[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
AVP2...hehhehehe, jókat röhögtem kínomban. Végre majdnem eltalálták a vadász erejét az alienekhez képest...csak most átestek a ló túlsó oldalára. :(
Annyira görcsösen akarták hozni az Alien sorozat második részének hangulatát, hogy rendesen sajnáltam a filmet. A szörnyhangok (a magas visítás), a sikoltozó kislány a csapatban, a katonák, a teljes menekülés, a tank, a zene. Ezek mind azok a részek, amelyek az emlékezés mosolyát csalták az arcomra.
De hogy az alienek hogyan irthattak ki egy várost ennyi idő alatt, azt nem értem. A legendában 3 év kellett hozzá, itt egy nap. Jó, nem 3 év, de addigra tutira üres volt a város. Ebben viszont a főalien elment a szülészetre, hogy sokasodjanak, szaporodjanak, sőt a haverokkal benéztek pár csubihoz is, de közben az egy szem vadász olyan rohamtempóban irtotta az idegeneket, hogy ott már védett fajjá nyilvánítottam volna szerencsétlen bogarakat.
Az operatőri munka sem volt meggyőző, néhol kifejezetten olcsójános hatást keltett a film.
A kislány is mintha picit túl erős jellem lett volna...már azt figyelembe véve, hogy az apját a szeme láttára tépte ízekre az egyik "nézd! nincs is szörny"....
Ja és nem emlékszem pontosan az első rész végére, de az nem azzal a képpel ért véget, mint amivel ez kezdődött? Szóval akár a közvetlen folytatása is lehetne az első AVP-nek?