106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sz4bolcs
    hol találom meg a trailert?
  • Sheltem
    Ez a batman trailer mindent megb*sz...Egy szó van rá: büntetés.
    Látatlanba megtippelem 2008 év filmjét...
  • Seten

A Bourne Rejtély/Csapda/Ultimatum

Végre sikerült megnéznem mind a hármat. Háát óriási. Frappáns ötletekkel, nagyon jó koreográfiákkal. Végre egy nézhető akciómozi.

Egyedül a harmadik rész vége tűnt kicsit befejezetlennek.

• rcstuning
    A harag 0/10 (Igaz, nem néztem végig, mert nézhetetlen...)
  • rcstuning
    Mézengúz 4/10 fas*ság!
  • Blasta
    HTX
    Batman rulz
  • gabr
    Ha lenne HD a Hancock-ból, csinálnék hozzá feliratot, a batman-hez már csináltam.... hehehehehehe :)
  • ProGabe #34649
    ha már Peter Berg

Hancock

vagyis az új filmjének az előzetese.nekem ez bejön! :|

ha meg már előzetes,senki ne maradjon le Batmanről!
  • ProGabe #34648
    annyi az egész,hogy ez egy David Cronenberg film.ő aztán nem sz*rozik.ha valakit meglőnek,ott bizony sérülés van,és az ő filmjeiben nem fordul el a kamera,nem csak egy 0.5 centis lyuk lesz az ermberen,és nem csak 2 csepp vére folyik.ha meg valaki egy olyan helyen van,ahol a valóságban is meztelen lenne,a film kedvéért nem változtatják meg ezt,és nem húznak testszínű gatyát rá...

ÉS SZERINTEM EZ A JOBB MEGKÖZELÍTÉS

elítélik a filmeket erőszakosságuk miatt.jöjjön az én álláspontom:vannak filmek,amikben kilőnek 15.000 töltényt,felrobbantanak 100kg robbanóanyagot,és mégsem hal/sérül meg senki,esetleg csak koszos lesz :) ilyen pl. a Szahara,a Die Hard 4 (mondom a NÉGY),Nemzet Aranya,és még sorolhatnám.persze ez nem azt jelenti,hogy ezek rossz alkotások!na jó,pl a Szahara egy förmedvény

na ezek a filmek adnak igazán torz képet a valóságról!mit lát a hülyegyerek?kilőnek egy tárat,következmények nélkül!miközben a töltény roncsol,rombol.nem is akárhogy!pl az Erőszakos Múlt (szintén Cronenberg),vagy a Miami Vice.ott láthatjuk milyen is ez.leszakadó kezek-lábak,szétrobbanó koponyák

nem vagyok fegyverbuzi,sőt!utálom a fegyvereket,pont azért,mert tudom mire képesek!és nem azt mondom,hogy ennyire durván meg kell mutatni a dolgokat,csak elfedni sem szabad őket!
  • bcrics
    Tisztára mint a South parkból A Chef(.!.)
  • gabr
    Mindenkinek mást jelent minden film, nem ezzel van baj! Azzal van baj, amit RidDICK21 művelt, miszerint le mertem szólni a filmét, ezért az én kommentem torz. De úgy látszik szegény nem tudja felfogni, hogy ez csak az csak én véleményem volt. Szerintem hagyuk ezt a hülyeséget a picsába, mert már uncsi!

• Kmarha
    nem király, hanem életszagú. és épp hogy nem a meztelenségre volt kiélezve a dolog, nem azzal probálták eladni a filmet és a jelenetet. De rendben, felfogtam hogy számodra mást jelentett az a rész, mint amit a rendező akart kifejezni. ez van. (de tartom magam annál a nézetnél, hogy a hiba nem a képernyön keresendő hanem nálad :D De max egy filmmel kevesebbet nézzel meg legközelebb..)
  • gabr
    Hála isten!
  • drjones
    Te sem voltál kollégista...
  • Sheltem
    Sajnos az első szezon utolsó előtti(11.) részénél tartok még. Nagyon bejött a cucc, pedig nem nagyon szoktam sorozatokat nézni de a 24 is meg ezis nagyon szintes.
  • gabr
    Lehet neked van igazad, és az a normális, ha egy szörös segg, és egy fasz láttán a férfi embernek nem hányingere lesz, hanem egy mosoly a száján, hogy DEKIRÁLY, milyen király volt! Semmi baj nincs veletek, de ennyire nem kellene relkámozni a dolgot, arra ott az RTL KLUB!
  • Blasta
    A második szezont láttad?
    Mer ha csak az elsőt, akkor készülj a 2.-ra, az mégjobban odab@sz :)
  • Kmarha
    most egyet kell értenem Riddick-el.. talán a saját nemiségeddel van baj, hgoy zavar ezt láttni? vagy ennyire sikerült prüdnek nevelni?

Az egész film kendözetlenül bemutatott egy történetet, mentesen a mai filmek többségére jellemző rózsaszín nyáltól. Persze, megcsinálhatták volna, törülközőbe az egészet, vigyázva hogy ne villanjon elő semmi. De akkor már a vér ömlését is helyetesíthették volna némi piros vonalkával, ami jelzi hogy ott a seb (arról nem is beszélve, hogy teljesen látszik, hogy nem az volt a szándék, hogy most a néző lássa himbálozni azt amit lehet..)

Furcsa, hogy fasz látványától az emberek felháborodnak, a totalban bemutatott torokelvágáson meg már meg sem rezdülnek. ezt a filmet igy csinálták meg, és semmit nem von le az értékéből.

Az már más kérdés, hogy a néző fejében milyen gondolatok fogalmazodnak meg, de hát erről nem a rendező tehet (elsősorban nem)
  • whiskeyman
    Mézengúz - 5/10
    sokkal jobbra számítottam

most néztem végig a Superbadet...hát szerintem egy rakás sz@r
    [imdb: 8.0] <- lol
    szvsz 4/10
  • Sheltem
    Rome(HBO verzsön):

Bár ez nem egy konkrét film, hanem sorozat, de megér egy pontozást itt.
    9/10 Nagyon kellemes csalódás.
  • Z
    The fall of the Roman empire - A római birodalom bukása

Nem egy könnyű darab, a maga 3 órájával. A bukása felé robogó birodalom határmenti harcai, a hatalom megkaparintásáért folyó aljas politikai cselszövések, a nagy klasszikus "szabadság" harca mind terítéken van, a szerelemmel karöltve. Tecsós turkálóban találtam eme gyöngyszemet, nevetséges 499 HUF-ért árulták. :D

Az 1963-as filmben volt néhány - mai szemmel - megmosolyogtató jelenet. A harcok, és a szónoklatok. Viszont a díszlet, a jelmezek, a makettek, az iszonyatos mennyiségű statiszta, valamint az a rész, amelyről most már tudom, hogy a Gladiátorba honnan lopták, lenyűgöztek.
  • gabr
  • Riddick21
    Mert nem éreztem magam rosszul egy meztelenül verekedő férfi láttán?
    Kapásból csőbuzizz inkább, szintedhez jobban áll!
  • gabr
    Mondod ezt te, kuki fan? :)
  • Blasta
    Ronda ügy rulzik
  • Riddick21
    Dzsízösz, nem is tudtam, hogy a Ronda ügyet is ő rendezte!!! Mekkora film már, sírva röhögős a javából!

Amúgy gabr kolléga kötelezőnek érzi, hogy minden nap szénné égesse magát, úgyhogy ne lepődj meg, ha holnap ezt is alulmúlja!
  • Z
    Ez tömör, ámbár velős!
  • SötétBarom
    Hitman

3/10

Fos.
  • ProGabe #34628
    :O

7 rendezése van,ebből 3 sorozat!a többiből az egyik a szinte mindenkinek tetsző Kingdom.van egy könnyed kalandfilm,az Amazonas kincse,van egy megható,hiteles,és jól rendezett (színézvezetés kitűnő,pedig nehéz lehetett ennyi fiatallal szót érteni) életrajzi,Billy Bob Thornton főszereplésével,a Friday Night Lights.maradt egy,az pedig a Very bad things,vagyis a Ronda ügy.ezt a filmet remélem senkinek sem kell bemutatnom...
  • gabr
    Ezzel nem igazán értek egyet! Szerintem Peter Berg csapnivaló rendező, utolsó normális feltűnése is csak szinészként volt a Fire in the Sky című filmben!
  • Kmarha
    The Kingdom - A Királyság

Nagyon jó film volt. Bár a történet nem ér meg egy mozit, de a film összeségében talán igen (jöttem rá miután végignéztem a kolesz média termében, kivetítőn, 5.1-es hangrendszeren :D).

Nagyon durván kezdődik, nagyon durván van vége. A közepén kicsit leül a film, és befejezésben sem okoz túl nagy meglepetést, de az összhatás az ütösre sikeredett. Nem csak az akcióra van kiélezve, van benne elgondolkodtató rész bőven. A legjobban a vége ütött, mikor fény derül, hogy az FBI-os és a terrorista sejt vezér mit súgott a társának, fiának a fülébe.

Nem is annak létjogosultságát firtatta a film, hogy most kinek van ott a helye, az olaj birodalmában, hiszen mindkét oldal érdeke megérthető. Inkább csak a módszereket állították szemben (bár az amerikai kizsákmányolásról sok szó nem esett). Mindegy, nem filozófálgatni kell, hanem izgulni, és erre nagyon jó volt ez a majdnem két óra.
  • jefferson83
    Én is ma néztem meg. Inkább én sem értékelném. Indokolatlanul sok benne a szex és a káromkodás, továbbá ez is az emberi hülyeségre épít. Ezek a tinihorrorok valahogy nagyon bejönnek a csajoknak, de nemtom miért. Én már egy olyan túlélőhorrort néznék ahol a leendő áldozattal együtt tudnánk érezni. Azaz az ő helyzetükben mi is azt cselekednénk amit ő, de ennél a filmnél is Májknak kellett drukkolnom, hogy nyírd ki az ostobákat
  • fernando torres
    1 és a 2 jó a többi kuka
  • Kandurex
    hát, ja,
  • REALista
    A 2. és a 3. rész után engem már nem is érdekel 4. rész...:(
  • AntiHero
    gondolom TC minőségbe nézted-.-
  • Kandurex
    Saw4

..-hogy ez mekkora gány film, semmi köze nincs az első filmben felépített hangulatra, történetre, minél jobban tancsírozzunk, ez a jelszava a filmnek, egy nulla

10 / 2
  • Seth
    2007-es Halloween
    Jó volt azért látni, hogy borult el teljesen kiskorában Michel,egy angyalarcú kisfiúból totális pszihopata lett, de aztán a szokásos klisés cucc kerekedett ki belőle, futkorászó,rikoltozó tinicsajokkal(akiket természetesen szex közben-után kell tetten érni^^), idióta rendőrökkel,4-5 golyó után is simán sétáló gyilkossal ^^. Mondjuk nem is vártam tőle semmit,de unaloműzőnek jó volt
  • I.C.ram
    Elég régi film már. Nem vagyok biztos benne, hogy lesz egyáltalán a mozikban :( Tudod nem fér be két romantikus vígjáték közé abból a nagyon kis szűk költségvetésből.
  • AntiHero
    Jó de ne 10 napokat ugorjanak:)