1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Jack Ketchum's The Girl Next Door

hat erre nem tudok mit mondani.. nem erre szamitottam, a cimbol itelve azt hittem, hogy egy koppintas a masik poenos filmrol.. hat nem.. termeszetesen a fel csalad nem birta nezni a masik fele vegignezte de szornyulkodtek...
    A lenyeg hogy egy 60 as evekbeli amcsi falucskaban van egy csaj aki a nagynenijenel lakik es a szomszed fiuval elkezdenek osszeismerkedni, eleg jol alakul a helyzet de a gonosz nagyneni eleg retardalt es olyan dolgokat csinal amit epp eszu ember nem tenne.. kezdve attol hogy egy kislany megfenekel meztelenul a tobbi fiu szeme lattara,meg gyerekeknek sort ad. stb... a lenyeg hogy az idosebbik csajt terrorizaljak es persze egyik fiu ( nagyneni ket fia meg egy ket srac az utcabol) se szol rola senkinek.

ha lehet inkabb egyedul nezzetek.. szvsz erdekes volt. en hosszabbra csinaltam volna.. alaposabb bemutato mindenkirol es masfajta ending.. mondjuk a vegevel nemsok mindent lehet kezdeni hiszen valosagos tortenet alapjan keszult a film.

imdb-n 7 es de en csak egy 6/10 est adok ra....