106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Te például a filmek 90%-át 10/10-re értékeled, az ízlésed mondhatni egysíkú, nem túl mérvadó filmkritika szempontjából...
  • Blasta
    Óóóóó barátom, itthon még moziban SEM tolják!

Hogy került a netre? Lelkes arcok lefordítják a már jóval korrábban kikerült angol feliratot (vagy előfordul, hogy hallás alapján fordítgatják a filmeket)...
  • Blasta
    ...és mint önálló film is kurva közepes
  • Sephi
    Leg gyengebb SK adaptacio. Ennel pl a Salems Lot 100x jobb volt es izgalmasabb.
  • Winz
    Tegnap néztem meg DVD-n a Nem vén embernek való vidéket,jóságos volt,nézős,Fargo hangulatos.

(volt hozzá fasza felirat,nem mozis,nem tudom hogy került a netre,pedig itthon még csak a moziba tolják)
  • Lipi1980
    Ez a legnagyobb baj az SK adaptációkkal!!!
    Vagy tetszik valakinek vagy nem!
    Én például 10/10-es értékeltem!
    Szvsz. az egyik legjobb SK adaptáció
  • Ombika
    Nesze neked Pete Tong?! Azt mondtak elejen igaz torteneket alapjan alapul! Lehet tudni kirol szol?
  • rcstuning
    1408 5/10
    Gyenge, azt olvastam valahol, hogy nincs unalmas pillanata. Hát szvsz volt bőven!
  • Bulykin
    aha, eddig azért nem néztem én se, mert mindenki mondta h szar, meg igazából nem is volt kedvem, meg nem is nagyon akartam megnézni, de a héten vagy max a jövőhéten szakítok rá időtXD
  • ForzaInter
    nézd meg, sztem jó lett, nem értem miért húzták le többen is...
  • Bulykin
    a Hannibal Rising ott hever a polcomon már egy ideje(jó rég) még nem néztem meg....de ha te asszondod nemrossz akkor lehet egyszer kedvet kapok ráXD
  • ForzaInter
    Truman Show

nagyon nagy film, sztem Jim Carrey legjobb filmje, nem értem hogy sokan miért mondták hogy jobb lett volna ha Carrey helyett egy másik színész játszotta volna el, sztem nagyon jól eljátszotta szerepét, ponyvaregény utána ez a második film ami nálam 10-es:) 10/10

Hannibal Rising

sztem nem sikerült rosszul, nem volt rossz a történet, nekem tetszet, nem tudom sokan miért húzták le... 7,5/10
  • Bulykin
    The Man from Earth
    10/10
    Nagyon király, ezt nem gondoltam volna.
    The Seeker: Dark is Rising
    10/1
    Nagyon gagyi, nagyon szar....
    Welcome to teh Jungle
    10/7
    Jó film, sőt jobb mint amit vártam tőle, elég érdekes...
    Szerintem egy kicsit sok a felvezetés, hamarabb is "belecsaphattak volna a lecsóba"(úristenXD)....a vége az húúú:D:D
    Ennyi filmet néztem az elmúlt napokban, de még várat magára az Immortel, a RAmbo, a Warlords és a Shrek 3XD
  • MrSpock
    Én is megtekintettem a John Rambo-t!
    Eléggé brutálisra sikerült,bár a való élet is az(most nem itt a mi kis fletókánk által vezetett paradicsomra gondolok-remélem érződik az irónia.)
    A világ egyes pontjain ilyen hasonló dolgok mentek,és talán még ma is mennek végbe.Népírtások,egész falvakat tüntetnek el.Bár sosem értettem mi ebbe olyan jó,hogy leöldössük a haza népeit,főleg,hogy igazából ilyen kis közösségek.Jó persze itt fiatalok úgynevezett "toborzása" zajlott.
    Rambo hozta a kevés beszélünk,inkább majd ölünk stílust.
    Ő ehhez ért,de nagyon!
    Végülis a jót szolgálta,és végre megbékélt a sorsával.
    Ez a film nemakart máslenni,mint ami,nincsenek benne nagy dumálunk addig amig ki nem nyirnak stilus.
    /Ez amit nemszeretek sok filmben,a főgonosz elkapja a jófiút,és előadja az élettörténetét,mindezt addig amig utóbbi valahogy kinem nyirja.lol!/
    Szóval visszatérve,Rambo nálam megért egy 8-ast!
    Visszahozta az igazi akciófeelinget,amit a 90-es évek eleje óta nemigen látni.
    8/10
  • Shep
    Sose voltam nagy Rémbó-s de pl a 2 vagy a 3 jobb csak hogy ne menjünk messzire :)
  • Sephi
    Egy elmeny. Pont hianyoltam a filmbol vagy 4 olyan szamot ami nekem nagyon tetszett az eredetibol :P
  • Blasta
    Miért kéne másról szólnia?
    Mert most 2008at irunk?

Rambo erről szól (ok, a first blood-nak volt egyéb értelme/története is).

" Láttunk már sokkal jobb, hitelesebb, szórakoztatóbb filmeket is ebben vagy hasonló témában."

- Rambonak sosem kellett hitelesnek lennie.
    - Ebben a témában viszont érdekelne, szted melyik film jobb nála!
  • Bucser
    Sajna az igazi-hoz (musicalhez) nem volt szerencsém. Az milyen volt?
  • Shep
    Rémbó 4

Hát én továbbra sem értem miért ajnározza mindenki ezt a filmet. A történet megint a:
    -Gyere Rambó mentsünk meg x embert!
    -Á nem megyek, én már nem harcolok, ez nem az én ügyem, jó nekem itt a világvégén.
    gondolkodás, visszaemlékezés
    - Hát jó egye fene de most utoljára
    Á a csúnya ferdeszeműek megint elkapták a fehéreket
    Rambó megint lealáz mindenkit.

Gondolom azért annyira hú de jó film, mert olyan brutális a végén a csata, legalábbis csak erre tudok gondolni, hogy a népnek ez kell, de összességében elég üres az egész. Láttunk már sokkal jobb, hitelesebb, szórakoztatóbb filmeket is ebben vagy hasonló témában. Na mindegy tudom, hogy majd jön a leugatás, de nekem akkor is ez a véleményem.

7/10 (a sniperes rész miatt 7 amúgy 5 lenne)
  • REALista
    No Country For Old Men

Zseniális film, járt neki az Oscar.

10/10
  • Sephi
    Sweeney Todd -

Na ez vagy teccik a nepnek vagy nem. Nekem tetszett. Ebben Tim Burton kepvilaga es az is kozbejatszott hogy lattam az igazi eloadast :D
  • PetruZ
    Igen, bár még csak félig. Elég pofásnak tűnik elsőre. Nem valami übernagy, grandiózus dolog, de eddig jó fejek és események vannak benne. :)

(Arra kell figyelni, hogy tavaly két Mongol film is készült, az egyik az orosz/kazah, a másik meg egy mongol (Dzsingisz-év volt/van). A trailer az elsőről szól, azt kezdtem én is nézni.)
  • Blasta
    De nemis próbált erről meggyőzni!!! :DDDD
    Teljesen "szinten" tartotta Scott mind 2 főkarakterének személyiségét.

- A jófej zsaru, aki megvesztegethetetlen, igazságérzete hatalmas, ugyanakkor egy szar apa, nőcsábász (és szarul öltözködik :D)...

- A jófej gengszter, aki mérhetetlenül tiszteli és vigyázza a családját, korrektül játszik, nem hivalkodik a vagyonával, ugyanakkor probélma mentesen lő fejbe akárkit az utcá, vagy veri szét a fejét egy partin.

Mindkét karakter egyensúlyban volt. Legalábbis szerintem.
    Aki nem volt egyensúlyban, az Josh Brolin által megformált korrupt zsaru (aki 1ébként lejátszotta mindkét főszereplőt szvsz). Na, szal ő volt a főgonosz :))))
  • Sir Quno Jedi
    Oszkár-ból én csak a kutyakexet ismerem, azt komálják a kutyáim, mindig veszek is nekik és befalják. Node a filmes oscar...nemtom...
  • I.C.ram
    Ez így is van, de néha a film mégis nagyon próbált arról meggyőzni, hogy milyen nagy gazember Frank Lucas, de baromira nem sikerült neki :D
  • badsco
    Ja egyébként idén jelöltek egy kazah filmet a legjobb külföldi oscarra. A címe Mongol és Dzsingisz Kán életéről szól. A tréler alapján nem tűnik rossznak. Látta már esetleg valaki?

Tréler

Ja és dupla kardos lovasok rulez. :)
  • badsco
    Hi.
    Kissé pótoltam két nem túl régi sikerfilmet.

A mások élete
    Hát érdekes volt a történet, tettszett a történelmi hűség, a ruhákon, berendezési tárgyakon, autókon jól látszódott a készítők odafigyelése. A sztorit viszont kihegyezhették volna jobban is a főszereplő stasi-s fickóra. Sokszor nem nagyon lehetett érteni, mit miért csinált. Amúgy egy erős hetest kap tőlem a tízből, mert összességében jó volt.

Hotel Ruanda
    Na ez viszont telitalálat volt nálam. Nagyon erős film, tulajdonképpen az első félóra után magával ragadott a hangulat. Sokszor, amikor a főszereplő nehéz helyzetbe került bennem is nőtt a feszültség, hogy elinnen de gyorsan.:D Don Cheadle szenzációsat játszott, a felesége viszont néhol túlerőltette a szerepét. Jó volt, hogy igaz történet és szinte teljesen egyezik a film és a valós személy sztorija (néhol dramatizáltak a készítők). Nálam ez a film sikeresen beférkőzött a kedvencek közé, bár nem sűrűn fogom megnézni az biztos, ahhoz túlságosan durva érzéseket vált ki. 10/10

Most meg Oscarozok egy kicsit, következő napokban jön a No Country for old men és a There will be blood. :D
  • Tatyla
    Highlander: The Source

egy büntetés volt végignézni,igy megeröszakolni az alaptörténetet /spit

0/10

Hajlakk

John Travolt és Cristofer Walken miatt érdemes megnézni,de aki nem birja a musicaleket kerülje el

6/10

A király nevében

Uwe Boll azt hitte ha lekoppintja a Két Tornyot akkor nyert,tévedett...

5/10
  • ForzaInter
    :|
    eltévedtél.
  • retropyksa
    fikcsu van valakinek mert szétt-asz az ideg!
  • AntiHero
  • Blasta
    Ha téged ez dob fel...
  • AntiHero
    :D Na hát na:D Ha nem mutatták volna elég "unalmas" lett volna:)
  • Blasta
    "Mutatják a hullákat az tetszik."

Szeretem az ilyen alacsony ingerküszöbbel bíró humanoidokat
  • AntiHero
    Most néztem meg.

Mondhatni ugyan az mint az Ideglelés csak Erdő helyet Jungel van, "boszorkány" helyett Kannibálok. Na meg kézi kamera végig, 2 kamera van.

A film nekem nem volt ilyeztő inkább érdekes. Mutatják a hullákat az tetszik.

Welcome to the Jungle

10/7

• Blasta
    Ugyan. :) A valóság nem mindig "fekete-fehér". Márpedig a film vaós alapokon nyugszik, ezért nem a tipikus hálivudi "rosszfijú vs. jófijú" mozit láthattad.
  • I.C.ram
    Direkt azért raktam idézőjelbe :) A film negatív karakterére gondoltam, ami nem volt számomra teljesen egyértelmű, hogy ki is az. Illetve számomra tök egyértelmű volt, csak a film szerint meg nem az, akire én gondoltam :)
  • PetruZ
    30 Days Of Night (2007)
    A korábbi itteni viszonylag magasabb értékelésekre tekintettel (és az eredeti képregény ismeretében) bíztam valami normális, izgalmas, modern vámpíros horrorban, de összességében csalódnom kellett. Számomra nem volt sem izgalmas, sem feszültséggel teli, az üresjáratok miatt nagyon döcögősnek és sok helyen unalmasnak találtam. Volt pár jó rész, de ez - nekem - kevés, az ingerküszöböm elég magas. :) Szerintem volt egy kis logikai bizonytalanság is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a tetőtérrel, meg a rendőr haverjának túlélésével kapcsolatban
    , bár nem volt feltűnő. Az eleje és a vége sztem egyértelmű volt, én nem éreztem kérdésesnek a dolgot (mint itt nemrég valaki :) ).
    Összességében nálam csak 5/10.
  • Seten

"tortenet nulla"?

Azok a lemészárolt ex-burmaiak biztos nem így gondolnák.

• Boroskóla
    Welcome to the Jungle

Ha ezt látta már valaki írhatna egy véleményt mert a történetéből nmelehet elmennyire érdemes megnézni.