[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hitman (2007)
Nem vagyok a játékok megszállottja, csak az első két részt ismerem nagyon felületesen, mert a demókat kipróbáltam, de kb. ennyi az egész, szóval biztosan nem lehetek elfogult. :) Előzetesen Olyphant gyerekképe és az egyszerű sztori miatt aggódtam inkább és többé-kevésbé be is jöttek a számításaim. Nem mintha azt mondanám, hogy a Hitman rossz, de nem is olyan jó. Olyan közepesen langyos akciófilm, amit megpróbáltak egy kicsit feldobni némi pucérkodással (a modellcsaj nem rossz bőr, megérne egy ajtócsapkodást, emellett szinte észrevehetetlen akcentussal folyékonyan beszéli az angolt, a következő James Bond-ban is fogjuk látni). Olyphant sem olyan hű de vészes, ki lehet bírni, én rosszabbra számítottam. Mondjuk a hangja béna egy kicsit, erőtlen, már a DH4-ben is zavart ez egy kicsit. A történet... olyan, amilyen. Az akciók is felemásak: vannak egész pofásak, meg rém gyengék egyaránt. A legtöbb filmmel ellentétben viszont itt talán elfért volna még kb. 10-15 percnyi nyújtás, kicsit több magyarázat a háttérről, kicsit hosszabb jelenetek (akár unalmas lassításokkal is). Az "intro"-t pl. kifejezetten kapkodónak, az eddig látottak egyik legrosszabbjának tartom. Talán majd a folytatásokban ezekre is figyelnek.
Mondjuk kaphat tőlem egy 6/10-et. De ez a maximum.