106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Boroskóla
    Nem vagy vak, én sem talátam sehol :(
  • [Jakuza]
    The Golden Compass
    6/10

Sajnos ez volt a leggyengebb ilyen tipusu film amit mostanaban lattam.
    Nem tud versenyre kelni a Stardust-tal.
    A keszitoket lekototte a CG. Igaz azt meg kell vallani hogy latvanyra maga a film nagyon szep es a kepi vilag megjelenitese is csodalatos,de valahogy a film osszesegeben nem fogott meg es nem azert mert a gyerekszineszek valami borzalmas Angol tajszolassal beszeltek benne.
  • SötétBarom
    Sweeney Todd, illetve We own the night magyar felirat létezik, vagy csak én vagyok túl vak, hogy megtaláljam???
  • Kandurex
    meglesem, köszi,

(hangulatos az oldal)
  • Calver
    avik összefűzése/felirat csúsztatása h igazodjon a filmhez.
  • mark oh
    néztem mindenhol,de csak 1cd-s meg stb van.az enyémhez nem találtam.
    ez van,én még egyszer nem huzom le.
  • precision
    opensubtitles.org -on néztd már?
  • Blasta
    szedj le 1cd-st
  • mark oh
    ez avis a film,2cd-s nek irja ki,és amiket találtam feliratok,nem jok.valami más ötlet?
  • Dynamic
    az összes feliratos oldalon van(feliratok.hu, hosszupuska stb.)
  • desigo
    itt találsz
  • mark oh
    segitene valaki?
    az Eastern Promises cimü filmhez keresek magyar feliratot.
    köszi
  • Z
    This is England...pöröly a léleknek. Egyértelmű 10/10.

Az elején nem voltam kibékülve az operatőrrel, de aztán rendesen belehúzott, mikor szabadjára engedték a kezeit. A zene fantasztikusan megindító. Némely részeknél eszembe jutott, hogy a hálivúdi brutális költségvetésű filmek mennyire ócskán próbálnak érzelmeket előcsalogatni az emberből.

A történet TALÁN nem is annyira extra. De zseniálisan vezetik végig. Már az elején sejteni lehet, hogy nagyjából milyen utat (lejtőt) fog bejárni a főszereplő, mégsem unatkozom, és nem gondolkozom azon, hogy na, most majd ezt, vagy azt fogják csinálni...NA! Nem megmondtam?

Shane Meadows és csapata előtt le a kalappal!
  • Bandew
    Már régóta elismert rendező. Nem hinném, hogy az oscar bármit is számítana ilyen szempontból.
  • Lipi1980
    Férj és férj
    Tipikus Adam Sandler baromság. Nekem egyszer nézhetős volt. Vagy bejön Sandler filmje vagy nem. Ez inkább a nem kategoriába tartozik. Bár az elég vicces volt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor Ving Rhames a zuhanyzóban meztelenül énekelni kezdett :):):)

Ópium - Egy elmebeteg nő naplója
    Azt hiszem, az ilyen filmekre mondják, hogy beteg művészfilm. Meglepő módon (itt-ott) tetszett is!

Disturbia
    Én valahogy az ilyen jellegű filmeket szeretem. Amikor nem literszámra folyik a vér, hanem inkább az idegekre hatnak. Nekem bejött ez a film.
  • Nyiri
    Igen. Tim Burton mar kezdetek ota zseni a szamomra, de meg minding nem kapott Oscart. Tudom nem szamit, de azert elismerhetnek mar vegre.
  • CSOCSO
    Jack Ketchum's The Girl Next Door

hat erre nem tudok mit mondani.. nem erre szamitottam, a cimbol itelve azt hittem, hogy egy koppintas a masik poenos filmrol.. hat nem.. termeszetesen a fel csalad nem birta nezni a masik fele vegignezte de szornyulkodtek...
    A lenyeg hogy egy 60 as evekbeli amcsi falucskaban van egy csaj aki a nagynenijenel lakik es a szomszed fiuval elkezdenek osszeismerkedni, eleg jol alakul a helyzet de a gonosz nagyneni eleg retardalt es olyan dolgokat csinal amit epp eszu ember nem tenne.. kezdve attol hogy egy kislany megfenekel meztelenul a tobbi fiu szeme lattara,meg gyerekeknek sort ad. stb... a lenyeg hogy az idosebbik csajt terrorizaljak es persze egyik fiu ( nagyneni ket fia meg egy ket srac az utcabol) se szol rola senkinek.

ha lehet inkabb egyedul nezzetek.. szvsz erdekes volt. en hosszabbra csinaltam volna.. alaposabb bemutato mindenkirol es masfajta ending.. mondjuk a vegevel nemsok mindent lehet kezdeni hiszen valosagos tortenet alapjan keszult a film.

imdb-n 7 es de en csak egy 6/10 est adok ra....

• nothes
    Alapfilm a Hé haver, hol a kocsim?-al és társaival együtt:)
  • precision
    The Chronicles of Riddick

Nem láttam még. Pitch Black megtekintése nélkül néztem meg. Nem tudom ennek van e jelentősége vagy hogy van e olyan dolog a Pitch Blackben ami ehhez feltétlenül kell. Így magában nézve tetszett a film. HD -ben néztem így a képi világ még durvább volt. Voltak jó harcjelentek is. A sztori picit sablonos lett, de még így is tetszett. 8,5/10.

• Kmarha
    én csak az értelmetlen, disney féle gyerekes énekléstől készülök ki.

De egy Evita, Hair, JCS mindig jöhet :D

Euro Túra :

hát ezen még most is halálra tudom röhögni magam. Apró megjegyzés: rémségesen eltolt magyar szinkrón, és jó pár kivágott jelenet. De hát a társaság magyarul akarta láttni. Eredeti szinkronnal ezerszer jobb

"Jókor jöttetek, télen nagyon lehangoló tud itt lenni" :DDDD
  • Sil78
    Nem állandóan énekelnek, vannak benne sima beszélt részek is. Egyébként a horror és a musical kombinációja meglepően jól sikerült, én tartottam tőle eleinte. Nézd meg az előzetesét, fent van a film hivatalos honlapján is (meg egy csomó háttérinformáció, és némi zene).
  • Kandurex
    hm, 10 pont ide, 10 oda, azért én tartok a musicel filmektől :( franc se tudja valahogy nem szeretem ha énekelgetnek egy filmben,...énekeljenek a zuhany alatt, a budiban, vagy akárhol, de ne állandóan :/
  • Sil78
    Én is pont mondani akartam, hogy a Sweeney Todd bizony 10/10-es. :-)
    Egyébként nem 18+, hanem R besorolású (vajon nálunk van ilyen?), az erőszak meg a rengeteg vér miatt. De tényleg zseniális, főleg a My Friends meg az Epiphany. És Johnny Depp meg Helena Bonham Carter mellett azért Alan Rickman is hozza a formáját.
  • Bucser
    Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet Street

Olyan 10/10 hogy szétrúgja a házat.

Johnny Depp és Helena Bonham Carter már a Corpse Bride-ban is jó páros volt és itt is hozták a hangulatot!

Eszmletlen a látványvilág és az alaptörténet sem gyenge. Nem hiába Bdoadway musicalről beszélünk. Símán mehet 18+-osnak a film.

Megvan a feszültség a tanulság és a történet minden szempontból és a csavar a legvégén.

Imádtam.

TIM BURTON ZSENI. Ismét.
  • [Jakuza]
    Bizony az egy nagyszeru film. A rendezes es a kepi vilag pedig egyszeruen frenetikus. Mondjuk manapsag Ridley Scottol, nem is var el kevesebbet az ember.
  • Blasta
    Én sem estem hasra tőle
    6/10
  • desigo
    Amerikai gengszter 9/10

Az eleje kicsit zavaros és unalmasnak hatott egészen egy pontig ahol leszögezett és hatalma alá kerített.
    Mindenkinek csak ajánlanám

Az elosztó helyet jobban be kellett volna védeni ha már annyi pénze volt a luxus cikkekre...
  • [Jakuza]
    Hat nekem annyira nem jott be a Gone Baby Gone
    Olyan 6/10-re pontozom.

Egy kozepes B kategorias filmnel tobbre nem tartanam.
    Egyedul par monolog volt ami igazan megfogott benne, pontosabban az emberi dilemmak es az emberi gyarlosag a kokemeny mai vilagban.
    (Pl hogy mi szamit bunnek es a nem torodom anya, aki az igeretet pillanatok alatt megszegi a vegen)

Ezen kivul nem volt szinte semmi benne es tulontul kapkodo volt a rendezes es a tortenet vezetes is, raadasul mar az elejen erzi az ember benne, hogy mi lesz a vege.
    Pl a korrupt es saros rendorok.
  • MrSpock
    Hitman
    7/10
    Végülis nemvolt ez olyan rossz film.
    Engem lekötött,a sztori sem volt nagyon gagyi.
    Szereplők is ok!A csaj meg ugye új Bond lány lett,ami érthető,mert dekoratív teremtés.
    A játék az természetesen alap volt nálam is:-)
  • lippet
    Pár részt láttam VHS-n mostanába:D
  • Bandee1987
    Legenda vagyok 6/10

Eleje, közepe egészen jó volt, végét viszont elcseszték.
  • REALista
    Már az első is gyenge volt ez meg állítólag még rosszabb úgyhogy nálam felejtős...:D
  • Blasta
    ...és helyesen pontoztad!
  • SASboy
    Amerikai História X

Nagy hiányosságot pótoltam.
    10/10
  • AntiHero
  • mark oh
    nemzet aranya 2,mekkora egy amerikás LOL film,végig untam,tul ireális volt nekem a film
  • Istencsászár
    Nemtudom nekem ugy festett néhány szóból még az első részben és a Női T 1-2 viselkedéséből h van valami ő és Johon közt, most nemtudom h konkrétan ez a moddell, vagy a modellt megszemélyesítő hölgy közt... nekem ez volt az érzésem pár mumentum után, majd kiderül h igaz vagy nem.
  • Blasta
    Nem értek egyet.
    A beszivárgó egységek tényleg arra készültek, de ezek a módosított-időutazó szarok már nem.
    Annak a terminátornak amelyiket visszaküldenek az a feladata, hogy megvédje John-t. Erre pedig szvsz nem egy ilyen kis női akármi a legjobb választás, bár tény, hogy még nem tudjuk mire képes.
    Arról nem is beszélve, hogy a női T szerepeltetésének pusztán marketing célja van ("hatalmas" sikert aratott a T3-ban is ugye)...
  • Seten

Ki tudja? Lehet végül John elveszi feleségül. :)
    (Amúgy van itt a sorozatnak saját topikja)

• Istencsászár
    Chips-et már evett:) ( vagy a filmekben is kajált?:) nememléxem már ilyenre... (