1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    jaaaaaaaj megvolt a Cloverfield..

a hideg kirazott a film kozben.. ugy ultem neki hogy majdnem elaludtam mert itt amugy hajnali 1 volt mikor nekiultem es delelott 10 ora ota talponvagyok es ma dolgoztam is.. de visszaterve a filmre.. mikor beindult a szeker.. baazzzzeee levegot nem tudtam venni..izgultam mint az allat hogy mi lesz.. a legvege nem tetszett annyira.. ruhellem a gagyi kamerakezelest de valahogy ezt ebben a filmben teljesen jol birtam:D

9/10

SPOILER:

kar hogy nem derul ki hogy a szorny honnan van meg miert van itt..
    de jol el lett talalva a szorny. a kicsi szornyek zavaroak voltak foleg a hapogasuk..........
    a jelenetek, diszletek utottek de nagyon.. belegondolok a metros reszbe es libaboros leszek.. szvsz az osszes reszlet odabaszott..
    az mikor az utcan elkezdik lodozni a szornyet es a kis csipetcsapat kette szakad.. hat az a resz volt a legjobb ott valszeg en is bekakzultam volna meg valszeg az agyam kifordult volna az adrenalintol... sztan a hazas jelenet.. aaaaahhh szvsz nagyon utott a film!!! a Jelek ota nem lattam ilyen filmet amit ennyire izgultam volna!
    a vegen legalabb kimaszhattak volna onnan a hid alol vagy legalabb mutaott volna ki a kamcsival es ugy robbanthattak volna fel az egeszet vagy valami..

amugy nekem is ilyen kamcsi kene.... nagyon jol birta a strapat :) tuti valami 10mAmperes aksija volt vagy valami.. amerikaban mikor igy elmegy az aram rohadtul nem jon vissza csak orak/napok mulva... akkor is csak azert mert megjavitottak a trafokat.