1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kaposi1
    Lehet hogy indulatokat fog kiváltani,de szerintem meg egy nagy kalap sz.r volt. Rég akadtam már ki ennyire filmen.
    Jó persze, úgy kell nézni hogy ez csak egy film,és nem kell komolyan venni.
    De azért amit ebben a filmben felvonultattak az azért már pofátlanság.
    Csak egy momentum: Ássunk csendben, feltünés nélkül fúrópajzsal egy alagutat, amivel majd jó földrengést szimulálunk a casinó közelében.
    Mindenki tudja, hála a mostani Pesti viszonyoknak, hogy micsoda munka előzi meg egy ilyen munka elkezdését.Legalább valami utalás lett volna arra hogy eltelt egy pár nap. De nem .Alagut kell, nosza fussunk vegyünk gyorsan egy használaton kívüli pajzsot. Elvégre nem olyan nagy dolog az.
    Sorolhatnám még a Mexikói manufaktúra kocka üzemtöl kezdve, a csoda Samsung telefonig bezárólag a túlzások sorát,de minek. A lényeg hogy nekem nagyon nem tetszik hogy a mai filmekben ennyire elrugaszkodnak a realitasoktól.Megtehetnék, de akkor tudassák velem hogy most egy fantasztikus filmet látok. Ez meg tudtommal nem annak készült.
    4/10