106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nem vágás az, csak szüneteltetve van a felvétel :l -
cloverfield 2-t 2009 elejere igerik -
igen 10 millio milliamper.............................................
egy atlagos kamera aksija kb 1000-1500 mAh............ szal akkor 10000000mAh az kurvasok nem????????????????????????? -
útelcsihez vettek fel aksit -
Ha úgy lenne, akkor nem lenne egy vágás sem a filmben, márpedig ez nem így van. -
nem másfél óra alatt történik, de mi azt látjuk amit felvettek, tehát 85 percnyi anyagot vettek fel -
Számoljuk bele azért, hogy a "film" erősen meg lett vágva. A film történése nem másfél óra alatt történik.
Amúgymeg
The Mist
SPOILER
A filmben semmi különös nincs, a szokásos sablon + a szófosó nő rettentően idegesítő volt, már vártam, hogy kinyírják.
A végét meg tényleg fel lehet fogni nagy poénnak is, de szerintem amelyik csak így lelövi a fiát, az megérdemli ezt a sorsot.
-
85 mins -
szerintem is összekeverte a két filmet :) -
Hány órás a film? 1.5? Annyit csak ki bír egy mai HD-DVI kamera akksija. Egy sima kazettás DVI kamera is kibír 1.5 órát. Egy ilyen új, vinyós kamera, szerintem jóval többet. -
hát izé a boltbol vettek fel aksit asszem. Szval könnyen meglehet hogy több aksit beleraktak csak ép nem mutatták. -
Nem baj, kezdő infónak megteszi. Nekem is így is bejött a vége, de ha tényleg jön a folytatás, akkor meg kár sírni a vége miatt. -
tízmillió milli amperóra? :) -
Abból nem derül ki szar sem, max ha utánaolvasol neten -
Kiderül, honnan van a szörny, csak jól nézd meg a film utolsó tengeres jelenetét. -
jajmar...
hajnali 4 lesz itten nem latok ki a fejembol sem.. amugy meg valami nagyon nagyot akartam mondani.. 10 MILLIO mAh -
megvolt az 11 is :))) -
10 milliAmperes? :) -
jaaaaaaaj megvolt a Cloverfield..
a hideg kirazott a film kozben.. ugy ultem neki hogy majdnem elaludtam mert itt amugy hajnali 1 volt mikor nekiultem es delelott 10 ora ota talponvagyok es ma dolgoztam is.. de visszaterve a filmre.. mikor beindult a szeker.. baazzzzeee levegot nem tudtam venni..izgultam mint az allat hogy mi lesz.. a legvege nem tetszett annyira.. ruhellem a gagyi kamerakezelest de valahogy ezt ebben a filmben teljesen jol birtam:D
9/10
SPOILER:
kar hogy nem derul ki hogy a szorny honnan van meg miert van itt..
de jol el lett talalva a szorny. a kicsi szornyek zavaroak voltak foleg a hapogasuk..........
a jelenetek, diszletek utottek de nagyon.. belegondolok a metros reszbe es libaboros leszek.. szvsz az osszes reszlet odabaszott..
az mikor az utcan elkezdik lodozni a szornyet es a kis csipetcsapat kette szakad.. hat az a resz volt a legjobb ott valszeg en is bekakzultam volna meg valszeg az agyam kifordult volna az adrenalintol... sztan a hazas jelenet.. aaaaahhh szvsz nagyon utott a film!!! a Jelek ota nem lattam ilyen filmet amit ennyire izgultam volna!
a vegen legalabb kimaszhattak volna onnan a hid alol vagy legalabb mutaott volna ki a kamcsival es ugy robbanthattak volna fel az egeszet vagy valami..
amugy nekem is ilyen kamcsi kene.... nagyon jol birta a strapat :) tuti valami 10mAmperes aksija volt vagy valami.. amerikaban mikor igy elmegy az aram rohadtul nem jon vissza csak orak/napok mulva... akkor is csak azert mert megjavitottak a trafokat.
-
gagyi pedig -
Louis Cyphre #37088 A The Mist c. film végén elhangzó zene:
Dead Can Dance - The Host Of Seraphim
Az a befejezés és közben ez a zene, hát nem semmi! -
Igen Dicaprio lehet hogy jó benne csak Hughes ilyen volt, mint amilyennek lefestik benne. Meg repüléshez nem sok köze van sajnos a filmnek:( -
*DiCaprioert. -
Amint latom most lesz majd 0:00 oratol az Aviator a TV2-n.
Bar en nem vagyok oda DiCaproipert, de szerintem ez egy nagyon jo film, amit erdemes megnezni. 8/10 -
Fracture
a filmet csak anthony hopkins menti meg, amugy szerintem semmi egetverő, feszultség nem sok, de kétségtelen hopkins nagyon jo
Hitman
ez borzalmas, végig se tudtam nézni, hogy tehettek be egy tejfeles szájut 47-esnek? sablon gagyi zenék, béna sztori soroljam még? :) -
The Mist
10/9
Fasza film, SK egy király:D
A vége nagyon nagy volt:D -
QPR #37082 Vérző olaj:
nem is tudom, nem fogott meg, valahogy úgy éreztem sok minden kimarad a filmből, aminek helye lenne. 10/4
Falka (Richard Gere):
jó kis izgalmas film, de hasonló témában a 8mm Nicolas Cage-el legalább egy klasszissal jobb. 10/6 -
Gattaca! (Y)
ugyebár most jelent meg újra,szinkronnal.kb 4,vagy 5 év után néztem meg ismét,és számomra még mindig ez A FILM.régebben,amikor még ment HBO-n,kb minden hónapban láttam,minimum a felét,mert ha ment amikor odakapcsoltam,nem bírtam nem nézni! :)
a film mondanivalója még 100 év múlva is aktuális lesz,a zene tökéletes,a rendezés,a színészi játék is olyan,amilyennek lennie kell!
ha valami,hát ez tényleg 10/10!nézze meg mindenki,aki még nem látta! -
xyviktor #37080 van már step up 2 magyar szinkronnal?
köszi -
badsco #37079 A Gattaca az egyik legjobb "elsőfilm" amit valaha láttam. Hihetetlen jól összerakta az újonc rendező és író Andrew Niccol. Azóta mindig várom filmjeit. A Simone érdekes volt, de vmi hiányzott belőle egy zseniális Pacino ellenére is, a Lord of war viszont tökéletes. Nicolas Cage sosem játszott még olyan jól mint abban a filmben. Talán még a Las Vegas ... -nál is jobb volt benne. Ja és nem mellesleg Niccol írta a Truman-show meg a Terminal forgatókönyvét is, tehát van egy tehetsége a srácnak. Érdemes rá odafigyelni. -
"javítható zsarnok"
ez de jó kifejezés... tetszik... -
[REC]: Semmi extra. Nem volt rossz az alapelgondolás, de a megvalósítás lehetett volna kicsit jobb. Pl jobban kidolgozhatták volna a hátterét a dolgoknak. Elég sok olyan dolog volt benne, ami teljesen irracionális volt. Ijesztegétseket, amit itt végig olvastam, sehol nem találtam, pedig nagyon kerestem :D
Bakancs-lista: Ugyanebben a témában ezerszer jobb volt a Leggyorsabb Indián. Sokkal jobban tetszett. Ez valahogy túl sablonos volt nekem. Nem tetszett annyira. Morgan Freeman meg Nicholson hozták a jól megszokott karakterüket. Freeman a jólelkű bölcs, Nicholson meg a javítható zsarnok. Szóval semmi újat nem hozott nekem a film. -
Nem lehet mindenki megáldva olyan jó izléssel, mint én :P
Nekem tetszett, és izgalmas is volt számomra. -
Csillagkapu
Nekem kimaradt, most bepótoltam, izgalmas, ötletes sci-fi 8/10
Űrcowboyok
Eastwood papi filmje is kimaradt eddig, bírom az öreget, kellemes esti szórakozás volt 7/10 -
Before the Devil Knows You Are Dead
azt mondod: Soha nem vált vontatottá a film, soha nem éreztem úgy, hogy még egy rossz húzása van a filmnek, kikapcsolom
én meg ezt mondom: egy órát láttam a filmből, és minden percében úgy éreztem hogy 'najóvan ezt kikapcsolom', mert holt vontatott és unalmas....
majd talán egyszer befejezem....eddig az egy óráig 2.5/10
ez van :) -
solikka #37073 Cloverfield
Nagy jó film, tele actionnal de a vége miatt csak 10/9.
Gattaca
Ez is kiváló film és ez már megérdemli a 10/10-et is! -
azt se tudom milyen film ez.... szal kb igy van amerika 99%a is.... nekik jo lesz...meg nekem is... ja megsem.. nekem nem jonnek be az ilyen filmek annyira -
Ófákk, ez már kezd szánalmasan erőltetett lenni.
-
Lipi1980 #37070 Ezek a rohadt Amcsik beledöglenének, ha valamiből nem csinálnának remaket?
Ez maximum annyival lesz jobb, hogy hálivúdban kissé látványosabbak lesznek a zimbes-zombik, de szerintem majdnem mindig az eredeti a jobb... -
Georgia Rule
jaaaaaj mar latom elore hogy le leszek hulyezve:D
szal.. a film jo volt.. egy reszig NAGYON bejott sztan kisse vesztett a varazsabol...
Lindsey baromira jol nezett ki a filmben.. bevallom imadom az ilyen sunyi szexis filmeket amikor nem mutatnak semmit nahde gyere erintsd meg a ...-im... :D
a filmet nem fogom ujra meglesni de szvsz nagyon szorakoztato volt es a felenel ugy voltam vele mint az anime filmekne: ezt a filmet elneznem rohadthosszan elnyujtva tv sorozatnak de hasonlo szinvonalon.. sztan vegulis tenyleg bonyolodtak a dolgok elkomolyodott a film, sehol a kis huncut kiscsaj.. stb.. lessetek meg a filmet mert erdemes mar csak lindsey lohanert sem.. szvsz a legszexibb filmje.. alig vartam hogy szettegye a labat meg ha nagymama bugyi is van rajta:D
SPOILER:
addig tetszett mig komolyra fordult a dolog hogy tenyleg megvolt a szex.. tetszett volna ha Lindsey ramaszik a dokira mire meglatja az anyja aki eppen epp kibekuloben van a dokival es kikeszulne hogy barmi botlik a laba ele a lanya elveszi.. szal jo lett volna ha lindsey meg nagyobb kaoszt teremtett volna azzal hgy egy rohadt kis kurva...
tetszettek poenok:D mikor a kisgyereknek felallt.. amikor benan raesett a csajra mintha veletlen lenne:D LOOL.. meg mikor a hosszu haju fiatal csoka bevallja a baratnojenek hogy igazabol le lett szopva... ja de legalabb nem csokoloztak:D:D:D::D:D:D
szorakoztato volt nagyon mert botranyhelyzetek vannak plusz a szexis resz lindseytol.. nyammiiiii.. sztan kiderul hogy mizu.. csak a baj hogy eleg atlatszo modon.. ez az ott hagyom neki a ferrarit? lol.. hat komolyan hitte hogy erre a felesege nem fog semmit mondani???????
nah mindegy.
azert jo volt de szvsz a vege el lett baszva.