106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
oops, most vettem észre h nem ugyanarról a filmről beszéltünk :)
sry -
na ne szopass :D
hol vetted? meg egyáltalán hogy jutottál hozzá?
tök jó h az ilyen low budget távol keleti filmek is eljutnak hozzánk -
jefferson83 #36745 Őrült Stone - 2008 a patkány éve
199 HUF-t megért :) Marha rég láttam, ideje volt feleleveníteni. Nekem tetszik. -
Azér a második rész sem volt túl mély... -
Resurrection az az Alien 4? És nem volt gagyi? Az egész filmet áthatotta egyfajta franciás, a Taxi filmekre jellemző komolytalanság. szerintem :D Egyedül tényleg az alienek megvalósítása és akciói voltak azok a részek, amik miatt egyeltalán tőlem pontot érdemelhetne a film, csak hát ennyitől ugye még nem merném annak hivni.
De mindegy, begyöpösödött old fan vagyok, biztos ez a bajom. -
az alienek miatt 10 pontos... pontosan azt nyujtotta a film amit elvartam tole
soha nem fog olyan film elkeszulni ami az alienrol szol es pont ugy hanyatt dobnad magad tole mint amikor eloszor lattad az alient...
akarki rendezne......... ha kijon az Avp 15 evvel ezelott akkori vizualitassal de ugyan az a sztori es tortenes hidd el hanyatt dobtad volna magad tole...
10-15-20 eve barmilyen film hubazzmeg volt.. remalom az elm utcaban.. szornyecskek.. stb.. ma mar barmi ilyesfajta uj film total GAGYISZTIKUM!
az uj avp filmek nekem sem tetszettek...
de a resurrection szvsz nagyon jo lett. akciofilmes lett mint atom de nem lett gagyi... ellenben az avp filmekkel -
Lars and the real girls(?) (Plasztik szerelem)
Egész jó kis dráma volt. Néha kell az ilyen film is. Látni, hogy milyen utópisztikus is az, mikor egy egész kisváros kiáll valaki mellett úgy, hogy közben gyakorlatilag hülyét csinálnak magukból, de nem számít, mert mindenki ugyanezt csinálja. Lássuk be, sokan szeretnénk egy ilyen környezetben élni. A főszereplő zseniális volt. Nagyon életszerűen hozta a szerepét. A dokinő játéka is jó volt. Többiek meg hozták az elvárt szintet, szóval velük sem volt baj, de a főszereplő lejátszott mindenkit kb. Volt benne egy két vicces jelenet, de a humor nem erőssége a filmnek, bár szerintem nem is volt célja. Amit hiányoltam a filmből, azaz egész miértje. Gyakorlatilag semmire nem adott magyarázatot, csak kívülállóként nézte az ember az eseményeket, hogy mi, miért történik, az nem derült ki.
7/10 -
Seten #36740 SPOILER
A Predator 2-ről beszéltem. Mikor Willy királyt megöli.
-
SPOILER
Nem, mar a Predator 2-ben mutatjak :D -
Bazz, én is elírtam! :D -
Hát ha lenne időm rá szívesen olvasnák könyveket, de elég az, hogy tudom honnan származik ez az ötlet, hogy keverték a kettőt egy filmbe. :) -
Nekem is nagyon bejön mind a 4 Alien film. Pont azt szeretem bennük, hogy annyira különbözőek és hogy mindegyiket nagy név csinálta. -
Nem, csak a végén látható, legalábbis én előbb nem láttam -
Seten #36734
SPOILER
De nem hamarabb mutatják a koponyát? (Mikor a pred pucolja a frissen beszerzettet)
-
Ponyvaregény
tegnap kb tizedjére is megnéztem, még mindig üt a film, kegyetlen jó, hihetetlen hogy az ember akárhányszor nézi meg mindig fel fedez vmi apróságot, zseniális. 10/10 -
Csocso, a resurection az előző 3 filmhez képest szvsz harmatgyenge, egy szimpla szörnyes akciófilmet csináltak belőle, szted mitől 10 pontos? :D
Vagy csak azért mert FAN éspont? :DDDDD -
luckyboi #36731 The Mist
Hát istencsászármegminden, de a vége az a költségvetésük végét is jelenthette, mert teljesen elkapkodták. Részemről jobb mint a legutóbbi 1408 , de nem jobb mint a Titkos Ablak vagy éppen a Halálsoron. Mondjuk az utóbbiak A+ kategóriások.
The Mist
7.5/10 -
a jatek szvsz nagyon para volt foleg ha az ember szerette a filmet ( alien...) az elso resz eleg jo volt.. nem valami hubazz film de azert jo volt.. a masodik mar gyengecske lett..
tegyuk hozza en nagyon nagy alien fan vagyok alien, aliens, alien 3 es a resurrection is 10 pontos szvsz:D -
badsco #36729 nah késő van nem úúúrhajó, hanem űrhajó. Ezolyanfeketepákóslett. :D -
badsco #36728 Az AVP onnan ered, hogy a Predator 2 (nem a svarcis) végén, amikor (SPOILER) a zsaru felkerül az úrhajóra ott van egy alien koponya trófeaként. A készítők ezt poénnak szánták, ill. ezzel tisztelegtek az alien filmeknek. Aztán néhány író köztük a Perry-k továbbgondolták a sztorit. Tény, h ezek a könyvek lettek a legjobbak, a játék hangulatos, de csak játék, a filmek története viszont visítóan szar. Én nem láttam ezt a mostani AVP filmet, sztem nem is fogom, úgy is csak idegesítene. Az első viszont rettentő nagy jó indulattal nézhető, meg mégiscsak szerepel benne Lance Henriksen. -
Még alszok rá egyet, holnapra lehet kap +1 et:DD -
Jackie Brown
kurva nagy film, zseniális

9,5/10 -
Majdcsak megnézi végre mindenki és akkor nyugi lesz ... -
No contry for old men
Megnéztem végre:) Nem tudom mit mondjak, elég hosszú volt, de nem unatkoztam végülis. Llewelyn (szép név:D) végülis teljesen emberien gondolkozott és cselekedett, elmérte hogy mire képes, nem látta a saját határait. Anton meg követekezetes volt, de a sors jelezte neki is hogy nem egészen oké minden:) A seriff meg besokallt a világ "gonoszságától".
Nem volt rossz, de szerintem nem ez volt 2007 legjobb filmje, legyen egy 7/10 -
az egy mas teszta azon mar regesreg tul vagyunk... masik ket emberke masik filmen kezdtek el szapulni egymast, kitoroltem mar nem lathatod.. ezert irtam hogy nyugodjunk le.. a no movie for stupid men en akkor mar tulvoltunk.....
-
LOOOOOOOL -
hat a jo edes unokahugodat!!!!!!!:)
nem szoltam be, hanem leirtam hogy maradjanak nyugton mert ketten elkezdtek egymast szidalmazni.. erre jon a japan maffia hogy en nyugodjak le.. loal.. -
no contry for old men
ez de szar film
-
Már bocs de szerintem te is hergeled a többieket a "No movie for stupid men" és egyéb beszólásaiddal... -
Beszólsz neki, amiért beszólt neked, hogy beszóltál a többieknek?!
Hát szóljon már be nekem valaki!!!
-
probalnek rendet tartani mert egymast basztatjak az emberek te meg beugatsz hogy nyugodjak le?? normalis vagy te? -
Dead Silence
hát ez ilyen egyszernézős film volt, semmi ijesztő nem volt egészben... történet is elég gyér volt, megvalósítás se volt vmi nagy szám, eléggé b katos hangulata volt néha... vége az teccet, bár elég fűrészesre sikeredett. teljesen egyetértek imdb 6 pontjával, 6/10 -
Mit nem volt nagy szám!? Azóta se terjed a robbanás a folyosón!!!! :DDD -
Mekkora jó volt régen az AVP első része (játék). Hosszú órákat nyomtunk vele cooperatívban, pedig nem is volt olyan nagy szám a játék, de volt hangulata :) -
A Mio min Mio filmre ki emlékszik? -
Olvass el pár AVP világban játszódó könyvet. Először is mondjuk ezt:
Stephani Perry, Steve Perry - A préda -
Seten #36711
Az úgy volt, hogy készült egy játék "Alien vs Predator" névvel (bár először könyv(ek)ben hozták össze őket) és aztán valakik úgy gondolták, hogy csinálni kellene ebből fimet is, mert abban van a lé. :)
-
Sziasztok!
Elég régen elindítottam egy filmes blogot, de aztán időhiányában abbamaradt. Most a napokban ismét beindult. Azért írom ezt ide, mert ha esetleg lenne kedve valakinek írni filmkritikákat, véleményeket, az nyugodtan dobjon egy PM-et, és megbeszéljük. Rájöttem, hogy egyedül nem jó belevágni ilyesmibe. Többszem többet lát alapon. :)
Köszi, szóval ha valakiben van egy kis írói véna, most kamatoztathatja:)
Jaj de szép monda volt ez is
Na isten áldjon mindenkit. -
Seten #36709
Volt rá egy negyeddollárosom, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz. :)fej
-
Én tegnap este láttam németül az Aliens vs. Predator c. filmet.
Hát nem tudom, mintha a horror kiveszett volna belőle.
És azt se értem hogy kerül össze ez a két lény egy filmbe?Az Alien sorozat első 3 részét láttam, a 4.-et is kb. negyedéig.Sehol se volt ezekben a részekben az a másik lény, ami az alienek ellensége volt.Azt mintha egy másik filmben láttam volna, sokra nem emlékszem belőle, de arra, hogy a főhősök megtalálták az úrhajójukat és találtak különböző koponyákat, trófeákat gyűjtöttek és közbe kaszaboltak a Földön.
7/10-re értékelném.