106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
okés leírtad a véleményed én meg reagáltam rá annyival, hogy majd ha megnézem, akkor megtudom h jó-e vagy sem.....nemtom mi rák bajod van és ne sértegess légyszi......lol -
Túl a barátságon
hát... elmetn egynek, 7/10 -
naaaah...most neked mi a bajod öcsi? -
Van már hozzá felirat? Vagy moziban nézted valahol? (ha utóbbi, akkor nem szóltam...) -
ember, mondtam én, hogy ne nézd meg?
leírtam a véleményemet, ami most pl. az, hogy te egy fogyatékos állat vagy. -
ez a te véleményed, úgyis megfogom nézni, majd akkor eldöntöm ÉN hogy jó-e vagy sem..... -
Real13 #36136 Across the Universe
Aki nem látta,az sürgősen pótolja, mert rendkivüli élmény.Ott a helye 2007 legjobbjai között. Remek zenék ,szimpatikus szereplők, óriási audovizuális élmény, amely méltatlanul lett mellőzve az OSCAR-on,főleg, ha azt nézzük , hogy a Chicago-t mennyire túlértékelték anno.Háborúellenesség, lenyűgöző képek , rengeteg utalás, 33 Beatles nóta.
Egyértelmű 10/10
Ha már jó filmek. -
TomDantes #36135 Engem nem azzavar, ha valaki nem érti meg, vagy nem tetszik neki, Szíve joga.
De a sok tuskó, aki buta mint a tök, és azért sz*roz egy filmet mert túl buta hozzá hogy megértse, nos kissé idegesítő.
Én se vagyok valami fene művelt, van sok olyan film, amihez nem nőttem még fel, de azért nem szidom tele szájjal. -
TomDantes #36134 Igen, azt hiszem el vagyunk idén kényeztetve jó filmekkel, főleg az előző évekhez képest.
Az igaz filmrajongóknak egy rossz szava nem lehet, mert idén tényleg mindenféle film van,
Érdekes, a Vérző Olajra is sokan írják hogy unalmas...hát van egy olyan érzésem nem velük értek majd egyet.
Az egyetlen ami zavar, az az utóbbi időben elterjedt, ,,mondanivalója" duma. Miért nyomja ezt mindenki?
Most az a menő , ha az ember azzal jön, hogy ,,nincs mondanivalója" és minden filmet le sz*roz?
De ez legyen az ő bajuk. -
Pierre75 #36133 Ne csináljatok már abból értelmi kérdést vagy műveltségi játékot, hogy ezt a filmet magasztalva, csendesen lehülyézitek azokat akiknek nem tetszett vagy éppen zavarosnak találta. Ezzel inkább csak magatokat minősítitek és cseppet sem kedvezően. -
...és egy nagyon nulla mozi. Amilyen jó az elképzelés, olyan szar a koncepció meg annak a megvalósítása. Doug Liman elég középszerű rendező, a Bourne Identity is csak az alapanyag miatt lett jó, de elég csak megnézni, hogy ugyanabból a forrásból mi mindent ki lehet hozni (Supermacy, Ultimatum), meg ugye a Mr. és Mrs. Smith...
-
A magyar mozikban HIPERVÁNDOR címen fog menni -
A Jesse James után napokig azon agyaltam, hogy vajon melyik ütött nagyobbat, az, vagy a No Country, de végül a No Country győzött, egy hajszállal és nem is vagyok biztos benne...
Eszméletlen erős a mezőny most, ilyen elég régen volt már, és még hátra van a there will be blood is, csak a feliratra várok. -
jaja, Jumper a címe... -
TomDantes #36128 Aha, értem. Ezt én is tapasztaltam, mert tényleg így van , vannak olyan filmek amikhez érettnek kell lenni, én se vagyok érett pát filmhez, igaz én nem is ordibálom, hogy sz*r, mert hülye vagyok hozzá.
Mások megteszik, ha szólok érte, én leszek bunkó.
Nem baj, No Country-t még majd megnézem a moziban is ha adják, a könyvet meg most olvasom, és pótlom gyorsan a lemaradásomat, mint Vérző olaj , g vagy a Jesse James. -
Jumper? -
halihó!Reggel látam a tv-ben 1 filmbemutatót...a címére lennék kíváncsi mert azt nem hallottam...uj mozifilm lesz...röviden ennyit tudok:
A film egy különleges képességekkel rendelkező srácról szól,teleportálni tudja magát vagy mi...és rátalál egy másik ugyan ilyen képességű srácra is és beindul a küzdelem...PLEAS HELP!!!!Privibe várom a válaszokat!!!Előre is köszi!!! -
A "+1"-et úgy értettem,hogy totálisan egyetértek Veled, csak ezt nem szabad itt leírni, mert akkor nem fogadom el mások ostoba véleményét.
Egyszerűen vannak filmek, amikhez nem mindenki elég felkészült. Számomra is, mások számára is, csak ahogy nézem, nem egy szinten... -
TomDantes #36124 Pedig már több tucat ember elmondta hogy nincs mondanivalója...biztos bennem van a hiba hogy nem így látom
-
gettobuxa #36123 planet terrorral csak 1 baj van, h nincs értelme HD-ben beszerezni :) -
"nagyon sok a kamu benne"
ez direkt ilynre lett csinálva. -
Terror bolygó 7/10
zombis, nekem nem igazán jött be. nagyon sok a kamu benne, de 1x nézhető.
Rosszbarátok - big nothing 9/10 nekem nagyon bejött, jókat röhögtem rajta :) -
karajjj #36120 igaz... :D
max a film történetének nincs eleje meg vége... -
+1 -
Minden filmnek van eleje vége meg közepe, ha nem lenne valamelyik akkor nem lenne film :) -
TomDantes #36117 Ez, mert ennek van elje vége és közepe is. Csak nem mindenki elég értelmes hozzá, legfeljebb -
gabr #36116 Ja, majd jönnek az olyan filmek amiknek nincs se eleje, se vége, csak közepe... ez az amerika művészet!! -
No Country for Old Men
Kicsit olyan durr bele filmenk tűnt nekem, néhány dolog csak a levegőben lóg, a vége meg olyan semmilyen. Összességében nem rossz film, a "beteg" csóka nagyon durván játszotta a szerepet, mondjuk az ajtónyitásos módszere egy idő után unalmassá vált. :)
7/10 -
Gabriel
10/7
7 pont...bizony, nekem tetszett:D Azért annyi kritikát mondok, hogy a történet egy kicsit izgisebb is lehetett volna és a végén a "nagy harcot" amikor Gabriel meg a hogyishívják végre összecsap, hát....jobb is lehetett volna, csak egyszer kétszer odasóztak egymásnak és túúúl érzelgős lett, sok volt benne a végén a dráma, de összeségében egy angyon jó filmet láttam:D -
kilcsir #36113 tegnap néztem meg az "Alvilági játékok" c. filmet. Nagyon jó film, ajánlani tudom. -
ki mondta, h van köze? én csak mondtam, h nekem az jött be jobban. -
Bee Movie - Mézengúz
ohh uramatyám , ez botrányosan szar volt, el sem hiszem, hogy ezt képesek voltak filmre vinni....és ahogy halad a film, úgy jönnek az egyre nagyobb marhaságok....
1/10 -
Beowulf
Hát ez egy abszolút egyszernézhetős múvi. HD-ben azért nem volt rossz.
5/10
Cloverfield
Moziban néztem meg, a felvezetés kicsit uncsira sikeredett, de aztán beindult a szerkezet, egy élmény volt, igaz, hogy a 30. percben már majdnem szétesett a fejem a kamerától... :D
8.5/10 -
Sok köze van ám a két filmnek egymáshoz. De való igaz hogy a NCFOM-ben is van nyúl. -
Hitman (2007)
Nem vagyok a játékok megszállottja, csak az első két részt ismerem nagyon felületesen, mert a demókat kipróbáltam, de kb. ennyi az egész, szóval biztosan nem lehetek elfogult. :) Előzetesen Olyphant gyerekképe és az egyszerű sztori miatt aggódtam inkább és többé-kevésbé be is jöttek a számításaim. Nem mintha azt mondanám, hogy a Hitman rossz, de nem is olyan jó. Olyan közepesen langyos akciófilm, amit megpróbáltak egy kicsit feldobni némi pucérkodással (a modellcsaj nem rossz bőr, megérne egy ajtócsapkodást, emellett szinte észrevehetetlen akcentussal folyékonyan beszéli az angolt, a következő James Bond-ban is fogjuk látni). Olyphant sem olyan hű de vészes, ki lehet bírni, én rosszabbra számítottam. Mondjuk a hangja béna egy kicsit, erőtlen, már a DH4-ben is zavart ez egy kicsit. A történet... olyan, amilyen. Az akciók is felemásak: vannak egész pofásak, meg rém gyengék egyaránt. A legtöbb filmmel ellentétben viszont itt talán elfért volna még kb. 10-15 percnyi nyújtás, kicsit több magyarázat a háttérről, kicsit hosszabb jelenetek (akár unalmas lassításokkal is). Az "intro"-t pl. kifejezetten kapkodónak, az eddig látottak egyik legrosszabbjának tartom. Talán majd a folytatásokban ezekre is figyelnek.
Mondjuk kaphat tőlem egy 6/10-et. De ez a maximum.
-
na az a zene tényleg no1. -
Real13 #36106 Még sok ilyen kezdetleges filmet szeretnék látni:) Zseniális film az, a végén a Mad World akkora telitalálat, hogy félelmetes... -
én sem értem mi nem tetszhet valakinek a DD-ban. :D Jó, sokadszorra már én is látom hogy kezdetleges, de a hangulat elsőre magával kéne ragadnia mindenkit :D De hát az emberek nem egyformák. -
kifelejtettem: szvsz természetesen. -
én se nagyon vágom mi tetszhet az embereknek a Donnie Darkoban.
No Country azért jobb bőven.