött! Eléggé més volt mint a többi képregény adaptáció, de nálam működött. -
Hulk
Most látom először, többször nem nézném meg:/
Igazából a befejezés az, ami nagyon nem tetszett a filmben, a többi úgy-ahogy elszórakoztatott.Tehát az utolsó 3/4 órában kb. 2X voltam úgy, hogy na, itt szépen le lehetne zárni a sztorit, de neeem, nekünk folytatás kell...pff 5/10 -
Na igen.
Vagy pl. emeljünk meg egy házat csak úgy lazán (lásd 2. rész)... -
Lehet hogy indulatokat fog kiváltani,de szerintem meg egy nagy kalap sz.r volt. Rég akadtam már ki ennyire filmen.
Jó persze, úgy kell nézni hogy ez csak egy film,és nem kell komolyan venni.
De azért amit ebben a filmben felvonultattak az azért már pofátlanság.
Csak egy momentum: Ássunk csendben, feltünés nélkül fúrópajzsal egy alagutat, amivel majd jó földrengést szimulálunk a casinó közelében.
Mindenki tudja, hála a mostani Pesti viszonyoknak, hogy micsoda munka előzi meg egy ilyen munka elkezdését.Legalább valami utalás lett volna arra hogy eltelt egy pár nap. De nem .Alagut kell, nosza fussunk vegyünk gyorsan egy használaton kívüli pajzsot. Elvégre nem olyan nagy dolog az.
Sorolhatnám még a Mexikói manufaktúra kocka üzemtöl kezdve, a csoda Samsung telefonig bezárólag a túlzások sorát,de minek. A lényeg hogy nekem nagyon nem tetszik hogy a mai filmekben ennyire elrugaszkodnak a realitasoktól.Megtehetnék, de akkor tudassák velem hogy most egy fantasztikus filmet látok. Ez meg tudtommal nem annak készült.
4/10
-
jefferson83 #34144 Arról lehetne vitatkozni, hogy a filmben zombik voltek-e vagy sem. Én nagy rajongója vagyok a zombifilmeknek és ezt is elgogadom annak. Ha elfogadjuk annak akkor bizony ennél (szinte) csak rosszabbal találkozik az ember. Én talán 1-2 zombifilmet nem láttam a filmes repertoárból és ezek alapján nálam ez a film a top 10-ben benne van a benne található hibákkal együtt.
Én ennek a szűk értelmében használtam a stílus szót, csak nem fejtettem ki :) -
hali mindenki! ez érdekel valakit? www.lowpony.atw.hu -
Óóó semmi xtra, csak úgy :) -
MINEK KOSZONHETJUK A MEGTISZTELTETEST??? -
Lipi1980 #34140 Ocean's 13
Azt vártam amit kaptam! Nem vártam, hogy az első részhez képest jobb lesz, de azért a második részt verte! Hiányoltam belőle a Zeta Jones-t és Julia Roberts-et
Vincet Casselnek sem jutott sok szerep de azért így is szimpi volt... -
luckyboi #34139 Este - Evening
Rend.: Koltai Lajos
Túl szép és nagyon "női" film. Le kell hozzá lassulni és fel kell venni a tempóját. Olyan mintha egy bársonyfedeles könyvet lapozgatnál.
Vasárnap estére jó volt.
-
Szvsz pont a stílus kedvelőinek volt csalódás a film -
Egyébként ha szavaznom kellene mondjuk az elmúlt 15 év filmtermését figyelembevéve kit tartok a legnagyobb színészeknek Tom Hanks simán a Top3 ban benne lenne(vessetek meg). Ryan, Számkivetett, Kárhozat útja, Halálsoron mindegyikben tökéletes alakítást láthattunk, imádom mint színészt. -
Cast Away:Számkivetett
Nem először látom ezt a filmet sem, kedvenceim közé tartozik. Rengeteg benne az életszagú helyzet ami a hollywoodi filmekből igencsak hiányzik manapság. A vége persze kicsit érzelmes, csöpögős, de ettől teljes ez a film. Csodálatos látványvilág, megható részek, 1 pillanatig nem unatkozik az ember, magával ragadja a szigetvilág.
Csak az erősen eltúlzott Fedex reklámozás miatt vonok le egy pontot: 9/10