1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    The Mist

na ez 9/10
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy miért nem 10-es? egy-két dolog:
    a kisgyereknek nagyon nem volt szerepe, csak ott volt, legalábbis én néha észrevettem, hogy a készítők nem tudják hova tenni. Gondolom ez a könyvben nem észlelhető. A másik pedig Ollie-nak nem kellett volna meghalnia a végén, az annyira nem kellett oda....
    És a legvége, hát elképesztően megrázó, de szerintem el lett kapkodva, legalábbis nekem egy kicsit gyors volt, hogy leáll a motor, azt pár perccel később már öngyilok. De persze a könyvben gondolom hosszabban ki van fejtve a lelki vívódás és hogy miért vetnek véget az életüknek... bár drámai volt és nem happy end, és jó is volt ez a befejezés, én mégis azt mondom, hogy nem volt értelme az öngyilkosságnak, még ülhettek volna egy darabig a kocsiban, esetleg kimennek, hátha van a közelben másik kocsi (függtlenül attól, hogy egy perccel később jöttek a katonák)
    de mondom, azért így meg durván odabaxós volt