106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hol találom meg a trailert? -
Ez a batman trailer mindent megb*sz...Egy szó van rá: büntetés.
Látatlanba megtippelem 2008 év filmjét... -
Seten #34654
A Bourne Rejtély/Csapda/Ultimatum
Végre sikerült megnéznem mind a hármat. Háát óriási. Frappáns ötletekkel, nagyon jó koreográfiákkal. Végre egy nézhető akciómozi.
Egyedül a harmadik rész vége tűnt kicsit befejezetlennek.
-
A harag 0/10 (Igaz, nem néztem végig, mert nézhetetlen...) -
Mézengúz 4/10 fas*ság! -
HTX
Batman rulz -
gabr #34650 Ha lenne HD a Hancock-ból, csinálnék hozzá feliratot, a batman-hez már csináltam.... hehehehehehe :) -
ha már Peter Berg
Hancock
vagyis az új filmjének az előzetese.nekem ez bejön! :|
ha meg már előzetes,senki ne maradjon le Batmanről! -
annyi az egész,hogy ez egy David Cronenberg film.ő aztán nem sz*rozik.ha valakit meglőnek,ott bizony sérülés van,és az ő filmjeiben nem fordul el a kamera,nem csak egy 0.5 centis lyuk lesz az ermberen,és nem csak 2 csepp vére folyik.ha meg valaki egy olyan helyen van,ahol a valóságban is meztelen lenne,a film kedvéért nem változtatják meg ezt,és nem húznak testszínű gatyát rá...
ÉS SZERINTEM EZ A JOBB MEGKÖZELÍTÉS
elítélik a filmeket erőszakosságuk miatt.jöjjön az én álláspontom:vannak filmek,amikben kilőnek 15.000 töltényt,felrobbantanak 100kg robbanóanyagot,és mégsem hal/sérül meg senki,esetleg csak koszos lesz :) ilyen pl. a Szahara,a Die Hard 4 (mondom a NÉGY),Nemzet Aranya,és még sorolhatnám.persze ez nem azt jelenti,hogy ezek rossz alkotások!na jó,pl a Szahara egy förmedvény
na ezek a filmek adnak igazán torz képet a valóságról!mit lát a hülyegyerek?kilőnek egy tárat,következmények nélkül!miközben a töltény roncsol,rombol.nem is akárhogy!pl az Erőszakos Múlt (szintén Cronenberg),vagy a Miami Vice.ott láthatjuk milyen is ez.leszakadó kezek-lábak,szétrobbanó koponyák
nem vagyok fegyverbuzi,sőt!utálom a fegyvereket,pont azért,mert tudom mire képesek!és nem azt mondom,hogy ennyire durván meg kell mutatni a dolgokat,csak elfedni sem szabad őket! -
bcrics #34647 Tisztára mint a South parkból A Chef(.!.) -
gabr #34646 Mindenkinek mást jelent minden film, nem ezzel van baj! Azzal van baj, amit RidDICK21
művelt, miszerint le mertem szólni a filmét, ezért az én kommentem torz. De úgy látszik szegény nem tudja felfogni, hogy ez csak az csak én véleményem volt. Szerintem hagyuk ezt a hülyeséget a picsába, mert már uncsi!
-
nem király, hanem életszagú. és épp hogy nem a meztelenségre volt kiélezve a dolog, nem azzal probálták eladni a filmet és a jelenetet. De rendben, felfogtam hogy számodra mást jelentett az a rész, mint amit a rendező akart kifejezni. ez van. (de tartom magam annál a nézetnél, hogy a hiba nem a képernyön keresendő hanem nálad :D De max egy filmmel kevesebbet nézzel meg legközelebb..) -
gabr #34644 Hála isten!
-
drjones #34643 Te sem voltál kollégista...
-
Sajnos az első szezon utolsó előtti(11.) részénél tartok még. Nagyon bejött a cucc, pedig nem nagyon szoktam sorozatokat nézni de a 24 is meg ezis nagyon szintes. -
gabr #34641 Lehet neked van igazad, és az a normális, ha egy szörös segg, és egy fasz láttán a férfi embernek nem hányingere lesz, hanem egy mosoly a száján, hogy DEKIRÁLY, milyen király volt! Semmi baj nincs veletek, de ennyire nem kellene relkámozni a dolgot, arra ott az RTL KLUB! -
A második szezont láttad?
Mer ha csak az elsőt, akkor készülj a 2.-ra, az mégjobban odab@sz :) -
most egyet kell értenem Riddick-el.. talán a saját nemiségeddel van baj, hgoy zavar ezt láttni? vagy ennyire sikerült prüdnek nevelni?
Az egész film kendözetlenül bemutatott egy történetet, mentesen a mai filmek többségére jellemző rózsaszín nyáltól. Persze, megcsinálhatták volna, törülközőbe az egészet, vigyázva hogy ne villanjon elő semmi. De akkor már a vér ömlését is helyetesíthették volna némi piros vonalkával, ami jelzi hogy ott a seb (arról nem is beszélve, hogy teljesen látszik, hogy nem az volt a szándék, hogy most a néző lássa himbálozni azt amit lehet..)
Furcsa, hogy fasz látványától az emberek felháborodnak, a totalban bemutatott torokelvágáson meg már meg sem rezdülnek. ezt a filmet igy csinálták meg, és semmit nem von le az értékéből.
Az már más kérdés, hogy a néző fejében milyen gondolatok fogalmazodnak meg, de hát erről nem a rendező tehet (elsősorban nem) -
Mézengúz - 5/10
sokkal jobbra számítottam
most néztem végig a Superbadet...hát szerintem egy rakás sz@r
[imdb: 8.0] <- lol
szvsz 4/10 -
Rome(HBO verzsön):
Bár ez nem egy konkrét film, hanem sorozat, de megér egy pontozást itt.
9/10 Nagyon kellemes csalódás. -
The fall of the Roman empire - A római birodalom bukása
Nem egy könnyű darab, a maga 3 órájával. A bukása felé robogó birodalom határmenti harcai, a hatalom megkaparintásáért folyó aljas politikai cselszövések, a nagy klasszikus "szabadság" harca mind terítéken van, a szerelemmel karöltve. Tecsós turkálóban találtam eme gyöngyszemet, nevetséges 499 HUF-ért árulták. :D
Az 1963-as filmben volt néhány - mai szemmel - megmosolyogtató jelenet. A harcok, és a szónoklatok. Viszont a díszlet, a jelmezek, a makettek, az iszonyatos mennyiségű statiszta, valamint az a rész, amelyről most már tudom, hogy a Gladiátorba honnan lopták, lenyűgöztek.
-
gabr #34635
-
Mert nem éreztem magam rosszul egy meztelenül verekedő férfi láttán?
Kapásból csőbuzizz inkább, szintedhez jobban áll! -
gabr #34633 Mondod ezt te, kuki fan? :) -
Ronda ügy rulzik -
Dzsízösz, nem is tudtam, hogy a Ronda ügyet is ő rendezte!!! Mekkora film már, sírva röhögős a javából!
Amúgy gabr kolléga kötelezőnek érzi, hogy minden nap szénné égesse magát, úgyhogy ne lepődj meg, ha holnap ezt is alulmúlja! -
Ez tömör, ámbár velős! 
-
Hitman
3/10
Fos. -
:O
7 rendezése van,ebből 3 sorozat!a többiből az egyik a szinte mindenkinek tetsző Kingdom.van egy könnyed kalandfilm,az Amazonas kincse,van egy megható,hiteles,és jól rendezett (színézvezetés kitűnő,pedig nehéz lehetett ennyi fiatallal szót érteni) életrajzi,Billy Bob Thornton főszereplésével,a Friday Night Lights.maradt egy,az pedig a Very bad things,vagyis a Ronda ügy.ezt a filmet remélem senkinek sem kell bemutatnom... -
gabr #34627 Ezzel nem igazán értek egyet! Szerintem Peter Berg csapnivaló rendező, utolsó normális feltűnése is csak szinészként volt a Fire in the Sky című filmben! -
The Kingdom - A Királyság
Nagyon jó film volt. Bár a történet nem ér meg egy mozit, de a film összeségében talán igen (jöttem rá miután végignéztem a kolesz média termében, kivetítőn, 5.1-es hangrendszeren :D).
Nagyon durván kezdődik, nagyon durván van vége. A közepén kicsit leül a film, és befejezésben sem okoz túl nagy meglepetést, de az összhatás az ütösre sikeredett. Nem csak az akcióra van kiélezve, van benne elgondolkodtató rész bőven. A legjobban a vége ütött, mikor fény derül, hogy az FBI-os és a terrorista sejt vezér mit súgott a társának, fiának a fülébe.
Nem is annak létjogosultságát firtatta a film, hogy most kinek van ott a helye, az olaj birodalmában, hiszen mindkét oldal érdeke megérthető. Inkább csak a módszereket állították szemben (bár az amerikai kizsákmányolásról sok szó nem esett). Mindegy, nem filozófálgatni kell, hanem izgulni, és erre nagyon jó volt ez a majdnem két óra. -
jefferson83 #34625 Én is ma néztem meg. Inkább én sem értékelném. Indokolatlanul sok benne a szex és a káromkodás, továbbá ez is az emberi hülyeségre épít. Ezek a tinihorrorok valahogy nagyon bejönnek a csajoknak, de nemtom miért. Én már egy olyan túlélőhorrort néznék ahol a leendő áldozattal együtt tudnánk érezni. Azaz az ő helyzetükben mi is azt cselekednénk amit ő, de ennél a filmnél is Májknak kellett drukkolnom, hogy nyírd ki az ostobákat
-
1 és a 2 jó a többi kuka -
hát, ja, -
A 2. és a 3. rész után engem már nem is érdekel 4. rész...:( -
gondolom TC minőségbe nézted-.- -
Saw4
..-hogy ez mekkora gány film, semmi köze nincs az első filmben felépített hangulatra, történetre, minél jobban tancsírozzunk, ez a jelszava a filmnek, egy nulla
10 / 2 -
2007-es Halloween
Jó volt azért látni, hogy borult el teljesen kiskorában Michel,egy angyalarcú kisfiúból totális pszihopata lett, de aztán a szokásos klisés cucc kerekedett ki belőle, futkorászó,rikoltozó tinicsajokkal(akiket természetesen szex közben-után kell tetten érni^^), idióta rendőrökkel,4-5 golyó után is simán sétáló gyilkossal ^^. Mondjuk nem is vártam tőle semmit,de unaloműzőnek jó volt -
Elég régi film már. Nem vagyok biztos benne, hogy lesz egyáltalán a mozikban :( Tudod nem fér be két romantikus vígjáték közé abból a nagyon kis szűk költségvetésből. -
Jó de ne 10 napokat ugorjanak:)