106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
De még a hent sem volt túl izgi benne, szóval egy nagy nulla film -
képregényadaptáció, ne várj realitást
bár ez a pingvines dolog tényleg durva, ezt aláírom :) -
jefferson83 #34494 Halálos kitérő 2
Maga a film kritikán aluli, ha az ember csak egy kis hentre, vérre vágyik (persze a józan ész használatát és az anatómiát itt is el lehet felejteni) és maga a körítés nem számít akkor viszont elviselhető. Nem olyan sok az akciók közötti üresjárat. 4/10
-
épp most fejeztem be a Battle Royale-t és én kb 7/10 et adnék rá...sztem nagyon szórakoztato volt igaz a könyvnek nyomába sem ér...nemtudom mitláttál rajta parodikusnak véleményem szerint igen jofilm volt...imdbn 8 pontot kapott szal annyira gáz csaknemlehet^^ -
a támadó pingvinek hátukon a rakétákkal, hát lol :D -
Most megy a batman 2 a viasaton (minyá vége)
Hát sztem most nézve, semmivel se különb a folytatásoktól (kivételt képez az első és a batman begins), tim burton ide vagy oda
Gyakorlatilag olyan szinten bárgyú és nevetséges ez a 2. rész hogy csak ámulok rajta :D -
30 Days of Night
Látszik, hogy azért a készítőknek volt egy halovány fogalmuk a vámpírokról, de igazán egyik fajtáját sem tudták kiismerni teljesen, igy összegyúrtak egy új fajt belőle :D Semmi gond, azért jó volt hallani, hogy a vámpir kódex megsértése is felvetödik a történet vége felé.
A film nem nélkülözi a brutalitást, és picikét sem törödik azzal, hogy megszólják a filmet azon csoportosulások, akik a világvégét láttják eljönni a gyerek gyilkosság és ellenük elkövetett brutalitás vászonra vitelében. Egyébbként csak 2 ilyen esetet látthatunk, de nem kell félni, vérnek nem lesz hiányában a film más jelenetekben sem.
A kedvenc jelenetem mikor fentről mutatják be a véres hóval és testrészekkel borított várost.
Az első fél óra a feszültség kelltésről szól, az utolsó fél óra pedig arról, hogy egy jó sablon mindig elkéll a filmben. No nem a megoldás lett ismerös, hanem a megoldás körülményei. Annyi baj legyen. A közbenső rész kárpotolt.. jó kis hentelős, néha rámijesztős jelenetekre számítottam, meg is kaptam. Ugyan tele van jó pár összecsapott érzelgős családi szállal, melynek a fele tökéletesen felesleges, de ezen már meg sem lepödöm.
Az alaptörténet legalább ötletes volt. Alaszka északi része, ahol 30 napig tart az éjszaka. Van ennél tökéletesebb hely a vámpirok számára? Az invázió elindult!
Nagyon félős és vértől iszonyodó leánykákat érdemes leültetni elé :) Nálam is megvolt az aki végig hozzám bújt :D
Eastern Promises
Ha már a brutalitásnál tartunk akkor ime egy új példa. Elvileg maffiózos film, de maradjunk inkább annyiba, hogy a maffia téma körül forog. Az első percben premier plánban kapunk egy jó kis torok elvágást, azt hiszem ezzel még nem lövök le semmi poént :) A film amúgy is tökéletesen kiszámítható. De cserébe kapunk egy jobbfajta hangulatot, és egy valahonnan már ismerös történetet. :) Van egy maffia család. Persze jól elkényeztetett, az apjára folyton szégyent hozó trónörökössel, no meg a mindig a megfelelő mondatokat kinyögő, legtökéletesebben cselekvő "katona", kinek tehetségére a maffia vezér hamar felfigyel. A maffiafilmekhez elvárható, belső életet bemutató sablonok már elő sem kerülnek, mert megjelenik egy fiatal terhes leányzó, ki belehal a szülésbe. Viszont a dokira nem csak újszülött kislányát hagyja, hanem egy naplót is a megprobáltatásairól, a maffia családban. És kezdődhet is a móka, az igazság felderítése érdekében.
Megnézni simán meglehet, egy percén sem unatkoztam.
-
Stardust - 8/10 -
jefferson83 #34488 30 Days Of Night
Élvezhető a film, a végével nem vagyok kibékülve túl sablonos. 7/10 -
luckyboi #34487 Macskafogó 2
Nagyonüberbrutál, 10/10
Na jó.. félre a tréfával. Kinek mi a véleménye? Szóra érdemes? -
Battle Royale
5/10
Nem volt olyan rossz, de néha olyan baromságok voltak benne, hogy paródiában kurvajól elment volna, de itt... Elég közepes film, annak is inkább az alja. -
Ezt láttátok már? :D:D:D:D Állat lesz, remélem ! :D -
Az biztos... :D
Én a gitáron röhögtem a legnagyobbat... :D -
Lipi1980 #34483 Transformers
Őszintén megmondva nekem tetszet! Nem nagyon szoktam ilyen filmeket nézni, de erre kiváncsi voltam a már a szóbeszéd és a marketing miatt is.
Fantasztikus látványvilág + nulla történet!
Azt kaptam amit vártam...
9/10
Dead Silence
Csakis Leigh Whannel és James Wan miatt néztem meg. Tipikus gyerekeknek való szaratós ijesztgető rémtörténetes mese! Azért a bábu igen jól el lett találva!
9/10 -
Márcsak Salma Hayek miatt is érdemes megnézni.
-
alkonyattol pirkadatig:
huhhh:D [aki latta a filmet tudja, hogy miert lepodok/lepodtem meg]
alapbol szeretem tarentino, rodriguez filmjeit, de ez eddig nemtudom miert de kimaradt. ott kezdem, hogy az elejen egy sima, de jo filmnek indult, tipikus stilusjegyek, jo feelingje volt. de a titty barban ami tortent:D nem spoilerezek, de onnantol egy picit mas iranyt vesz a film:D nem mondom hogy nem lepodtem meg, mert az elejen leesett az allam es utana vegig rohogtem hogy ezek milyen beteg emberek.
alapmunek nevezem en ezt a filmet.
9.6/10 [talan az elejen a lapossaga miatt] -
huh akkor én szerintem túl korán kerestem...:D
thx -
Nemá -
Én már régóta keresem de egy torrent oldalon sincs fent...:( -
Áhhh, eszméletlen! Erről a filmről miért nem hallottam sehol sem: Big Nothing ?
Persze a magyar fordítok megint kitettek magukért, és sikerült a Rosszbarátok címet adni neki, főleg mert David Schwimmer játsza az egyik főszerepet benne, aki ugyebár a Jóbarátok Ross-a.
A másik főszereplő Simon Pegg, a Hot Fuzz és a Shaun of the Dead főszereplője volt.
Számomra csak e két páros neve elég volt, hogy kötelezőnek tekintsem a film megnézését. Szerencsére. Elég kemény egy vígjáték volt. Jó pár brutalitással és nem kevéske drámával megfüszerezve. Hatalmas beszólások, jó poénok, rengetek fordulat, remek vágás és hozzáillő zene és képi világ, no meg a meglepő, tényleg meglepő befejezés.
Jó persze találtam olyan véleményt, akik unalmasnak titulálták, és vagy velem, vagy velük van baj, de engem minden perce lekötött :) Nem az a Hot Fuzz féle villámdarálás, tényleg kicsit vontatottabb. No de nem is színtiszta vígjáték, hanem ahogy mondtam, rengetek krimi és drámai eleme van.
Én csak ajánlani tudom. -
Ezek szerint próbált egy vidámabb filmet összehozni, mint maga a regény. Tényleg kimondottan szórakoztató. Még a vége is mosolyra fakaszt. :-) -
Dehogy, van egy ugyanilyen című regény is Campanile-től, arra gondoltam. :)
De közben megnéztem az imdb-n is, ez tényleg az a könyv / film, az író volt a rendező is. Majd megnézem, ha hozzájutok. :)
-
Amúgy nem, nem olvastam, de ez a film tele van vidám jelenetekkel. Megeshet, hogy van köze a regényhez.. -
Mármint a Bibliát? -
Szamszára: Egyszerűen zseniális. -
Az "A Lator"-hoz a regényt olvastad? A rövid leírás alapján van köze hozzá, de érdekelne, hogy mennyire, merthogy a regény korántsem szórakoztató és mókás darab...
-
Meg most néztem valami "A szörnyek szülője" c. filmet, de nagyon tré volt, kritikára alig érdemes. -
The Fountain (A forrás)
Szép zene, csodálatos látványvilág, érzelmek, és ennyiben ki is fújt a film, nem fogott meg. Igazából bármit bele tudnék magyarázni, csak ahhoz nekem nincs szükségem másfél óra tévé bámulásra.
5/10
The Good Night (Az álomnő)
Nagyon jó alapötlet, érdekes gondolatokat közvetítő film, olyan problémákat mutat be, amilyennek bármelyikünk részese lehet.
Külön érdekes karakter az álomterápiás hapi, és van egy jelenet, mikor bemutatja magát és a lakását, aminél leállítottam a filmet, és képes voltam elég sokat elagyalni.
A befejezése zseniális.
Bár úgy érzem még több is belefért volna a filmbe.
9/10
A Lator
Magávalragadó film, egy semmirekellő, mégis szeretnivaló szélhámos kalandjait mutatja be sok vidám jelenettel Jézus idejéből.
Kalebet dühíti Jézus népszerűsége, mert azt gondolja, hogy ő is szemfényvesztő, erre elhatározza, hogy betársul mellé.
Nagyon szórakoztató és mókás film.
8/10[b]
[b]Dark City[b]
Megfogó látványvilág. Félig az 50es évek amerikájának nagyvárosát idéző stílus, félig pedig a ...nem írhatom le, spoiler:-)))
Sötét hangulatú film (az éjszaka dominál) egy olyan világban játszódik, amiben az ember soha nem lehet biztos abban, hogy teljesen normális.
Mint ha egy nagy sötét szanatóriumban lenne ápolókkal, és elmerozzantakkal, közben nem tudná, hogy került oda.
[b]7,5/10
És most a Samsarát készülök megnézni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!minden csomag felbontásakor kiszabadultak azok a módosító nanobotok... vagy valami ilyesmi,már régen láttam... -
Paranoia 1.0.
Aki látta leirhatná mi is volt a lényege mert nem igazán értettem meg!
Pl a végén mi lett velünk?? -
:D még jobb :) -
A vicc az, hogy az a magassarkú topán nem is topán, hanem a saját teste... -
zsírkirály.köszi,akkor nem is próbálkozom.
de hogy tárgynál maradjunk:lakótársaimmal mostanában régi idők moziját rendezünk esténként.
rambo 1-2,predator,the thing.
fura,hogy ennyi idő után is tetszenek.meg hogy a ramboban felfedezhetünk valami mást is a csittcsatton kívül.az elsőben mindenképp.tervezünk egy alien-sorozatot is. -
nyugodj meg.. az mind mind fake. A lényege hogy virust, trójait meg reklám vacckokat töltsenek le a gépedre.
nem tudom pontosan a nevét, de asszem a 3-mas az szerepel a nevében ugye? x3play-er vagy codek vagy valami hasonló. -
én megnézném már a i am legend-et,meg a hitmant,meg a rambo 4-et...
de mind ezzel az új kodekkel nézhetőek csak,amit hiába tölt le a jóember,meg hiába írja ki,ahogy tanácsolják,semmi-de-semmi nem történik...
tipp-topp? -
Beowulfba belenéztem, de lol már! Kijön a pucér Angelina Jolie, kigyó farokkal, no de magassarkú topánkát viselve :) Áhhh, anélkül már nem is tudna kecsesen járni? :D Hol illik már ez a közékori környezethez, mocsárhoz és az éva kosztumhöz? (na jó, ez utobbival együtt el tudnám képzelni bizonyos helyeken)
Tudom, csak nézzem ne gondolkodjak! :) -
gabr #34460 Nem arról van szó, hogy kicsi a pöcse... én soha nem fogom megérteni, hogy miért vállalnak el híres, és realtíve jó színészek ilyen értelmetlen jeleneteket, szerepeket! Nézd meg te is a filmet! Persze, tölthető, és van hozzá magyar felirat is! -
Szerintem a Transformers igenis jó film. Én sokkal szarabbra számítottam. Gyerekeknek ideális, nagyon jól megvan csinálva. Én élveztem minden percét. -
Túl kicsi neki?
Amúgy hol láttad? Tölthető már??? -
És mi?