106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • I.C.ram
    CSOCSO*
  • I.C.ram
    CSCSOCS:

Easter, amire te gondoltál :)
    Eastern=keleti, nem húsvéti :D
  • Kandurex
    The Mist spoiler

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na igen, a vége..., miért volt értelme az öngyilkosságnak, ha egész film alatt az életükért küzdöttek? Még csak semmi önfeláldozás sem, hogy valami valót nyerjen. Hülyeség volt a vége, talán könyvben más színezetet kapott a dolog
  • AntiHero
    Na a vége az tényleg nagyon fura volt. (nekem speciel nem tetszett)

Amugy jó film volt.
  • Bulykin
    Jumper
    10/6.5
    Az eleje döcögősen indult, de a végére egy elég izgalmas történet lett belőle.....nekem kivételesen tetszett:D
  • Dynamic
    Overnight

Török Ferenc (Moszkva tér) legutóbbi filmje.Értékelni nem tudom, mert nem láttam végig, ugyanis a 40. percnél kikapcsoltam.Brókerek biztos roppant érdekesnek és izgalmasnak fogják találni, én ennyit bírtam.Kár érte...
  • luckyboi
    Vérző olaj

Hát ez ütött és most csak ez megy a fejemben:

"I'm a family man- I run a family business. This is my son and my partner, H.W. Plainview. "

10/10
  • luckyboi
    The Happening

Nemtudom, talán a következő sikerfilmje Shyamalan-nak?
  • precision
    Jumper

Egy-két jó jeleneten kívül semmi extra. Egyszernézhetős látványmúvi. 5/10.
  • stargatelost
    akkor így ennek tudatában a filmes vég jobb volt, drámai és megrázó
    elkapkodták ugyan, de legalább nem volt elcsépelt
  • PetruZ
    Sorry, konyvben baromira nem az a vege, mint a filmben. :)
    Nincs lelki tiprodas, nincs ongyilok, nincs uzemanyag problema sem, a film teljesen apokaliptikus vegu. A radioban hallanak valami valaszt, es elindulnak arra. Kb. ennyi, ha jol emlekszem.

Egyebkent nemreg lattam en is a filmet, de nekem nem tetszett. Nem a konyv ismerete miatt, hanem ugy altalaban sem jott be (az eredetiben sem).
  • Bulykin
    The Invasion
    10/7
    Nem rossz, lehetne mondjuk egy kicsit izgalmasabb is, de egyszer nézhető...nem is tudtam hogy Nicole Kidman a főszereplő:D:D
  • Lipi1980
    Ma tervezem megnézni, de szerintem egy kb. 100 oldalas novellától nem várnám, hogy jobban ki van fejtve a végkifejlet...
    A másik meg az, hogy SK tipikusan az regényíró, akinek a könyvei az adaptációk során valami érdekes módon átalakulnak. Ez az átalakulás igen kevés könyvére volt jó hatással!
    De azért bízom benne, hogy nekem is tetszeni fog!!!
  • stargatelost
    The Mist

na ez 9/10
    hogy miért nem 10-es? egy-két dolog:
    a kisgyereknek nagyon nem volt szerepe, csak ott volt, legalábbis én néha észrevettem, hogy a készítők nem tudják hova tenni. Gondolom ez a könyvben nem észlelhető. A másik pedig Ollie-nak nem kellett volna meghalnia a végén, az annyira nem kellett oda....
    És a legvége, hát elképesztően megrázó, de szerintem el lett kapkodva, legalábbis nekem egy kicsit gyors volt, hogy leáll a motor, azt pár perccel később már öngyilok. De persze a könyvben gondolom hosszabban ki van fejtve a lelki vívódás és hogy miért vetnek véget az életüknek... bár drámai volt és nem happy end, és jó is volt ez a befejezés, én mégis azt mondom, hogy nem volt értelme az öngyilkosságnak, még ülhettek volna egy darabig a kocsiban, esetleg kimennek, hátha van a közelben másik kocsi (függtlenül attól, hogy egy perccel később jöttek a katonák)
    de mondom, azért így meg durván odabaxós volt
  • zaki
    Vérző olaj

DDL zseniális. 8/10
  • desigo
    főleg az állatok voltak botrány gagyik...
  • [Jakuza]
    Valami hasonlot akartak alkotni, de valahogy nem sikerult kasonlot kihozni.
    Osszevisszasag jellemzi az egesz filmet es az egesz film nagyon csopogosre sikerult.
  • Blasta
    Jajjmár gyerekek...
    KoZso tényleg szar zenét csinál?
    TÉNYLEG????

(a kértés költői természetesen) :)
  • tugyiti
    Én is most nézném sikerült télleg elszúrni emmerichnek?
  • desigo
    Most mennék megnézni
    ennyire ratyi :(

Apocalyptóhoz képest milyen?
  • [Jakuza]
    10,000 B.C.
    4/10
    Ismet tanui lehetunk, hogy probalnak eladni egy osszeollozott trailerrel egy semmitmondo filmet.

• REALista
    Hát én Bay-t az akció jelenetei miatt kedvelem attól függetlenül hogy elég sok hasonlóan megkoreografált jelenet van a filmjeiben mostanság.Viszon a történetvezetések meglepően bénák mostanság a filmjeiben túlajdonképpen a szikla óta.Azt a mai napig nem vágom hogy a Transformersben hogy a francba jött a képbe a hekker feka csávó...:D
  • ProGabe #36400
    ez egész egyszerűen szánalmas.egy újabb hálivúdi fos

emmerich ugyan olyan B kat rendező,mint béj:kapnak 2-300 millió dollárt,és kihozzák belőle a legszarabbat,amit lehet :(
  • Lipi1980
    Ja és majd ők vadásszák le egymást, mert versenyt hirdettek közöttük, hogy aki többet szed le, azt dughat velem :):):)
  • w77d
    tegnap este néztem meg a Kaptár 3-at. Komolyan mondom a végéig egész jó volt. Sokkal élvezetesebbre sikerült, mint a 2, de mondjuk az 1-nek a közelébe sem ér. Egy arányában nézve jó filmre sikerült. De a végét miért kellett így eltúlozni???
    Ha a főgádzsiból a végén előkerül egy-max két klón, akkor aztmondom ok, még befogadható! De így hogy annyi van belőle mint erdőben a fa? Az esetleges következő rész miről fog szólni?? Ellepik a világot a szupercsajok? XD
  • Blasta
    Nnna, örülök, hogy kitisztult ;)))

Amúgy értem amit mondasz, tényleg jónagy ökörség, dehát Emmerich bácsi már csak ilyen.
  • CSOCSO
    a Husveti Igeretek sokkal jobb lenne :D
  • precision
    ok igazad van, tényleg hülyeséget beszéltem :)
    meglátszik hogy nem olvastam át amit írtam, meghát fáradt is vagyok [magyarázkodni próbál]

ezzel együtt is zavart hogy angolul beszélnek...mert rajtuk kívül az egész "világ" (mármint az a 3-4 nép akiket még megismerünk) ugyanazt a régi nyelvet beszélik...de ők nem, ők jusztis angolt :D
  • precision
    hát, a moziban is felirattal adják (ott néztem)...szóval, ezek szerint nem igazán akarják szinkronizálni...erre értettem
    ha tévedtem akkor ennyi...ettől függetlenül beszélhettek volna "régi" nyelven az angol helyett
  • Blasta
    "nem értem a főszereplő törzsének miért nem tudtak egyet adni, hamár úgyis feliratos a film."

Ezt most komolyan gondolod? :DDDDD
  • precision
    10000 BC

Egy picit csalódtam a filmben. Többre számítottam a trailerek alapján. És itt nem a látványra gondolok. Az ok, hogy nem a legszebb CGI amit láttam, mondhatni középszerű, de azt el lehet viselni. A színészek jók voltak, a főszereplő kivételével. Vele valahogy nem tudtam megbékélni. A játéka nem igazán jött be. A sok klisé és sablon is rontott a helyzeten. A már lent említett nyelvi kérdés engem is zavart egy kicsit, mármint hogy angolul beszéltek... érdekes, a filmben a többi népnek volt saját nyelve, nem értem a főszereplő törzsének miért nem tudtak egyet adni, hamár úgyis feliratos a film. Egy-két jó jelenet azért volt a filmben, de a fent leírtak miatt jóindulattal csak egy 6ost tudok rá adni. 6/10.
  • BlackWolf
    Megneztem a The Eye remaket , szerintem semmivel se volt rosszabb mint az eredeti vagy csak elfogult vagyok jessica alba miatt de nalam siman kap 1 7/10 -et ha nemlattam volna az eredetit es nemtudtam volna minden percben , hogy most mi fog tortenni lehet meglett volna a 7.5 is :D de ezis bokezu ertekeles ahoz kepest amennyire imdb-n lehuztak szegenyt.
  • desigo
    jó filmek lennének xD
  • Seth
    Halálos Blasta
    Gyilkos Blasta

melyik nicknevet akarod?? :D
  • Blasta
    csak felcsapom a port.hu tv-műsorát:

- halálkanyar
    - halálbiztos diagnózis
    - gyilkos sorok
    - gyilkos számok
    - gyilkos elmék

nemsorolom, de kiakasztó komolyan...
  • sweech
    mert gecikreatívak a fordítók
  • Blasta

MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT KELL MAGYARORSZÁGON MINDEN MÁSODIK AKCIÓFILMNEK "GYILKOS" VAGY "HALÁLOS" JELZŐVEL KEZDŐDNIE?????????? VALAKI ÁRULJA EL PLZ!!!!

[IDEGES]
  • ProGabe #36385
    te ERRE a filmre gondolsz?mert ehhez semmi köze Darabont-nak
  • TomDantes
    Eltalátad...mert nem volt normális érvelésed. Vagy talán a sz*r éés uanlmas neked normális érvelés?
    Akkor elnézést kérek, velem van baj.
  • [Jakuza]
    The Great Debaters 8/10

Darabont ismet jo filmet csinalt, bar a vege a filmnek mar annyira atlagos es mar szamtalanszor lattuk mas filmekben.
    Viszont a jo pont, hogy ellentetben a Jesse Jameshez kepest ez a film nem semmit mondoan gyenge es nem unalmas, annak ellenere hogy inkabb a mondanivalora epit, nem pedig az akciora.
    Mondjuk Darabont filmtol ezt el is varja az ember.