1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #34648
    annyi az egész,hogy ez egy David Cronenberg film.ő aztán nem sz*rozik.ha valakit meglőnek,ott bizony sérülés van,és az ő filmjeiben nem fordul el a kamera,nem csak egy 0.5 centis lyuk lesz az ermberen,és nem csak 2 csepp vére folyik.ha meg valaki egy olyan helyen van,ahol a valóságban is meztelen lenne,a film kedvéért nem változtatják meg ezt,és nem húznak testszínű gatyát rá...

ÉS SZERINTEM EZ A JOBB MEGKÖZELÍTÉS

elítélik a filmeket erőszakosságuk miatt.jöjjön az én álláspontom:vannak filmek,amikben kilőnek 15.000 töltényt,felrobbantanak 100kg robbanóanyagot,és mégsem hal/sérül meg senki,esetleg csak koszos lesz :) ilyen pl. a Szahara,a Die Hard 4 (mondom a NÉGY),Nemzet Aranya,és még sorolhatnám.persze ez nem azt jelenti,hogy ezek rossz alkotások!na jó,pl a Szahara egy förmedvény

na ezek a filmek adnak igazán torz képet a valóságról!mit lát a hülyegyerek?kilőnek egy tárat,következmények nélkül!miközben a töltény roncsol,rombol.nem is akárhogy!pl az Erőszakos Múlt (szintén Cronenberg),vagy a Miami Vice.ott láthatjuk milyen is ez.leszakadó kezek-lábak,szétrobbanó koponyák

nem vagyok fegyverbuzi,sőt!utálom a fegyvereket,pont azért,mert tudom mire képesek!és nem azt mondom,hogy ennyire durván meg kell mutatni a dolgokat,csak elfedni sem szabad őket!