106868

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
vagy a balatonban :D -
"Arra nem gondoltál, hogy az Atlanti-óceánban élt a szörny"
Ezzel az erővel élhetett a csendesben is :)))) -
New York népsűrűsége 3x nagyobb, mint LA-é, és 2x nagyobb, mint SF-é. Meg tényleg sokkal több rombolni való van New Yorkban, mint a többi nagyvárosban. Engem nem zavart, hogy New Yorkban játszódik. Arra nem gondoltál, hogy az Atlanti-óceánban élt a szörny, és necces lett volna egy kis öldöklésért megkerülni az amerikai kontinenseket? Panama csatornán meg gondolom nem fért volna át, főleg nem észrevétlenül. -
Csapatleépítés -
nincs itt semmi belekötés, csak szerintem már uncsi new yorkot lerombolni, mindenki ott rombol, még a két tornyukat is ott robbantották fel..... -
LA-ben nincs semmi, vagy San Franciscoban? de tudom minenki csak new yorkot ismeri, ez van, godzilla is odament... -
Én is oda mennék:P Vagy japóba:) -
Ha te viziszörny lennél, melyik városba mennél? Én tuti New Yorkba :D Ott lehet egy taposással a lehető legtöbb embert harcképtelenné tenni :P -
mert New Yorkban van mit lerombolni :p nem értem miért baj az ha ott játszódik. te sem, csak valamibe bele kellett kötni -
Cloverfield
a kézi kamerás felvételen kivul semmi ujat nem tud hozni a film, ráadásul egy idő után idegesítővé válik a rángatozás, rázkodás....csak egy godzilla ujragondolás ráadásul ez is new yorkban, de mé?? miért nem a napsütütte miami-ban vagy LA-ben vagy miért nem a texasi olajfurotornyokoat szaggatja szét... usa-n kivuli város meg gondolom szoba se jöhetett volna mivel akkor a hulyék nem tudták volna hol játszodik a film.... szoval nem egy nagy durranás, nagyobb a füstje mint a lángja kategoria.... -
Asszem itt még röpködni fognak a 10-esek erre a filmre :D -
The Bucket List - A Bakancs Lista
10/10 Rég láttam ilyen jó filmet, aki nem látta, ne hagyja ki -
A leggyorsabb indián
nem is akarok hozzáfűzni semmit... utóbbi idők legjobb filmje, amit láttam...
10/10 -
SPOILER
the kingdom
ez valami helyszínelők különkiadás? semmi nem történt egészen az utolso negyedoráig, csak nyomoznak, az is irto béna és unalmas....
Jumper
borzalom...a befejezése pedig szörnyen fanáziatlan: "én mondtam hogy más vagyok" és ott hagyja... -
Cloverfield
10/9
No comment... -
Megnéztem egymásután, két, hasonló FELÉPÍTÉSŰ filmet.
Vantage Point (8 Tanú): Elején mikor nyomatták a "pörgesd vissza, mutasd máshogy" dolgot, még jó volt, de mikor már 4x eljátszották ugyanazt, akkor már ott voltam, hogyha mégegyszer megpróbálják, akkor megy a levesbe a film. Baromi vontatott és unalmas volt az eleje. Aztán mikor rájöttek a filmkészítők, hogy azért mégsem lehet egy ötletre helyezni a hangsúlyt végig, akkor átment egy nézhető, de tök átlagos akciófilmben. Szokásos: nincs sztori, helyette van sok-sok akció légzsák nélküli auto-repair-es kocsikkal, ami utoljára a Carmageddonban volt szórakoztató, illetve a megszokott "húúúdeokos ez a csirkefogó" klisék. Aztán sikerült a szokásos középszerű akcióklisé befejezést berakni, és ezzel készen is lett a tökéletesen középszerű film. Egyszer talán nézhető.
5/10
Másik film, ami alkalmazta ezt a "tekerjük vissza, aztán nyomassuk le máshogy" témát a:
Before the Devil Knows Youre Dead:
Na ez már teljesen más súlycsoport volt. Ezerszer jobban megoldották a fent említett megoldást. Soha nem vált vontatottá a film, soha nem éreztem úgy, hogy még egy rossz húzása van a filmnek, kikapcsolom. Philip Seymour Hoffman zseniális volt. Egyre jobban birom ezt a fickót. Nem is ragozom tovább, nekem nagyon tetszett a film. Remek színészekkel, jó sztorival, jó megoldásokkal.
8/10 -
Cloverfield
már ki lett beszélve, úgyhogy nem is fűzök hozzá több mondandót
9.5/10 -
szerintem épp az volt az egésznek a varázsa hogy Juno ilyen könnyedén kezelte a helyzetet, személyiségéből kiindulva
nekem pont az tetszett hogy egy ilyen komoly, súlyos témát ilyen lazán és egyszerűen oldotta meg, és nem kezdett el pánikba esni és jaj...amit valszeg legtöbb 16 éves megtenne
-
Megteszem
-
vili 27 #37010 Én a premieren voltam az Into the wild-on.
A filmet végig kell nézni, mert akkor fogod átérezni igazán a sztorit, és a lényeget. Sokat dob a filmen, hogy igaz történet. És tévedésbe ne essék senki, ez nem egy popcornos film. A sztoriról annyit, hogy Jon Krakauer, aki megírta a sztorit az igaz történet alapján megmászta az Everestet, abban az évben amikor a legtöbben haltak bele a megmászásába. Ha egy ilyen ember nagy kalandnak tartotta Chris MCcandless történetét ...... akkor nincs miről beszélni. A film egy nagy kaland a nézőnek is, és nagy élmény. Barnie nézd végig a filmet ! :) -
és milyen okos magyar cimmel jelent ez meg? -
ez épp az a film, amit soha de soha nem szabad megnézni szinkronnal, el sem kellett volna készíteni...
pl el nem tudom képzelni, hogy csinálták meg a buszos jelenetet, amikor a buszsofőrrel(magyar) kiabál az angol hapi.... (tényleg, hogy csinálták meg?)
amúgy szerintem egész jó film, azt nyújotta, amit elvártam :) 7/10 -
Severance
omfg ilyen szar szinkront még nem hallottam + a film is iszonyat gyenge. 3/4-e után már csak végigpörgettem. ez nekem sajnos 0. -
The Bucket List
Hát ez a film fullosan 10/10, első fél órában azt hittem az egész film a kórházban fog játszódni, és már akkor magas pontszámot akartam adni.
Ez egy borzasztóan szomorú film 2 isteni színésszel, valóban tanulságos történettel és nagyonis elgondolkodtató párbeszédekkel. Én nem tudtam olyan könnyednek felfogni a filmet, mint amilyennek mutatja magát.
A lényeg, hogy már nagyon hiányzott egy igazán jó film, és most itt van.
-
The Bucket List - A Bakancs Lista
Morgan Freeman, Jack Nicholson ez a két név már magáért beszél.
Mindenkinek nagyon tudom ajánlani. A Film története nagyon is komoly, de a filmen ez olyan könnyednek hat, hogy nagyon élvezhető.
10/10
-
nem teljesen bár sok embernek az sem tetszett. :) Nézd meg az alternativ i am legendet is majd késöbb ha újra unatkozol (nem csak a vége más, közben is van egy-két slusz poén) -
Michael Clayton
unalmas, nem szól semmiről és ezért oscat adni annak a nőnek, mindennek a teteje...értem én hogy ez egy krimi, jog, meg nem a robbantgatások hiányoztak hanem a feszültség, izgalom...... -
I am legend
SPOILER
azt hiszem erre mondják nagyobb volt a füstje mint a lángja, bár nem vártam semmi egetverőt, de azért ilyet már láttunk, a sztoriban semmi érdekes, néhány jó tanács, moralizálgatás stb, de most komolyan azért lett legenda amit a végén tett? miért nem ment velük? pff, ilyen gagyi befejezést... gondoom az alternativ befejezés meg a másik poén virágszedegetéssel... -
Seten #37001
"ketten tolják az egész páncélos hadosztály ellen"
Plusz az a párszáz afgán felkelő azért több mint kettő. :)
-
Juno
-------------------------
6/10
A helyzet az, hogy ez nem egy rossz film, de a hype miatt én sokkal többet vártam. Tetszettek a karakterek, a sztori iszonyat átlagos, de ez az egész szituáció sztem európai fejnek túl lazán lett véve.
Úgy értem, hogy egy rendes családban élő 16 éves lány teherbe esése majd gyermekének örökbeadása LEHET, hogy az USA-ban ilyen laza téma, de nekem életidegen volt, ogy mennyire lazán kezelték a fimben ezt az igen húzós történetet. Mind a főszereplő mind a családja szempontjából.
Amúgy 1x nézhető a film, de senki ne várjon ultra-frappáns poénokat és beszólásokat. Kellemesen hömpölygő film, unalmasnak éppenséggel nem az, de nekem vmi hiányzott belőle (a hölgypartnernek is akivel néztem).
Röviden: a közepesnél egy fokkal jobb, de sokat ne várjatok tőle. -
Nekem a Jóbarátokban is tetszett!
-
The Spiderwick Chronicles
Aranyos kis mese szimpatikus színészi alakításokkal
-
REC
Hát a cloverfieldtől jobb, de nekem nem igazán jött be ez a film sem, alapvetően egész korrekt az egész, csak már kissé unalmas ez a megharaplak agresszív állattá válsz téma.
7/10 -
Vantage Point
A recept: végy nem túl hypolt, mégis jól ismert színészeket, egy jó rendezőt, és egy kiváló krimi történetet, mutasd be 6. különböző nézetből és kész is a... 8.5 / 10 film!
(azért nem 9 és 10 pont mert az a klasszikusoknak jár)
Amit ki lehetett hozni azt kihozták belőle. Le a kalappal.
Kötelező film! -
REC
Én is végigpattintottam,mert anno a Cloverfield kapcsán találtam rá a trailer-ére...Nálam is olyan 9/10 a film,jó nagyon,iszonyatosan para,ügyesek a szereplők,totál hiteles az egész...De mégegyszer már nembírnám végig...
Nálam a Cloverfield mindent überel,még sokadszor végignézve is...Ráadásul a DVD-re brutális hangot pakoltak,de az mondjuk már a moziban is ütött...Ez lesz a következő Bluray lemezem valszeg... 10/10 -
[Rec]
hát ez vmi nagyon gyenge, nagyon kiszámítható volt, összesen 1 jelenet volt amin vmennyire meglehetett ijedni... kommentek alapján sokkal jobb filmet vártam, jó paráztatós horrort... ugyanolyan gyenge mint ideglelés bár az még egy fokkal ennél is szarabb... 4/10 -
Into the wild
Csak a feléig néztem, mert nem igazán tudott lekötni, pedig én megpróbáltam. Tudtam, mire számíthatok, valamiért mégse jött át annyira a film. -
Most olvastam én is. :(
Máig a két kedvencem tőle az El Cid és a Ben Hur. -
Elhunyt Charlton Heston
nyugodjon békében... -
Nem is az ilyesztgetések miatt adtam rá jó pontszámot, hanem a filmnek a hangulata miatt. Pont azért mert tökéletesen le tudott kötni, és a feszültség végig bennem volt. Én az egész filmben 1x ilyedtem meg, de nem ez alapján kell pontozni.