106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #37068
    mondjuk spec az ilyen rémiszgetős filmeknél bejöhet ez a kézikamera, de nekem a cloverfieldben már sok volt....
  • Tikal #37067
    a ja de ne már mert nagyon gáz lesz a harmadik után.. sőt már most fáraszto számomra....
  • AntiHero
    The Bucket List

10/10

Semmi rosszat nem tudok elmondani róla. Tökéletes.
  • I.C.ram
    Nagyon rákaptak erre az egy kézikamerával egészfilmet csinálni dologra. Gondolom nem keveset spórolnak rajta :D
  • a.carkey
    Fools Gold

Aranyos film, bár kis hiányérzetem volt a végén. De mindenkinek ajánlom.
  • joebacsi
    jé dexter nővére :)
  • barnie1990
    Hogy kapnák be...

Amúgymeg:

I am legend

Ki lett sokszor tárgyalva, végre én is rászántam magam. Én nagyon jól szórakoztam rajta, a kutyás jelenet nagyon megható, szerintem tökéletes volt a vége (láttam az alternatívot is, az fájt).

Most csak ilyen gondolatokra futotta. :)
  • sweech
    amcsiknak saját verzió kell, nehogymár spanyol filmet kelljen nézniük
  • Kanál
    pf, egy éve nincs még kint a REC de már remake készül belőle? :D
    zseniális
  • sweech
    Off

Quarantine trailer

szerintem nem lesz rossz :D
  • stargatelost
    Vantage Point

9/10

Végig pörög az egész film, és az ilyesfajta 'mutassuk be más szemszögből' koncepciót is nagyon komálom.
  • PrisonMan
    Most olyan játékba kezdtetek amibe szerintem felesleges belemenni..
    Jó, lehet, hogy a WTF után kérdőjelet kellett volna tennem és akkor nincs ez a felhördülés Egyszerűen annyit akartam kifejezni, hogy egy nagyon állat, baró (satöbbi satöbbi) dolog a szörny. Ennyi.

Azért, hogy a játékba is belemenjek egy kicsit:
    "ha wtf akkor hol a kerdojel???? ez olyan mintha azt irnam: ti is nezitek a tv-t"
    Ad egy, hogy mondat elején nagybetűt használunk, és csak indokolt esetben szoktak több mondatjelet a mondat végére rakni.
    Ad kettő: "ti is nezitek a tv-t" De könyörgöm, ha nekem a WTF mögül lemaradt a kérdőjel, neked a mondat végéről hol a pont?
  • tugyiti
    stnm b+ most ezt úgy nem tudom feldolgozni hirtelen: i'm the only genius in this fuckin' business ASD:SA:dAS?D?SF?SAd,AF,,,,.........
  • CSOCSO
    ezt en nagypon is jol vagom:D:D:D:D

viszont ez nem egyertelmu:
    A szörny meg WTF

ha wtf akkor hol a kerdojel????

ez olyan mintha azt irnam: ti is nezitek a tv-t

kerdojel nelkul elegge ketertelmu.. ha azt irja hogy a szorny ftw.. ide nem kell semmise es tudom hogy tetszett neki a szorny.
  • zaki
    Ez a csávó hihetetlen... :D
    Igaz filmjét még nem mertem megnézni... xD
  • barnie1990
    Most ezt komolyan gondolja, vagy csak szivatásból? Ennyire beképzelt nem lehet valaki, Michael Bay fanok előre!
  • Istencsászár
    adja:DDDD
  • Blasta
    EZT MOST MIDNENKI MEGNÉZI!!!!

...és röhög :DDDD
  • precision
    wtf - vattafak
    ftw - forthewin
  • CSOCSO
    most az whattafukk vagy forthewin?
  • zaki
    A szem (2008)

Nyertem 2 jegyet, így hát megnéztük moziban. Hát, nem volt egy nagy eresztés, tipikusan egyszer nézhetős kategória, egy-két ijesztegetéssel. Láttam az eredetit is, nekem az sem jött be, meg úgy a keleti filmek nagy része sem túlságosan (1-2 kivétel persze van, pl Oldboy).

5/10 Alba kisasszony miatt... :P
  • ForzaInter
    Amerikai Gengszter

kurva nagy film, 10/10
  • stargatelost
    Haunted Forest
    1/10

The Return
    1/10

Black Water
    7.5/10

Krokodilos film, de nem a megszokott fajta.
    Remekül van felépítve a film, nincsenek buta szereplők, mindent úgy csinálnak, ahogy más is csinálná egy ilyen helyzetben, és a film első felében nem is krokodilon van a lényeg, hanem a lelki megtörtésen és a reménytelen helyzeten
  • PrisonMan
    Az utóbbi 2 napban 2-szer pusztult el New York. Tegnap néztem a Cloverfieldet, ma pedig az I am Legendet néztem meg.

Cloverfield
    Bejött nagyon az egész, a kézikamerás dolog se zavart. A szörny meg WTF

I am Legend
    Ez is nagyon tetszett, azért egy kicsit többett járkáltattam volna Will Smitht az üres New Yorkban. (A 28 nappal későbben is az első percben való üres Londonban való sétálgatás volt a legflashebb). Meg azért egy kicsivel több vámpír fight is jó lett volt [de az is igaz, hogy mikor és hol?!]. Összhatás marha jó, "Ez az ő legendája"
  • I.C.ram
    Drámának mondanám elsősorban. Egy rablás-kísérlet iszonyú nagy kudarcsorozatot indít el, és hogy ezt hogy élik meg a szereplők. 2 főszereplő, és a másik 2, de inkább csak 1.5 mellékszereplő. A saját szemszögükből mutatja be a dolgokat. Érdemes megnézni.
  • Shep
    Ez a Before the Devil ... milyen stílusú film?
  • I.C.ram
    Annó a moziünnep alatt néztem meg a CSapatleépítést magyar felirattal. Akkor jó volt :D Bugyuta faszság volt, de direkt, és lehetett rajta itt-ott derülni :P 300 forintot megért :)
  • stargatelost
    ha nektek a Severance 0-ás, akkor még nem láttatok igazán rossz horrort...
    ez a maga kategóriájában egy remek slasher(?)
    ráadásul magyar vonatkozás van benne...heh...hiszen M.o.-n játszódik...
    szinkron szempontból viszont el tudom képzelni, hogy élvezhetetlen, de hát az vessen magára, aki úgy nézi...
  • N3TuddKi
    ez valóban egy ritka nagy 0ást ér.
  • Riddick21
    valakinek csinálták...
  • CSOCSO
    szvsz jo volt a kingdome
  • Tikal #37037
    nem akkor majd az olyan kommentek jonnek hogy minek egy szar filmnek folytatás, ugysem hozná még az első szintjét sem...
    ja és egy randalirozást párizsban is megnéznék, mondjuk mikor felkapja a tornyot és azzal veri vissza a helikoptereket...szoval cloverfield 1/5

Charlie wilson's war
    no, ez nem volt rossz, bár néha elég kosztümösnek hatott, pláne mikor ugy láttam hogy egy f-16os lőnek le az arabok, meg egy huey-t? szovala vizuál az kb mint a rambo afganisztánban, de ezt leszámitva jo kis film volt, legalább lesz némi fogalma néhány amerikainak hogy is jött a képbe osama.....
  • barnie1990
    Philadelphia

Filmkatalóguson 40. legjobb film, hát végülis nekem is bejött. Nagyon jól átérezhető a film, Tom Hanks-től ez az alakítás már elvárható. Lehet nagyobb számot adnék a filmre, ha nem láttam volna a napokban a szerintem sokkal jobb Bakancslistát, így 7/10.
  • Blasta
    nemisolyanmagashegymáááátra
  • fifi
    nem a Mátrában forgatták?
  • Kojiro
    Jaja és majd jönnek az ilyen kommentek: "De miért éppen Siófokot támadta be? Tiszta hülyeség, hogy pont a legnagyobb várost, ahol lehet rombolni. Miért nem pl Zánkát?"
  • Blasta
    A cloverfield 2 szörnye már tuti balatoni lesz :D
  • Tikal #37031
    American Gangster

back to reality, ez is new yorkban játszódik, de valahogy mélyebb nyomott fog bennem hagyni mint a cloverfield-i szörny... :)
  • Tikal #37030
    persze...csak unalmas pláne a godzilla után... :) két szörny is lerombolta, már nagyon belejöhettek a new yorkiak :D
    Az atlanti óceánban élt? Nem tudtam, azt hittem az űrből jött, de nem tudom nem olvastam a háttértörténetét....
  • Iori
    vagy a balatonban :D