106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rambo
tíz / tíz
Egyetlen hibája, hogy picit rövid, még egy negyed órát nyomhattak volna utána, de így is a valaha készült egyik legjobb akciófilm. Nem szarozik, nem filozofál és nem érzelgősködik. Nem is hazudik, szeretjük az ilyet.
Kíváncsi lennék, aki ezt is leszarozza, annak mi az akciófilm.
Sly az Isten. -
Seten #35660
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy emlékszem, hogy mikor a seriff befelé megy, ugyanakkor a civilek kifelé tartanak a városból. Így a legtöbben kijutottak.
Kivéve persze aki pl betépett. :)
-
Seten #35659
Igen, így kellett volna írnom:
"Hol láttál te bárhol - akár a "Ryan..."-ben - ilyen..."
-
Igazad van! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, evakuálták. De abból meg nem láttunk semmit. Üres autók mindenhol. Tömött sorokban. Legalább a pánikból láttunk volna valamit, ahogy menekülnek. Nem vagyok nagy rendőrségi/katonai szervezeti szakértő, sőt bevallom, lövésem sincs a rendfokozatokról sem...de mintha a serifet követtük volna egy csomó ideig a filmben, aztán a város hirtelen elnéptelenedett. Jött két tucat katona néhány HUMVEE-vel, meg páncélos járművel, akiket 2 perc alatt hazavágott egy falka szörny. Olyan furának éreztem az egészet. Hogy kevés az ember egy ekkora városhoz képest. Mikor kialudtak a fények, akkor azért nagyobb banzájra számítottam. De mindegy, lehet, hogy csak nekem tűnt így. Saját észrevétel. -
kamerára vonatkozóan említette a Ryan-t -
Seten #35656
"Szimpla"?
Hol láttál te a "Ryan..."-ben ilyen vérfüdőt és civilt-öldöklést?
-
Seten #35655
"hogy az alienek hogyan irthattak ki egy várost ennyi idő alatt"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk sehogy. Ugyanis a lakosságot evakuálták! :)
-
Egy, csak egy legény bírja ki AVP nélkül! 
-
Rambo 2008
5.5/10
Szimpla gyilok a "Saving Private Ryan" filmbol atvett kamerahasznalattal. -
The Hunting Party -
A franc sem hallott erről a filmről semmit. Nezem IMDB-en, latom Richard Gere... na mondom nézzük meg. Hat nem csalódtam. Es természetesen az utolsó 10 perc volt a izgalmasabb. Nagyon jól eltalatak a filmet. -
" Szóval akár a közvetlen folytatása is lehetne az első AVP-nek?"
Nem lehetne, hanem az is! Pontosan onnan folytatódik ahol az 1. AvP végetért. -
Könyvben és képregényben anno jóak voltak az AvP-k, sőt játékban is, főleg a 2. De filmet azt manapság nagyon nem tudnak csinálni, ez nem az AvP univerzum hibája... -
csak én vagyok olyan beteges személyiség aki meg akarja őrizni magában a Alien és Predator filmek szép emlékét és nem hajlandó megnézni egy rohadt Alien vs Predatort sem?
-
jefferson83 #35648 Igen, akár közvetlen folytatásnak is tekinthetjük.
AvsP 2
1. Valahogy nem éreztem késztetést, hogy egyben végignézzem a filmet, így két részletben sikerült letudni.
2. Az első része mérföldekkel jobb volt, pedig az is kritikán aluli (a közepéig bejövős volt az első rész).
3. Piszok zavartak az akciójelenetek, mivel alig láttam valamit a sötét kép, vagy a kamerakezelések miatt.
4. Teljesen jelentéktelen szereplők. Egyetlen egy markáns karakter nincs benne.
5. Bábu feeling.
6. Engem rettentően idegesít a gyors kikelése az alieneknek.
7. Predalien -> már eleve hülye ötletnek tartottam, de ha már megcsinálták akkor valami jelentőséget tulajdoníthattak volna neki. Szimplán csak egy a sok közül. A végső harc meg kész vicc.
Elgondolkodtam, de semmi pozitívumot nem tudok megemlíteni (negatívumokat még hosszan sorolhatnám) a film kapcsán. Nekem nem tetszett sem a helyszín, sem a történet, sem az akciójelenetek, tényleg semmi.
UI: Annak örülök, hogy a film készítőit anyagilag nem támogattam.
-
BOCSÁNAT! Fáradt is vagyok, figyelmetlen is...van benne:
SPOILER!!! -
AVP2...hehhehehe, jókat röhögtem kínomban. Végre majdnem eltalálták a vadász erejét az alienekhez képest...csak most átestek a ló túlsó oldalára. :(
Annyira görcsösen akarták hozni az Alien sorozat második részének hangulatát, hogy rendesen sajnáltam a filmet. A szörnyhangok (a magas visítás), a sikoltozó kislány a csapatban, a katonák, a teljes menekülés, a tank, a zene. Ezek mind azok a részek, amelyek az emlékezés mosolyát csalták az arcomra.
De hogy az alienek hogyan irthattak ki egy várost ennyi idő alatt, azt nem értem. A legendában 3 év kellett hozzá, itt egy nap. Jó, nem 3 év, de addigra tutira üres volt a város. Ebben viszont a főalien elment a szülészetre, hogy sokasodjanak, szaporodjanak, sőt a haverokkal benéztek pár csubihoz is, de közben az egy szem vadász olyan rohamtempóban irtotta az idegeneket, hogy ott már védett fajjá nyilvánítottam volna szerencsétlen bogarakat.
Az operatőri munka sem volt meggyőző, néhol kifejezetten olcsójános hatást keltett a film.
A kislány is mintha picit túl erős jellem lett volna...már azt figyelembe véve, hogy az apját a szeme láttára tépte ízekre az egyik "nézd! nincs is szörny"....
Ja és nem emlékszem pontosan az első rész végére, de az nem azzal a képpel ért véget, mint amivel ez kezdődött? Szóval akár a közvetlen folytatása is lehetne az első AVP-nek? -
"ezt csak én nem értem?"
Nem csak te.Ennek tényleg semmi értelme...
Ha teszem azt kiderülne, hogy nem is PKD írta a novellát, akkor a szemében a film automatikusan rosszabbá válna.Érdekes hozzáállás.
-
ezt csak én nem értem?
ha nem PKD,akkor nincsen film.ez olyan,mintha azt mondanád mondjuk egy Indiana Jones-ra,hogy ha nem Spielberg-Lucas,akkor nem annyit adnál rá.ha ők nincsenek,nicsen film sem.na jó,ezt kicsit "szájba rágtam" :) -
nálam nagyon jó indulattal egy 6-os... -
TomDantes #35642 Bezony, ha nem Piliph K. Dick novellájából készült volna, 3/10-et adnék rá.
-
Next elég gyenge film lett, sokkal jobbra számítottam... egyre gyengébbek a Cage filmek. -
Kiképzés (Training Day)
egy ujabb nagyon jó Denzel Washington film, ahol a rossz oldalon állt, nem volt rossz film nekem tetszett 8/10, msáodjára jobban tetszett:) -
kenderzen #35639 ja , igaz , azt kihagytam ) -
fegyvernepper is jóféle szvsz -
kenderzen #35637 szerintem is jo a sztori , csak cagen nagyon rajtamaradt ebben a filmben a ghostrideres karakter . -
TomDantes #35636 Az biztos, olyan egyforma minden filmben, rémes.
De a Next sztorija nekem tetszik mert, bírom az író könyveit, meg az abból készült filmeket. -
kenderzen #35635 vadidegen , nem 1 emlékezetes film de tényleg bruce odarakja magát ,ahogy szokta :D
a next az már tényleg gyenge amit cage remekel benne , cage meghalt az álarc és a conair ota , na jo ,sztem cage legnagyobb filmje : Las Vegas, végállomás . -
TomDantes #35634 No, én ezt azzal egészíteném ki, hogy mondjuk a thrillerekben ők a legjobbak, legalábbis szerintem, mert nem lehet egyértelműen ki jelenetni hogy ki a legjobb rendező. A Fargo..fú de rég láttam, de nagyon jó kis film.
Na, tegnapi termés...vagyis nagy csalódások.
Next-
Hát reménykedtem, mert ügye Philp. K. Dick novellája, rossz nem lehet...az alap ötlet és fordulatok benne jók is voltak, de egyébként...Nicholas Cage nem volt valami jó, valahogy az utóbbi időben elég sz*rok lettek a filmjei, legalábbis amiket láttam.
6/10, azért egyszer jó volt.
Vadidegen. Ami jó volt benne Bruce Willis, és a fordulat a végén, meg Halle Berry egész csinos. Más nem volt benne jó.
Ez is úgy 6/10 körül van.
-
Fargo
Azért a No Country jobb, de Coen-ék jelen pillanatban a legjobb rendezők a szakmában (természetesen P.Greengrass mellett)
tíz / tíz -
baddeni #35632 Jhon Rambo 10/10 ki akartam bírni a moziig de a workprintes változatot nem bírtam nem végignézni (naná h moziban is megnézem)!!!!
Ez vmi őrült jó lett igazi Rambo feeling , bár tudom sok ember ezt viccesnek gondolja DE sehol nem az... tökéletesen azt kaptam amit vártam egy 80as évekbeli akciófilm agyamat eldobom szintű képi világgal és akcióval és Rambo Rambo Rambo Rambo.......
Bár több ilyen film lenne mostanában -
Szerintem ritka stílusos egy film.. Nem sztori a lényeg, a látvány üt mindent :) -
Moziban ütős. Amúgy egy gagyi thriller lenne, de ha más szemmel nézed, akkor egy baró utazás egy serial killer elméjében... (és ha még csak az övében) -
már töltöm is! :) -
-
Nagyon baró, mikor találkozik a csókával a saját elméjében és ott láthatja teljes valójában... Azon bexartam anno annyiar ütős! My world my rules... -
The Cell
10/7
Először is, tudom, már vagy 7-8éve volt, de hát na:D
Másodszor, tök kiraaa!!! Ahogy indult, asszontam mi a sz@r ez?? de aztán egyre jobb lett, kicsit fura, de jóól fura. Aki szereti a kicsit horror, jövőben játszódó, fura:D filmeket, az nézze.
Rejtélyek mocsara
10/1
Nahát ez az a film amit ne nézzen meg senki, én se bírtam végignézni..
Az egy pontot is csak azért kapta, mert van benne olyan rész ahol egy kicsit félhet az ember.... -
nm :) -
köszi, ezt benéztem valami miatt... mondjuk kb. ennyire érdekel az Oscar, de kösz a javítást -
Az nehéz lesz, mert nincsenek egy kategóriában... :P -
amerikai gengszter
szép volt, jó volt, ügyesen játszott a karakterekkel és nagyon jó sztorija van, de semmi extra. viszont amit hoz, az tökéletes. ha ez (vagy az atonement) elviszi az oscart a no country elől, akkor az durva bunda vagy hozzá nem értés.
9/10